Bandholm Hotel - smukt badehotel på Lolland-Falster nær ved Sydsjælland
Bandholm Hotel - smukt badehotel på Lolland-Falster nær ved Sydsjælland
Bandholm Hotel - smukt badehotel på Lolland-Falster nær ved Sydsjælland

Værelser

På Bandholm Hotel kan man sove med komfort og luksus. Fra man træder ind på det historiske, velholdte hotel, føler man sig hensat til en tid med storhed og elegance, som for år tilbage kun var forbeholdt de få.

Ophold

Et ophold på Bandholm Hotel er en dejlig måde at tage et break fra den travle hverdag. Hotellet, byen og naturen omkring emmer af fred og idyl, tid til kærlighed og fordybelse og til rigtig at få snakket sammen.

Restaurant

Velkommen i vores hyggelige a la carte restaurant. Her serverer vi lækre, lokalinspirerede retter, udsøgte gourmetoplevelser og et væld af dejlige desserter.

Wellness

Giv dig selv den eksklusive oplevelse, du ikke får i hverdagen. Bandholm Wellness tilbyder afslapning og forkælelse sammen med den rette rådgivning og pleje.

Fester & Selskaber

Bandholm Hotel er med smukke festlokaler, beliggende i idylliske omgivelser ved havet, den perfekte ramme om en eventyrlig og mindeværdig fest.

Business

Hold jeres næste møde eller konference i smukke lokaler ved havet med mødefaciliteter, service og forplejning i topklasse.
Alt, værelserne, omgivelserne, personalet og ikke mindst maden er perfekt!
Jan for Langetoft
Rating:
10
/
10
via
Loopon
Har aldrig fået så god morgenmad. Og personalet var bare så søde og flinke. Og dejlig stort badeværelse.
Louise
Rating:
10
/
10
via
Booking.com
Fantastisk sted og fantastisk mad, fantastiske medarbejdere, hvor man mærker de elsker deres arbejde. Sådan bliver man helt fortjent årets hotel igen og igen!
Bjarne Kirk Jensen
Rating:
10
/
10
via
Loopon
Et sted med tid til selvforkælelse! Fantastisk sted. Dejligt ophold og hyggelig atmosfære. Super professionelt personale og god stemning. Eneste minus var, at det gik for hurtigt 😉
Torben
Rating:
10
/
10
via
Booking.com
Smukt hotel, gourmetmad, fine værelser, gode senge, ro og fred og meget serviceminded personale - Dette hotel er smukt renoveret, der er rent og pænt alle steder, levende blomster både på værelser og i alle vindueskarme. Rigtig flot og velsmagende mad. Vi fik vinmenuen, og her var flotte vine til den 4-retters gastromenu. Cocktailbar i haven og flot udsigt over vandet. Hyggelige værelser med gode senge og lækkert sengelinned. Morgenbuffeten var lækker, blandt meget andet var der hjemmelavede pandekager, og en morgenbitter var også på buffeten. Bestemt et besøg værd.
agnes05
Rating:
10
/
10
via
TripAdvisor
Fra vi ankom efter en hård golfrunde på Falster mødte vi venlighed. Lige fra vi kom til vi rejste, følte vi, at gæsten er i centrum på Bandholm Hotel. Morgenbordet er et kapitel for sig. Alt var lækkert, lige fra lokal æblejuice til kaffen og drammen. Personalet er høflige og professionelle.
ara303
Rating:
10
/
10
via
TripAdvisor
Dejligt hotel med udsøgt service og et godt køkken - Vi boede på Bandholm hotel i 3 nætter. Det har været en fantastisk oplevelse. Personalet gør alt for at give en god service, og de er alle nærværende i forhold til gæsterne. Hotellet har en fantastisk beliggenhed, lige ved stranden og havnen i Bandholm. Vi spiste på hotellet alle 3 dage. De har et fint, varieret menukort. Maden er veltilberedt og dejlige, store portioner. Der er vine for enhver smag og pengepung.
Smithper
Rating:
10
/
10
via
TripAdvisor
Rigtig god oplevelse. Virkelig lækkert værelse, og super god service samt betjening man får her. Man føler sig velkommen og forkælet. Lækker restaurant og morgenbuffet.
Mona Friis Smedegaard
Rating:
10
/
10
via
Facebook
Absolut fantastisk! Selvom de ansatte havde vildt travlt, følte vi, at de kun var der for os. Maden er helt i top og værelset så dejligt. Service og kvalitet hele vejen, bestemt ikke sidste gang.
Brian Nordahl
Rating:
10
/
10
via
Facebook
Kæresten og jeg tog hele wellnesspakken, hvor vi fik peeling, boblebad og massage. Det var helt i top, den bedste massage nogensinde, samt personalet var yderst profesionelle. Skal helt sikkert prøves igen til vinter.
Sanne Perthu
Rating:
10
/
10
via
Facebook
Alt var perfekt, intet at sætte finger på. Vi kommer helt sikkert igen. Det er en oplevelse man skal unde sig selv eller give som gave.
Betina Christoffersen
Rating:
10
/
10
via
Facebook
Fantastisk godt til prisen! Morgenmaden var helt igennem tilfredsstillende. Der manglede intet! Sengene var behagelige og faciliteterne helt i top. Dejligt rummeligt badeværelse med udgang til egen terrasse. Hele personalet havde en god fornemmelse af gæsterne og kunne agere herefter!
Bent B.
Rating:
10
/
10
via
Booking.com
Det mest fantastiske sted. Maden er i top, altid venlig og god betjening.
Karina Nyborg Petersen
Rating:
10
/
10
via
Facebook
Besøgte hotellet for anden gang og igen var perfekt: skønne værelser, helt rent, lækker mad, og ikke mindst utrolig behagelig og sød betjening.
Rikke Marianne Bille
Rating:
10
/
10
via
Facebook
Havde den hyggeligste aften sammen med fruen. Mega sødt og smilende personale. Maden var i top! Kan kun give dem de bedste anbefalinger!
Benny Finn Rasmussen
Rating:
10
/
10
via
Facebook
God mad, både morgenbuffet og aftenmenuerne samt sød og professionel betjening!
John Wagner
Rating:
10
/
10
via
Loopon
Vi elsker at være her - har kommet her flere år i træk hver sommer og ALT er altid i den skønneste orden, maden er god, værelserne lækre og betjeningen i top - Tak for det!
Line Tonø
Rating:
10
/
10
via
Facebook
Intet at sætte en finger på! - Værelse, mad, service, beliggenhed og indretning ALT i absolut højeste standard. Det er alle pengene værd og kan kun anbefales. Virkelig en gennemført stor oplevelse og det bedste weekend-ophold jeg til dato har været på. 5 store stjerner!
Lina L
Rating:
10
/
10
via
TripAdvisor
Skønt og charmerende hotel og restaurant med fantastisk mad og kompetent og venlig betjening. Vi benyttede kun restauranten i denne omgang og fik en uforglemmelig madoplevelse i stedets Gastro Menu.
Kristian Glahn
Rating:
10
/
10
via
Facebook
Service, mad, værelse og beliggenhed helt perfekt. Kan virkelig anbefales og er alle pengene værd.
Lina Lagstrøm
Rating:
10
/
10
via
Facebook

Bandholm Hotel er indbegrebet af diskret luksus i smukke omgivelser. Udsøgt, lokalinspireret mad og hjertelig betjening.
Romantiske omgivelser, havudsigt og landlig idyl. Perfekt til at koble af og nyde hinanden.

Hallen på Bandholm Hotel
Hallen på Bandholm Hotel
Hallen på Bandholm Hotel