Champagne

Festbuffet

Et lækker festbuffet er et glimrende valg, hvad enten det er til fødselsdag, konfirmation, barnedåb, sølvbryllup eller andre fester. De dygtige kokke på Bandholm Hotel har stor erfaring med at sammensætte lækre buffetmenuer, både med traditionelle danske retter og udenlandske specialiteter. 

Læs mere i vores festbrochure herunder

 

Kontakt os i dag på +45 5475 5476 for mere information om fester på Bandholm Hotel, eller brug kontaktformularen herunder, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Buffet 1

Italiensk buffet

Carpaccio af tyndskåret okseinderlår, toppet med rucola, parmesan, ristede hasselnøddekerner og citrusvinaigrette.

Vitello tonnato af kalvefilet
Oksekødsfrikadeller med krydderurter og chili
Kylling saltimbocca med serranoskinke og emmentaler
Timianbagte kartofler
Husets rødvinssauce
Pastapenne vendt med pestodressing, semidried tomater, artiskok og pinjekerner.
Cæsarsalat med parmesan og brødcourtoner
Tomatsalat med frisk mozarella, basilikum og vinaigrette
Italiensk brød

Vælg mellem tiramisu eller panna cotta
(Ønskes begge desserter betales 45 kr. pr. couvert)
5-timers pakke pr. couvert 795 kr.
7-timers pakke pr. couvert 1.075 kr.
8-timers pakke pr. couvert 1.175 kr.

Buffet 2

Lakseroulade med fyld af varmrøget laks og flødeost,
hertil chilimarinerede rejer i koriander og ingefær

Helstegt oksefilet
Glaseret skinke med grov sennep og dampet grønt
Lammeculotte
Små urtekartofler toppet med ristede kerner og parmesan
Flødekartofler
Husets rødvinssauce & Sauce Béarnaise
Salat på perlespelt og årstidens grønt
Grøn salat med årstidens friske grøntsager og urtedip
Husets hjemmebagte brød

Vælg mellem mørk luksus chokoladekage eller brombærtærte.
(Ønskes begge desserter betales 65 kr. pr. couvert)

5-timers pakke pr. couvert 845 kr.
7-timers pakke pr. couvert 1.125 kr.
8-timers pakke pr. couvert 1.225 kr.

Buffet 3

Hjemmelavet krabbesalat i croissant
Varmrøget lakseside anrettet med
tigerrejer og dildmayonnaise

Rødvinsmarineret kalvefilet
Lammeculotte med rosmarin og hvidløg
Krydrede oksekødsfrikadeller med spidskommen og chili
Rødvinssauce & sauce af lammefond
Husets tærte med laks og feta
Halve, bage kartofler med oste-chili gratinering
Ovnbagte petit krydderkartofler
Quinoasalat med radise, springløg og avocado vinaigrette
Sprøde kyllingesamosas med urtedip
Et udvalg af danske økologiske oste,
serveret med honningsyltede valnødder og druer
Husets hjemmebagte brød

Vælg mellem valnøddebund med blød nougatcreme eller chokoladedrøm med mørk chokolademousse,
toppet med hvid chokolade
(Ønskes begge desserter betales 85 kr. pr. couvert)

5-timers pakke pr. couvert 895 kr.
7-timers pakke pr. couvert 1.175 kr.
8-timers pakke pr. couvert 1.275 kr.

Kontakt

Ønsket dato