Hotellet fra havnen
Museumsbanen i Bandholm
Ishuset på Bandholm hotel
Bar med eksklusive drinks på Bandholm Hotel
Gourmetrestauranten på Bandholm Hotel
Gourmetmiddag på Bandholm Hotel
Superior Lux værelse på Bandholm Hotel
Superior Lux værelse på idylliske Bandholm Hotel ved havet
Solbadning på Bandholm Strand

Fremragende sted

Bandholm hotel er et fremragende sted at tage hen for at slappe af. Flotte omgivelse, charmerende hotel, venligt personale og god mad. Det kan anbefales til alle, der overvejer, om Bandholm er stedet.

Nikolajtf via TripAdvisor, 3. april 2017

Afslappende

Skøn og afslappende atmosfære. Godt, stort værelse vi havde. Det gjorde ikke noget, at værelset ikke var på selve hotellet, men i en af sidebygningerne. Hurtig betjening og venligt personale, selv kokken var inde og hilse på os.

annettenn2017 via TripAdvisor, 3. april 2017

Ro og harmoni

Et ophold ud over al forventning. Modtaget med varme og smil. Hele vejen igennem opholdet god betjening og med sans for de små detaljer, hvor intet er overladt til tilfældighederne. Bandholm hotel er et sted, vi uden tvivl vil besøge igen.

gert875 via TripAdvisor, 2. april 2017

Godt tilfreds

Super god service, taget godt i mod os, hvor vi bliver godt informeret om de forskellige faciliteter som vi har bestilt. Vores værelse var dejligt, lidt lille, men indeholdt hvad det skulle. Fantastisk wellness, super service, med dejlig stemning og venligt personale. Lækker mad med super service hos personalet. Alt i alt dejligt ophold.

lisetteravn via TripAdvisor, 2. april 2017

Total luksus, men på den afslappede måde.

Bandholm hotel er en absolut perle. Beliggenhed ved vandet, smukt og stilfuldt. Den personlige, næsten familiære kontakt med personalet fuldender oplevelsen. Var der med min mor og havde bedt om værelse i stueetage - og med god plads, så hun kunne komme omkring. Personalet havde taget dette til sig og vi fik, nok det bedste værelse jeg nogensinde har boet på. Skøn mad og vin i restauranten, fantastisk morgenmad. Total luksus, men på den afslappede måde. 

Hanne F via TripAdvisor, 1. april 2017

Fantastisk atmosfære i skønne omgivelser

Bandholm Hotel er et hyggeligt hotel med flotte fuldt istandsatte værelser. Stilen i hovedbygningen er slotsagtig med store prismekroner i spisesalen og flotte møbler. Hyggelig hotelbar og super morgenmadsbuffet. Vi spiste ikke middag på hotellet, men restauranten er også virkelig flot. Personalet er professionelle og serviceminded. Alt i alt en fantastisk oplevelse.

Lena Rosenqvist T via TripAdvisor, 27. marts 2017

Romantisk ophold

Bandholm Hotel lever absolut op til at være et af Danmarks bedste. Hele hotellet er i tiptop stand i klassisk stil, hvor der tænkt over alle detaljer. Personalet er venlige og meget servicemindet, restauranten er indrettet for mulig privathed under middagen, maden er fantastisk. Så man får den totale oplevelse på dette hotel og det er absolut et besøg værd og vi kommer med sikkerhed igen. 

Værelsestip: Superiorværelse i hovedbygning kan tilkøbes for lidt ekstra og er absolut pengene værd. Helt igennem...

roenn73 via TripAdvisor, 26. marts 2017

Rigtig lækkert og flot hotel

God betjening og søde medarbejdere. Maden i restauranten var af høj standard som på en rigtig god restaurant i indre København. Deres parmassage kan varmt anbefales. Tog 60 minutter, så er man dejligt afslappet bagefter.

Helle T via TripAdvisor, 26. marts 2017

Danmarks skønneste hotel

Vi har lige besøgt Bandholm hotel med en enkel overnatning. Blev mødt i receptionen så venligt og imødekommende. Fantastisk værelse med havudsigt - smukt indrettet - mærkede hurtigt den skønne og behagelige energi der hersker her. Superb middag med den helt rigtige vinmenu til - igen super prof servering og servicering - sov vidunderligt og sluttede af med en morgenmadsbuffet der igen levede op til Danmarks skønneste hotel. Tak for en stemning man sent vil glemme og glæde sig til at komme tilbage til.

Marianne Sjødahl via Facebook, 23. marts 2017

Gourmetophold

Jeg havde valgt et ophold på Bandholm Hotel som julegave til datter og svigersøn. Jeg har flere gange tidligere besøgt hotellet sammen med min kone og ville gerne, at vore gæster ved selvsyn oplevede hotellets fortræffeligheder. Som altid blev ingen skuffede.

berntn966 via TripAdvisor, 21. marts 2017

Suveræn oplevelse

Fantastisk gourmetmad med lige så fantastisk vinmenu til. Det var en af oplevelser, der vil sætte sig på den gode måde. Wellnessafdelingen var ligeledes en sublim og yderst kompetent oplevelse, der varmt kan anbefales!

nordmark59 via TripAdvisor, 20. marts 2017

Fremragende sted at spise - friske råvarer fra Lolland

Her føler man sig rigtig velkommen. Dejlige, lyse lokaler og en frisk betjening. Ild i pejsen om vinteren og om sommeren er der plads ude i pavillonen med udsigt over vandet og færgen der sejler til Askø.

IngerR_dby via TripAdvisor, 15. marts 2017

Perfekt arrangement

Holdt min 75 års dag med famile og venner med tilhørende overnatning. Helt igennem et perfekt arrangement med alt inkl. værelser, mad og betjening og naturligvis omgivelserne. Alle var meget begejstrede og kunne sagtens forestille sig et deja vu.

hyggebo11 via TripAdvisor, 15. marts 2017

Strålende weekend

Fine værelser. Dejlig mad. Fantastisk massage/spa. Overordentligt tilfreds med vores weekendophold. Gode muligheder for søndagskoncerter i Maribo kirke, som har et top orgel! Også fine vandremuligheder. Hvad mere kan man forlange?

Magne L via TripAdvisor, 14. marts 2017

Alt er over forventning

Vi har haft en enkelt nat på værelse 307 en suite med jacuzzi og udsigt, en treretters med alt i restauranten og en lækker time med full body massage. jeg kan kun sige, at ALT er over forventning. Hold da op, et dejligt ophold og sikke en service! Mine varmeste anbefalinger herfra.

Steen Regaard via Facebook, 6. marts 2017

Super wellnessophold

Nu er et super wellnessophold desværre slut. Karin Alleshauge og jeg har intet at klage over. Super dejlig mad. Fantastisk betjening, altid smilende og venligt personale uanset hvilken tid på dagen man mødte personalet. Hotellet fremstår rent og velholdt.

Mona Ringstrøm Madsen via Facebook, 3. marts 2017

Bandholm Hotel

Rent og velholdt hotel, der ligger ned til vandet. Smilende og venlig betjening. Massagen foregik stille og roligt. Fremragende mad fra de lokale med økologi. Stille og rolige omgivelser. Vi kommer helt klart igen til sommer.

monaringstrom via TripAdvisor, 3. marts 2017

Lækkert hotel og god beliggenhed

Virkelig dejligt og behageligt Hotel beliggende tæt op af Knuthenborg Safari Park. Yderst venligt og serviceminded personale og gode værelser. Rigtig god morgenmad. Bestemt ikke sidste gang vi har overnattet her i forbindelse med familiebesøg på Lolland.

Morten P via TripAdvisor, 2. marts 2017

Måltider langt over forventningen

Lækker mad af lokale råvarer i den hyggeligt indrettede restaurant med levende ild i pejsen. Der var fin service fra dygtigt personale, som synes at elske deres job.

Susanne_O_P via TripAdvisor, 26. februar 2017

Fantastisk ophold

Lille fint hotel i gode omgivelser. Især maden, som er præget af lokale råvarer er tilberedt med kærlighed. Kan varmt anbefales, også som weekendophold med konen. Værelser i baggården er hyggelige, rolige og indbydende.

Familiefalster via TripAdvisor, 26. februar 2017

Fantastisk flot og hyggeligt Hotel

Først og fremmest vil jeg sige, at de har fortjent titlen som Danmarks bedste hotel igennem Tripadvisor, og det kan jeg sige med stor erfaring, da jeg har besøgt stort set de fleste i DK, og også de andre der er på listen og flere af dem mange gange. Flot de kan slå d'Angleterre.

Fra da vi ankom til hotellet i går eftermiddags til vi tog af sted i formiddags, er vi virkelig blevet behandlet godt, og ALLE af personale vi mødte på vores ophold var smilende og gjorde deres bedste for, at vores ophold blev en succes. Hotellet og standarden er klart i top, og jeg blev positivt overrasket hele vejen igennem. Gourmetoplevelsen med 7 retter med en del lokale råvarer var gennemført, uden det blev for meget, vinen dejligt tilpasset og serveret af en tjener som vidste hvad hun snakkede om og gerne kom med en lille ekstra historie her og der. FANTASTISK! Tak for det.

Kenneth Karsber... H via TripAdvisor, 25. februar 2017

Romantisk og lækkert sted med professionelt personale og god mad

Dejligt roligt sted, meget romantisk. Meget god mad og smuk bygning. Flot og meget lækker morgenbuffet med tjener, der kommer med valgt cafe latte eller andet. Gode råvarer. Særdeles hyggelig restaurant med ild i pejsen. Gode parkeringsmuligheder. Ligger ved vandet.

Nadia B via TripAdvisor, 24. februar 2017

Smuk og god restaurant

Aldeles god mad i meget smuk og romantisk restaurant med ild i pejsen. Gammel og moderne stil samlet i ét. Dygtigt personale.

Nadia B via TripAdvisor, 24. februar 2017

Fantastisk 3-retters menu

Opmærksomt personale, dejlige værelser med lækkert interiør, god beliggenhed - en morgenmadsbuffet der havde alt en skøn udsigt over strand og hav - men prikken over i'et var helt klart en fantastisk 3 retters aftenmenu i deres restaurant - alle pengene værd. Thumbs up herfra.

Wenche Balduin Schiller via Facebook, 20. februar 2017

Fremragende kvalitet, service og beliggenhed

Beliggenheden er i smukke, naturskønne omgivelser lige ved vandet. Hotelværelset roligt, meget rent og nyrenoveret med flot havudsigt. Masser af snacks og drikkevarer på værelset til fri afbenyttelse. På opholdet var vores mad af fineste kvalitet til billige penge. Vi blev vartet op af det sødeste og mest betænksomme personale. Alt i alt var vores ophold på Bandholm en virkelig fantastisk oplevelse, som vi helt sikkert vil gentage i fremtiden.
Stedet er i øvrigt helt oplagt til afholdelse af større festlige arrangementer som bryllupper.

Tina J via TripAdvisor, 19. februar 2017

Super skøn oplevelse

Rigtig dejlig oplevelse. Første valg til vores bryllup. Gennemført sted med super betjening. Dejligt at komme væk fra byen og lande midt i historien. De er gode til cocktails. Helt klart et sted vi vil anbefale.

mette_haslund via TripAdvisor, 19. februar 2017

Hyggeligt hotel

Min kæreste og jeg tog på Bandholm Hotel, og det var rigtig hyggeligt. Hotellet havde en rigtig hyggelig stemning. Der var rigtig god service, med smilende personale, og maden var helt vildt lækker! Vi prøvede parmassage, og det var rigtig afslappende og hyggeligt. Dette hotel kan varmt anbefales!

anni9009 via TripAdvisor, 19. februar 2017

Meget anbefalelsesværdigt

Vi havde bestilt et weekendgourmetophold fra fredag til søndag. Dejligt sted; god atmosfære, skønne værelser, venligt og hjælpsomt personale, mad og vin passede godt sammen. Kort sagt så kørte vi derfra fyldt op af en masse sanseoplevelser. Vi kan varmt anbefale stedet til andre.

Frank Hansen og Anne Marie Jacobsen via Facebook, 19. februar 2017

Forrygende

Fantastisk mad med lækker vinmenu. Vi opgraderede til en suite, som var meget luksuriøs. Personalet var imødekommende. Vi manglede intet og kommer helt sikkert igen.

Karina Sif Søndergaard Mosholt via Facebook, 19. februar 2017

Superkøkken på Lollands nordkyst :-)

Selv i vinterdisen lyser Bandholm Hotel op ved havnen på Lollands nordkyst :-) Flere forskellige - og absolut - hyggelige værelsesmuligheder, og ikke mindst et superkøkken hvor de forstår "at lave go'e, velsmagende og ikk' mindst spændende menuer"...uhmmm.. Venlig fynbohilsen T..FYN..L :-)

Torben F via TripAdvisor, 18. februar 2017

Bandholm Hotel - en perle!

Jeg har besøgt Bandholm flere gange, både med min familie og i forbindelse med forretning. En helt speciel atmosfære, uovertruffen service, dejlige varme mennesker, ro og fred. Er altid utrolig glad for at komme tilbage på hotellet, og føler mig næsten "hjemme" de sidste kilometer gennem bøgeskoven på vej dertil. Et helt unikt sted i Danmark jeg og min familie vil fortsætte med at besøge!

Anne-Sofie S via TripAdvisor, 17. februar 2017

Helt fantastisk!

Vi var to veninder med vores døtre på 10 år, der havde booket et familieophold - og det levede bestemt op til vores forventninger. Vi fik en lejlighed i 2 etager med rigtig gode senge til os alle fire samt lækker indretning. Middagen var skøn - det samme var drinksene, morgenmaden og personalet. Kan bestemt anbefales og vi kommer igen til sommer.

Rikke B via TripAdvisor, 16. februar 2017

Her er man værdsat som gæst

Her kan man få den gode total oplevelse, som mange andre steder ikke magter. Et fint, velholdt og moderniseret hotel med velfungerende værelser og meget, meget lækker mad, flot serveret. Et godt sted hvis man vil være sikker på en god oplevelse og værdi for pengene.

Mogens D via TripAdvisor, 15. februar 2017

Juleferie på Bandholm Hotel

Vi ankom juleaftensdag over frokost og blev indkvarteret på et nydeligt værelse med bad og toilet – alt fuldstændig nyistandsat og komfortabelt. Efter æbleskiver og glögg om eftermiddagen kunne vi gøre klar til julemiddagen, som blev holdt i den store, smukt dekorerede sal. Maden var særdeles fin, og betjeningen kompetent og professionel. Selv om vi var 105 mennesker, var aftenen hyggelig og stemningen fin – også i de tilstødende lokaler, hvor vi fik kaffe. Morgenmadsbuffeten var rigtig god med mange hjemmelavede ting og alt, hvad man kunne ønske sig.

Julefrokosten 1. juledag indeholdt standardelementerne, men havde også særlige specialiteter – og rigeligt af det hele. Middagen bød igen på en fin 3-retters menu – veltillavet. Vi afrejste 2. juledag efter atter en god morgenbuffet og kunne slå fast, at vi havde haft en helt fantastisk og anderledes jul, end vi plejer. Det skyldes den samlede stab på Bandholm Hotel – fra reception, køkken, servering, baren. Alt virkede med stor professionalisme og engagement i forhold til gæsterne. Opholdet var ikke billigt men pengene værd. Tak for en god oplevelse.

Britha via TripAdvisor, 15. februar 2017

Fantastisk oplevelse i meget høj kvalitet

Jeg holdt fødselsdag sammen med familie og venner i Gourmetrestauranten. 5 retter med tilhørende vinmenu. Fantastisk flot opdækning. God modtagelse ved ankomst og en fuldstændig fortræffelig aften med lækker mad og gode vine i en hyggelig og god atmosfære. Personalet er helt i top. Vi havde lejet en lejlighed, som også var fuldstændig fejlfri. Morgenmaden var lækker og meget alsidig og velsmagende. Kun rosende ord herfra.

KIBIR1967 via TripAdvisor, 13. februar 2017

Dejligt hotel

Vi havde et fantastisk ophold. Vi oplevede god service, flotte lokaler og lækker mad. Stedet levede fuldt og helt op til vores forventninger, som var store pga. andres høje anbefalinger. Vi fik gourmetmiddagen som var akkompagneret med nogle meget gode vine - endda et par enkelte lokale som overraskede :-)

Jesper I J via TripAdvisor, 13. februar 2017

En fin weekend i februar

Vi (ældre ægtepar) havde fundet Bandholm Hotel på nettet. Det så indbydende ud, og med kort varsel bestilte vi et gourmetophold. Vi blev godt modtaget og fik et dejligt værelse med gode senge og nyt, stort og velfungerende badeværelse. Vi mødte til aftalt tid op til en syv-retters gourmetmiddag. Maden og tilhørende vinmenu var spændende; veltilberedte lokale råvarer og også et par danske vine. Trods at restauranten var fuld, var timingen på serveringen meget fin. Vores tjener var meget vidende om mad og vin. Lokalerne velholdte i gennemført stil og med flotte blomsterdekorationer. Vores vellykkede ophold afsluttedes med en god morgenmad; også prisværdigt med produkter fra nærliggende Knuthenlund Gods.

Agnete Steenfelt via TripAdvisor, 13. februar 2017

Fremragende og god service

Rigtig god service. Personalet gjorde opholdet til en god oplevelse. Maden var fremragende. Værelset var fint. Wellness oplevelsen var god. Alt i alt et godt ophold. Vil anbefale Bandholm, som et godt sted at tage på weekendophold.

kryger84 via TripAdvisor, 12. februar 2017$

Dejligt ophold

Der var ikke noget at sætte en finger på. Høj grad af service, dejligt flow i middagen og nydeligt værelse. Vi fik en 7 retters gourmetmenu med tilhørende vinmenu. Personalet var meget venlige, opmærksomme og tjenstvillige.

JesperA61 via TripAdvisor, 12. februar 2017

Fremragende, ekstraordinært

Dygtigt personale, alle kan deres job til fingerspidserne. De er imødekommende og meget professionelle i deres tilgang til tingene. Samtidig med at de altid lige giver et smil med på vejen, selvom der til tider er travlt. Kommer gerne og spørger ind til éns ve og vel under maden. Generelt en meget positiv oplevelse. Så vil man have et sted med en fin beliggenhed, dygtigt personale som vil dig det bedste og kan deres kram, er Bandholm et besøg værd! Ikke sidste gang min kæreste og jeg har været på besøg på dette sted.

Lars H via TripAdvisor, 7. februar 2017

Fantastiske rammer til en hyggelig weekend

Værelserne er nye og rigtig lækkert indrettet, massage i spa'en er fantastisk, og restauranten serverer udsøgt mad. Vil anbefale at man tager 7 retters menuen hvor der bl.a serveres både lokal vin og mad.

SusanneDjernis via TripAdvisor, 6. februar 2017

11 ud af 10 stjerner

I det sekund vi trådte ind ad døren til Bandholm hotel var vi solgt! Den atmosfære man træder ind i er fuldstændig magisk. Aldrig før har jeg været et sted som på alle punkter overgik mine forventninger! Vi søgte en romantisk og forkælende overnatning, OG DET FIK VI... Det er absolut ikke sidste gang vi besøger Bandholm Hotel. Vi glæder os til at opleve det til sommer!! 11 ud af 10 stjerner.

Christoffer & Vibeke via TripAdvisor, 5. februar 2017

Veninde wellness

Alt oversteg vores forventninger. Mad, værelser og ikke mindst serviceniveau var mere end perfekt.
Værelset var lyst og indbydende, hyggeligt uden at være for feminint.

Maden var fyldt med spændende nuancer og vinen fra L.U. Levede fuldt ud op til tjenerens anprisning.

De ansatte formåede at gøre opholdet helt specielt.

Trine H via TripAdvisor, 5. februar 2017

Et rigtig dejligt hotel

Min kæreste og jeg var på et mini-ophold med en enkelt overnatning. Det var et rigtig godt og gennemført ophold, hvor der absolut ikke manglede noget. Alt var topklasse, lige fra jacuzzi og massage til personalet og den lækre 3-retters menu, samt morgenmaden dagen efter. Det kan helt klart anbefales!

Dennis S via TripAdvisor, 5. februar 2017

Tak for en dejlig weekend

Mine 3 piger og jeg fik den bedste massage overhovedet. Det er ikke muligt at få nogen bedre nogen steder. Maden, servicen og betjeningen var helt i top. Jeg kan godt forstå, at stedet lige har fået en pris. Tak for en dejlig week-end. 

Lisbeth via DinnerBooking, 4. februar 2017

Perfekt til wellness

Dejligt hotel med fremragende service. Ligger tæt på vandet og Knuthenborg Safaripark. Gode muligheder for alverdens oplevelser. Egnen har specialoste, eget bryghus m.m. Hotellet har wellness i super lækre omgivelser, smilende personale i topklasse og fremragende mad i høj kvalitet. Alt dette inkl. wellness, som absolut kan og skal opleves. Tak for jer! Forstår godt I er kåret som Danmarks bedste hotel 2017.

Betina Henriksen via TripAdvisor, 2. februar 2017

Hyggelig weekend

Udsøgt service og mødt af søde og rare mennesker. Lækker mad. Dejligt at blive modtaget med jordbær, kaffe og te på værelset. Dejlige omgivelser, ideelt til gåture.

a_christoffer via TripAdvisor, 31. januar 2017

Par weekend

Dejligt hotel med flotte og nyinstandsatte værelser, lækker mad, udsøgt vinkælder, og super service. Kan varmt anbefales. Vi tog forbi Knuthenlund gods, der udelukkende producerer økologiske fødevarer. Et meget spændende sted for både voksne og børn.

annemette_ibsen via TripAdvisor, 30. januar 2017

Super skønt ophold

Havde et skønt weekendophold med en service der er helt fremragende. Udsøgt mad med god smagsoplevelse. Meget høfligt, veluddannet og serviceminded personale. Smuk og veldesignet indretning af hotellet, der satte prikken over i'et ved dette ophold - skønne stimulanser for alle sanser.

koldingms via TripAdvisor, 30. januar 2017

Et vinterbesøg

En helt igennem dejlig oplevelse at besøge Bandholm Hotel. Dejligt værelse med alt hvad hjertet kan begære. Maden kan kun betegnes som fremragende. Vi fik associationer til Babettes gæstebud. Den samme stemning og indre varme, som filmen viser.

745else via TripAdvisor, 30. januar 2017

Skønt ophold

Jeg oplevede en varm modtagelse ved min ankomst. Værelset var nyistandsat i en stil, som er tro mod den gamle bygning. Rigtig pænt og rent. Forplejningen var i top med en lækker 3-retters menu, samt en veltilpasset vinmenu. Betjeningen var ved alle lejligheder professionel og imødekommende. Jeg kan kun anbefale dette skønne hotel.

AnnetteHjortR via TripAdvisor, 30. januar 2017

Fin oplevelse

Alt i alt en meget fin oplevelse. Var meget glad for at se, at stedet var så godt besøgt. Bor selv på Falster og ved, at det kan være svært at få noget til at køre i "vandkantsdanmark"! Men jeg tror ikke der var et ledigt bord fredag aften, skønt. God betjening fra vi kom til vi forlod jer næste dag. Mega hyggeligt wellness område og nogle meget søde massører, der gjorde et godt stykke arbejde.

Maren via DinnerBooking, 20. januar 2017

Super lækkert ophold

Min kone og jeg er netop hjemvendt efter et todages wellness ophold på Bandholm Hotel. Vi trængte til at blive forkælet og få ladt batterierne op fra en travl hverdag! Og forkælet må man sige vi blev! Super lækker mad og drikkelse/vin i super dejlige, hyggelige omgivelser hvor stilen er gennemført over det hele. Bare super hyggeligt at sidde en vinter aften og spise romantisk dejlig middag med sin kone med ild i pejsen ved siden af! Serveringen og køkkenet var i top! Og super dejlig wellness. Vi vil gerne sige tak for et super lækkert ophold på Bandholm Hotel. 

madsr2017 via TripAdvisor, 15. januar 2017

Fødselsdag med forkælelse

Virkelig lækkert velsmagende mad, som blev serveret af det sødeste personale. Stor ros til alle ansatte som fik os til at føle os meget velkomne fra start til slut. Hotellet er meget smukt og der er masser af fine ting at kigge på. Værelset er rent og pænt og flot udover det sædvanlige. Vi prøvede lavastensmassagen, og det er virkelig noget at anbefale, de gør absolut ikke ondt, men meget behageligt!

Alt i alt et rigtig dejligt ophold, som bestemt ikke er det sidste!

Katja P via TripAdvisor, 11. januar 2017

Rigtigt godt hotel og ophold

Hyggeligt og meget velholdt hotel i maritime omgivelser. Dejligt, rent og up-to-date værelse. Vi fik et hvor vores hund var tilladt. Rigtig god mad og rigtig god og rar betjening. Gode, hyggelige og rare rum med ild i pejsen. Meget stille by på denne tid af året - januar. Kan absolut anbefales.

950johnnyp via TripAdvisor, 10. januar 2017

Fantastisk og flot nytårsarrangement

Fantastisk og flot nytårsarrangement. Over al forventning. Udsmykning, mad, vine og især betjeningen var helt i top.

sveneriks2017 via TripAdvisor, 9. januar 2017

Nytår 2016

Personalet var super, og vi mener alle sammen! Mad og udsmykning var perfekt. Et sted, som vi vil komme tilbage til. Selve festen gik som smurt. Flot fyrværkeri. Aftenen gik uden nogen problemer, man havde også rykket morgenmaden, så vi kunne sove lidt længere. Meget fint tænkt.

frankbethpetersen via TripAdvisor, 3. januar 2016

Helt perfekt - langt over forventning.

Flot, rent, lækkert, søde, hjælpsomme og smilende personale. På vores ophold kunne intet være bedre.

Frank via Booking.com, 3. januar 2017

Fantastisk nytårsaften

Min kæreste og jeg tjekkede ind fredag til søndag, hvor vi holdt nytårsaften på hotellet. Det var en helt fantastisk aften, og vi manglede intet. Værelset var i topklasse, og var alle pengene værd. Så lækker en seng, badekar og det hele var bare så lækkert.

Yasmin B via TripAdvisor, 2. januar 2017

Nytårsaften på Bandholm

En skøn aften i de festligste lokaler pyntet til mindste detalje. Serviceminded personale, lækker mad og gode, udsøgte vine. Rummelige værelser med alt, hvad man behøver. Skønt sted hele året rundt for alle aldre med eller uden børn. Alle føler sig velkomne.

Lise-Lotte B via TripAdvisor, 1. januar 2017

Nytårsophold

Vi var på et suverænt nytårsophold på Bandholm Hotel. Lige fra ankomst var betjeningen upåklagelig. Værelserne/badeværelser levede absolut op til det forventede - hyggeligt indrettede og i meget høj vedligeholdelsesstandard. Nytårsaften foregik i den meget smukt og smagfuldt pyntede sal og med flotte dekorationer på bordene. Mad og vin var også af højeste karat. Hotellet er absolut et besøg værd!

Claus C via TripAdvisor, 2. januar 2017

Engageret betjening og godt værelse

I restauranten får man en engageret og professionel betjening. Restauranten er delt op i flere rum med hver deres charme. Både værelset og badeværelset er moderne. Det er rart kunne tilslutte sin PC direkte til TV (via HDMI).

larsk881 via TripAdvisor, 2. januar 2017

Gennemført service og fantastiske omgivelser

Vi valgte et juleophold som par. vi boede i suite. det var helt fantastisk. udsøgt mad og vine. servicen er helt i top. Så rare og imødekommende mennesker. Der manglede ikke noget på noget tidspunkt. Det er bestemt ikke sidste gang vi kommer på Bandholm Hotel.

amengholm via TripAdvisor, 28. december 2016

Tilfredse kunder

Det var en fornøjelse at holde jul på hotellet, man føler sig meget velkommen, værelset var tip top, maden var meget lækker, vinen var god ...

ojpt via TripAdvisor, 27. december 2016

Et virkelig dejligt sted

Bandholm Hotel lever op til deres omdømme. Smukke rammer, dygtige medarbejdere og mad af høj kvalitet. Vi oplevede os ventet ved ankomst og blev venligt guidet gennem vores ophold. Vores særlige ønsker blev mødt med respekt.

susangade via TripAdvisor, 27. december 2016

De perfekte rammer til en god fest

Vi afholdt årets julefrokost med overnatning på Bandholm Hotel. Vi var 16 personer af begge køn. Vi havde så tæt på den perfekte julefrokostovernatning, som man kan komme. Lækre lokaler, lækker mad, lækre lokale drikkevarer, velfungerende personale og den skønne udsigt. Vi er en flok med en gennemsnitsalder på 50 år, og den DJ, der stod for musikken til julefrokosten spillede noget musik, som passede perfekt til os. Ikke for vildt, ikke for blødt. Vi har kun gode ting at fortælle om Bandholm Hotel. Prisen er i den lidt dyre ende, men kvaliteten følger med.

fleckh via TripAdvisor, 14. december 2016

Unik oplevelse

Ganske enkelt den bedste hoteloplevelse jeg har haft til dato.

Lars via Booking.com, 5. december 2016

Dejlig mad med lokale råvarer

Vores mad var valgt på forhånd, da det var incl. i en gavepakke. Ønsker man noget dyrere end dette eller flere retter, kan dette tilføjes for ekstra betaling. Vi valgte ikke at tilføje noget men var tilfredse med at smage på retter, der var lavet udfra lokalområdets råvarer. Alt lækkert og velsmagende. Portionerne tilpas store til at vi ikke behøvede mere at spise. Vinkortet var også fint. Morgenmaden var super, - noget af det bedste vi har oplevet på et sådan ophold!

Ellen-Mine via TripAdvisor, 23. november 2016

Familieweekend på Bandholm Hotel

Med børn og børnebørn (I alt 10 personer) fejrede vi min runde fødselsdag med et weekendophold på Bandholm Hotel.

Vi startede med en dejlig frokost, så en travetur i det skønne område, tilbage til hotellet fik vi kaffe/chokolade og æblekage.

Om aftenen den store 7 retters gourmetmiddag - det var bare outstanding - børnebørnene fik saftmenu i stedet for vinmenu, og der var nye slags saft til hver af de 7 fantastiske retter.

Efter en god nat i de fine værelser en rigtig flot morgenmadsbuffet.

Alt dette kombineret med de meget smukke lokaler og et fantastisk personale gjorde, at vi kan anbefale alle et sådant ophold på Bandholm Hotel.

WilliamMarkussen via TripAdvisor, 22. november 2016

Afslapning

Alt var godt - værelsernes renlighed, morgenmad og at der var boblebad inde på vores værelse. Sengen var så god, at jeg kunne sove hele dagen.

Jacbels via TripAdvisor, 21. november 2016

Fantastisk, ganske enkelt fantastisk

2 overnatninger og 3 behandlinger og så 2 luksus middage, samt en frokost. Værelset var en superior lux i en bygning ved siden af hovedbygningen. Smukt indrettet og alt virker som det skal, masser af kanaler. Hotellet har ældre charme, men ser velplejet og nyt ud overalt. Området er stille og roligt og udendørs arealerne ville passe perfekt til et sommerophold. Behandlingerne med Romantik for 2, Kalahari Body buff og Queen Treatment - det er folk der ved hvad de laver og atmosfæren er super. Ikke verdens billigste sted at bruge en weekend, men absolut ikke sidste gang vi skal besøge Bandholm.

Dan R via TripAdvisor, 20. november 2016

Super service og maden endnu bedre

Humøret er højt blandt personalet, de ved godt de arbejder i en super god restaurant og ved godt hvad svaret er når de spørger om alt smager som det skal... det smager fantastisk er svaret hver gang. Gourmet menuen tog 4 timer at indtage, hygge og velsmag hele vejen igennem.

Dan R via TripAdvisor, 20. november 2016

Dejlig betjening, fantastisk mad og atmosfære

Et rigtig dejligt romantisk ophold. Vi puttede lidt ekstra på undervejs. Dejlig det kan lade sig gøre. Dejlig betjening, fantastisk mad og nok af den. Sød og opmærksom betjening. Dejlig atmosfære i "huset". Vi følte os virkelig velkommen. Indretning og farver harmonerer så fint sammen... Vi var jo så heldige der lige var pyntet til jul. Vi kommer helt sikkert igen.

Susanne og Ebbe Grøn via DinnerBooking.com 4. november 2016

Romantisk hotel i smukke omgivelser

Gennemført fra A-Z hvad angår indretning på værelser og hotellets områder. Stedet indbyder både til en romantisk weekend, en hyggetur med venner eller familie eller forretning for den sags skyld.

Al personale udstråler engagement og glæde over at være en del af denne historiske bygning. Hyggelig bar med vidende bartendere, lækker restaurant med dejlig varieret mad. Vi fik den almindelige menu om fredagen og gourmet om lørdagen med tilhørende vinmenu. Ikke en finger at sætte på det.

Stort plus at man satser på at bruge lokale produkter. Glæder os til vores næste besøg!

BobAnja d via TripAdvisor, 1. november 2016

Fantastisk weekend

Det var en skøn weekend med afslapning og nærvær og virkelig god service. Maden var rigtig lækker og godt tilberedt. Værelset var virkelig dejligt, især sengen og badekarret. Wellnessafdelingen var behagelig og pæn.

wolderg via TripAdvisor, 18. oktober 2016

Perfekt gourmetmiddag med vinmenu

Vor årlige gourmetmiddag i Næstved Vinklub gik i år til Bandholm Hotel Restaurant, der ligger i et skønt område tæt på vandet. Vi startede med et dejligt glas "bobler" efterfulgt af en 7 retters meget spændende og veltillavet gourmetmenu, hertil fantastiske gode og perfekt afpassede vine - rundhåndet skænket. Vi havde vor eget lokale med et flot dækket bord, og to til tre tjenere gjorde serveringen til en oplevelse. Vi afsluttede med kaffe og the. Vi drog derfra mætte med en dejlig oplevelse i bagagen og kommer meget gerne igen.

Torben A via TripAdvisor, 12. oktober 2016

Luksus for 2

Man skal lede længe efter et sted hvor alt går op i en højere enhed - det er Bandholm Hotel. Det fandt vi, og vi har virkeligt nydt et sted hvor service, venlighed og komfort var så stor. Personalet var meget professionelle - vi anbefaler varmt Bandholm Hotel!!

gitte714 via TripAdvisor, 10. oktober 2016

Imponerende besøg

Vi var til familiefødselsdag på Bandholm hotel og havde en dejlig dag i fantastiske omgivelser. Maden og vinen var rigtig god og fin betjening. Vi boede i et af familieværelserne lidt længere henne af vejen. Det var fint og rent. Alt i alt en dejlig oplevelse. 

landboechristensens via TripAdvisor, 10. oktober 2016

Fantastisk ophold

En dejlig hotel ved vandet. Kan klart anbefales til at få ro i sjælen. Maden var helt i top. Morgenmaden var over alle forventninger. Super service og personalet var venlig og imødekomme. Det er ikke sidst gang vi kommer på Bandholm hotel!!!!!!!!! 

rasmussena2016 via TripAdvisor, 5. oktober 2016

Dejlig mad og omgivelser

Dejligt sted. God mad, både hvad angår smag og anretning. Fin service. Vi fik deres 7 retters menu med vine, alt sammen perfekt sammensat, og smagen var fantastisk. Kæmpe morgenmad med gode økologiske råvarer. Klart en tur værd. Anbefales.

Nikolaj O via TripAdvisor, 2. oktober 2016

Fin service

Helt igennem en meget positiv oplevelse. Det gælder fra forslag ved booking, over værelsesstandard og alle måltider til den gennemførte venlige optræden fra personalets side. Vi var 11 personer med to overnatninger.

Jørn J, Haderslev Kommune via TripAdvisor, 27. september 2016

Prima - bravo

Superlativerne daler ned om Bandholm Hotel og Restaurant - og de er positive! Forkæl dig selv med et godt værelse evt. med terrasse eller balkon. Personalet er venligt og imødekommende. Det handler om god service for dem - og det mærkes. Restaurantens mad er fantastisk - vi fik hver vores ret og begge var rigtig gode - tjenerne gik højt op i at fortælle om alt på tallerkenen, selv kl. 21 om aftenen, hvor de må have været godt trætte. Morgenmaden var overdådig :-) Intet manglede.

Greenroad2630 via TripAdvisor, 19. september 2016

Sublim madoplevelse

Vi kom til bandholm hotel fordi vi havde besluttet at give vores gode ven der fyldte 60 år en dejlig middag. Vi havde bestilt en gourmetmiddag, og vi var alle 4 helt benovet over den fine, fine service og den helt sublime madoplevelse. Der var kælet for hver en detalje, og vi var enige om, at det helt sikkert var noget af det bedste, vi havde smagt og ikke mindst set – alle retterne var anrettet som rene kunstværker og smagsoplevelsen vil vi sent glemme! Tak til tjenere og køkkenpersonale for en sublim oplevelse. Vi kniber os i armen for at konstatere, om det hele bare var en drøm. Det var det ikke, og vi vender glade tilbage til flere oplevelser på dette dejlige sted.

Dirchar Nielsen via DinnerBooking.com, 18. september 2016

Stemningsfuldt hotel

Vi havde to nætter i en af suiterne - 2 voksne og 3 børn - i forbindelse med en tur i Knuthenborg Safaripark. Kan varmt anbefales. Dejlige, stemningsfulde værelser og fin morgenbuffet. Også aftensmaden var rigtig god. 

FamilieVirum via TripAdvisor, 18. september 2016

Super oplevelse

Vi valgte Bandholm Hotel, fordi vi havde hørt så meget godt om hotellet. Det blev også en god oplevelse. Vi havde et godt og hyggeligt værelse i hovedbygningen. Servicen på hotellet var god, så vi følte os godt tilpas og velkommen på hotellet. Maden og betjeningen i restauranten var super.

flviv via TripAdvisor, 13. september 2016

Dejlig oplevelse

Man føler sig virkelig velkommen. Når jeg tænker på morgenbuffeten, kan jeg ikke lade være med at smile. Tjeneren er en rigtig "hyggeonkel", man føler sig hjemme. Jeg har anbefalet hotellet til flere af vores venner og til familien. 

Marianne d via TripAdvisor, 13. september 2016

Det bedste af det bedste

Hvis man ønsker det bedste af det bedste skal man vælge Bandholm Hotel. Her får man service og betjening som var man kongelig, og maden er også så super at man kan høre englene synge. Det kan simpelthen ikke blive bedre.

klostervang6 via TripAdvisor, 12. september 2016

Fantastisk sted

Det er sjældent vi har fået så fantastisk mad og udsøgt service. Vi kommer helt sikkert igen og vil bestemt anbefale stedet til andre.

Jette P via TripAdvisor, 12. september 2016

Der bliver kælet for gæsterne

Et besøg værd, en god oplevelse på gourmet mad, service og hyggelig atmosfære. Der bliver kælet for gæsterne. - Dejligt sted, med smuk udsigt fra hotellets terrasse. Dejlig og lækker gourmet mad og med udsøgt service.

henrikLM via TripAdvisor, 12. september 2016

Min 70 års fødselsdagsfest på Bandholm Hotel

Jeg har flere gange været gæst ved arrangementer på Bandholm Hotel, så jeg var ikke i tvivl, da jeg skulle fejre min 70 års dag. Lige fra jeg bookede, var der en venlig og behagelig kontakt. Festen gik som ventet, med velkomst i det grønne, i de dejlige udendørs arealer. Maden, serveringen og betjeningen er helt i top. Jeg kan kun give 5 STJERNER. En meget TILFREDS Niels Borggaard.

Niels Borggaard via TripAdvisor, 7. september 2016

En sand perle

Vi valgte at holde vores årlige firmafest på Bandholm Hotel. Det var en stor succes. Super lækker mad, professionel betjening og ikke mindst nogle rigtig dejlige omgivelser. Vi var også en tur med Museumsbanen til Maribo, det var en stor oplevelse alt i alt og kan varmt anbefale en enkelt og måske to overnatninger i Bandholm med luksus. Vi kommer helt sikkert igen.

ravnit via TripAdvisor, 31. august 2016 

Gæstfrihed og imødekommenhed

På Bandholm hotel bliver man mødt med stor gæstfrihed og imødekommenhed. Personalet er meget venligt og gør sit bedste for at give dig et godt ophold. Hotellet ligger desuden perfekt ved vandet. Alt i alt en varm og mindeværdig oplevelse. 

Helle N via TripAdvisor, 5. september 2016

Bandholm Hotel - et vidunderligt sted

Bandholm Hotel ligger ganske dejligt ud for havnen i Bandholm og lige ved udkørslen fra Knuthenborg Safaripark. Værelset var smukt og funktionelt og personalet er virkelig serviceminded. Maden var helt i top. Morgenmadsbuffeen var fin og der var rigeligt af alt.

lisbeth d via TripAdvisor, 4. september 2016

Fantastisk fest ifm. vores sølvbryllup

Vi holdt vores sølvbryllup for 31 gæster med overnatning den 20-21/8/2016, og vi er meget tilfredse med hele arrangementet. Det blev præcist den uforglemmeligt oplevelse vi havde ønsket os. Maden var meget lækker, vinene var i top, og personalet så søde og serviceminded. Et fantastisk arrangement som vi vil leve højt på længe.

AsgreenD via TripAdvisor, 31. august 2016

Guldbrudepar

Vi syntes rigtig godt om Bandholm hotel, fine nyrenoverede værelser. Vi følte os velkommen, sød og venlig betjening, især kan vi rose betjeningen ved middagen. Alle vore gæster kom med rosende bemærkninger om servicen. Middagen var helt perfekt.

271liseb via TripAdvisor, 31. august 2016

Fantastisk ophold

Helt igennem fantastisk ophold! Der var en super service, de ansatte var rigtig søde, smilende og imødekommende. Maden smagte fantastisk, og man gik ikke sulten fra bordet. Både fællesområderne samt værelser var rigtig hyggelige. Det har været et fantastisk ophold.

Anne-Grethe O via TripAdvisor, 12. august 2016

Skønt sted

Hyggeligt hotel med dejlige lyse, rene værelser. Maden var udsøgt, personalet var venligt og imødekommende, dejlige omgivelser. Stedet kan varmt anbefales og så ligger det lige op ad Knuthenborg safaripark.

eskildsena via TripAdvisor, 2. august 2016

Hotel i topklasse

Dette hotel er noget af det bedste jeg har prøvet. Beliggenheden er i særklasse. Indlogeret på et superiorværelse i hovedbygningen. Skønt og nyistandsat. Værelset havde en fantastisk udsigt over Smålandshavet. Der manglede intet. Selv aircondition var der blevet plads til. Alt på værelset var perfekt.

Personalet var utroligt venligt og servicemindede. Maden var perfekt, ligesom den anbefalede vin var i topklasse. Prisen lidt høj, men pris og kvalitet hænger fint sammen her. Morgenmad var helt i top. Her vil jeg glæde mig til at komme igen, og jo før jo bedre. Tak for en fantastisk oplevelse.

Værelsestip: tror ikke der er andet end gode værelser, men et værelse i hovedbygningen med havudsigt er helt suverænt.

Kjeld M via TripAdvisor, 30. juli 2016

Dejligt ophold

Hotellet ligger smukt ud til vandet og værelserne er godt vedligeholdte og der er rent og pænt. Servicen er venlig, imødekommende og professionel. Maden er virkelig lækker. Der er tydeligvis tale om friske råvarer af høj kvalitet og tilberedningen er i top. Vil klart anbefale a la carte menuen, men buffeten er også lækker og af meget højere standard end man oplever andre steder.

Brian S via TripAdvisor, 28. juli 2016

Bandholm Hotel er helt i top

Bandholm Hotel har det hele: Dejlig beliggenhed, god mad og super service både for børn og voksne. Ferielejlighed godt og smagfuldt indrettet. Jeg kan godt forstå at stedet har fået flere priser. Helt fortjent.

kamps2016 via TripAdvisor, 24. juli 2016

Lækker oplevelse

Vi ankom ikke med de store forventninger, vi skulle bare have et hyggeligt ophold, uden børn. Men vi havde nok, den mest positive oplevelse, vi nogensinde har haft. Super flot hotel, beligende på et af de smukkeste steder, overhovedet. Nem og enkel indkvartering, vi kom i god tid, og vores værelse, var ikke klar. Så vi startede med frokost. En lækker frokost, i flot lækkert lokale, uden at føle, at vi var underdressede. Dejlig høflig betjening, rimelige priser, kvaliteten taget i betragtning. Ment sådan, at det er ikke et billigt sted, men med den kvalitet, i alt, er prisen rimelig. Efter frokost modtag vi vores værelse. Men samme lækre oplevelse. Lækkert værelse, med udsigt over vandet, kan det være bedre. Vi spiste vores aftensmad ude under parasolerne, med sommerbuffet. Igen lækker oplevelse. Vi kommer HELT SIKKERT igen.

Flemming via DinnerBooking.com, 20. juli 2016

7 retters super gourmetmiddag

Stedet kan på de varmeste anbefales. Vi har 3 par, der blev indlogeret i nyrestaureret længe i værelser ved siden af hinanden, nemt at mødes på terrassen udenfor. Vi havde bestilt 7 retters menu med tilhørende vinmenu - det var en sublim oplevelse det hele. Veltillavet lækker mad i passende portioner. Yderst venlig og imødekommende tjener. Lækker morgenmadsbuffet dagen efter.

Kidaha via TripAdvisor, 12. juli 2016

God start på sommerferien

God stemning på hele hotellet. Personalet var meget imødekommende, og forstod at holde afstand til gæsterne. Værelset var meget flot, og maden var helt fantastisk, veltilrettelagt og meget velsmagende. Alt i alt et vellykket ophold.

madsenj2016 via TripAdvisor, 8. juli 2016

Rigtig godt hotel

Har besøgt Hotel Bandholm mange gange. Det er altid godt. Det er flot og pænt velholdt og ualmindelig god mad. Men intet slår den service og ånd, der gennemsyrer hotellet. Alle medarbejdere er top engagerede, og man fornemmer, at de bare elsker deres sted og lever for at levere super godt - hver gang. Vildt godt WiFi. Bedste anbefalinger. Besøger det igen.

Nicholas H via TripAdvisor 6. juli 2016.

Dejligt ophold

Det var 3. gang vi var der, det var som de foregående gange en meget dejlig oplevelse såvel med hensyn til værelse, den meget lækre mad og vin samt betjeningen af smilende og kompetente tjenere. Vi har allerede bestilt et ophold i august.

ks_byggeteknik via TripAdvisor, 6. juli 2016.

Super idyllisk og fremragende service

Helt fantastisk overnatning, bestilte en suite og fortrød bestemt ikke! Kyndig vejledning, roligt samt meget professionelt personale! Fantastisk mad, vin og drinks! Næsten billede perfekt udsigt fra cocktailbaren udover vandet.

str_mvigm via TripAdvisor, 2. juli 2016

Perfekt ophold og fest!

Opholdet var på to for fem personer overnatninger og afholdelse af rund fødselsdag. 

Lige fra første kontakt med hotellet (Anna) til afrejsen oplevede vi bare en service udover det sædvanlige og en flot kvalitet af maden. 

Vi bemærkede, hvorledes der var tænkt på detaljerne lige fra værelserne til morgenmaden og den pragtfulde fest..

Virkelig høj standard og høj kvalitet i alt.

perr813 via TripAdvisor, 1. juli 2016

På dette hotel skulle alle have lov til at tilbringe nogle dage

Vi har lige holdt en lille kort ferie på Bandholm Hotel. Alt var perfekt. Værelset, maden og ikke mindst den service som blev ydet os. Det er absolut et sted vi vil komme tilbage til igen og igen. Fantastisk hotel.

haugaard2016 via TripAdvisor, 27. juni 2016

Fantastisk oplevelse

Jeg kan varmt anbefale Bandholm hotel. Alt fra værelse til mad til omgivelserne var godt. Derudover en god service. En af de bedste weekender i mange år og bestemt ikke sidste gang, vi besøger Bandholm hotel. 

martin_chawes via TripAdvisor, 11. april 2016

Gourmet ophold på Bandholm lige før påsken 2016

Hotellet fremstår som nyrenoveret og vi havde et helt igennem godt ophold. Maden var god og vinen ligeså. Personalet er meget serviceminded og det er bestemt ikke sidste gang, vi har været på Bandholm. På værelset stod ved ankomsten en flaske champagne og det var champagne, hvilket ikke er det sædvanlige og derudover stod der jordbær dyppet i chokolade. Meget lækkert. I omgivelserne er der mange interessante steder at besøge tæt på, f.eks. Krenkerup Gods.

ARejnholdJ via TripAdvisor, 3. april 2016

En perle

En overnatning med 3 retters menu, vinmenu, morgenbuffet og frokost, var rammerne. Vi blev budt varmt velkommen af en smilende receptionist og anvist et dejlig værelse i tilstødende bygninger. Værelset var lyst og hyggeligt, der var stillet Champagne på køl og jordbær dyppet i chokolade frem (en del af pakken). En lækker og velsmagende velkomst. Aftensmaden var en fornøjelse, veltilberedt og med vine der passede til. Morgenmaden var ligeledes af god kvalitet og buffeten var rigelig i sit udvalg. Frokosten vi fik inden afgang var lækker, vi valgte en Sirloin Steak fra Uruguay med tilbehør, den bedste bøf vi har fået længe. Betjeningen var til alle tider høflig, opmærksom og hjælpsom. Et ophold på Bandholm kan anbefales. Det er ikke billigt, men pris og kvalitet hænger rigtig godt sammen.

Jeppesen59 via TripAdvisor 1. april 2016

Et dejligt ophold

Min søster og jeg havde i anledningen af vores mors fødselsdag, givet hende et ophold på Bandholm Hotel inkl. middag, vinmenu og wellness. Vi have et skønt ophold og kommer gerne igen en anden gang. Personalet var imødekommende og venlige - både på hotellet, i restauranten og i wellnessafdelingen. Maden var rigtig lækker og vinmenuen passede godt til de enkelte retter. Tjenerne var desuden gode til at være der når man havde brug for dem, uden de dog på noget tidspunkt blev anmassende.

malocl83 via TripAdvisor, 31. marts 2016.

Formidabelt

Som helhed fungerede alt til 100 %. Værelset var smukt, og jeg kan anbefale værelse 211 med havudsigt. Personalet er noget af det bedste jeg har oplevet, maden var også i top. Intet var under 100 %. Jeg vil med glæde anbefale stedet til alle.

jesperv980 via TripAdvisor, 29. marts 2016

Perfekt påskeafslutning og fødselsdagsmorgen

Efter en lang påske proppet med arbejdet stod den på afslapning og hygge med min gravide kæreste. Turen gik til Bandholm, som skulle være destinationen for selvforkælelse i gode rammer. Alt levede op til vores forventninger, og mere til. Super lækre værelser, eminent massage i wellness-afdelingen, lækker mad og gode vine, og sidst men ikke mindst et meget årvågent og behageligt personale! Det er helt sikkert et besøg værd! Og bestemt prisen værd!

Simon B via TripAdvisor, 29. marts 2016

Fremragende ophold

Dejligt ophold, skøn massage, lækker mad, pragtfulde omgivelser og et professionelt smilende og imødekommende personale. Smagfuldt værelse med dejlige senge. Alt i alt en helt perfekt get-away. Kan kun anbefale dette sted.

pias487 via TripAdvisor, 28. marts 2016

Fantastisk mad, super service og lækker massage

Bandholm hotel med dets dertilhørende spa afdeling ligger fantastisk ved havnen og veteranbanen. Vel ankommet fik vi kaffe og kage (de lækreste pandekager og æble kage). Derpå en tur til par-massage, hvilket var super lækkert. Om aftenen fik vi en 3-retters lokal menu af egnens råvarer, hvilket var lækkert veltilberedt og meget velsmagende. Tilbehør kunne bare bestilles ad libitum - mums. Dertil valgte vi stedets anbefalede hvid og rødvin, som passede perfekt til maden. Dagen derpå et dejligt morgenbord hvor der var hvad der skulle være, ligeledes dejligt tilberedt. Endelig afsluttet af en behandling af Erick, som var intet mindre end det bedste jeg nogensinde har fået. Alle spændinger i nakke, skuldre og arme blev "fikset" - ikke mindste med gode anbefalinger om hvordan det kan undgås i fremtiden. Yderst anbefalingsværdig og bestemt en gentagelse værd snarest!

Hugo M via TripAdvisor, 28. marts 2016

Fantastisk ophold

Havde 6 fantastiske dage med først 3 retters menu fredag. Lørdag gourmentmenu, og de sidste dage kunne vi faktisk selv vælge 2 retter fra kortet, selvom aftalen var noget andet. Utroligt fleksibelt personale samt kok, ville kun forkæle os. Kommer gerne igen.

Steen via TripAdvisor, 16. marts 2016

Det bedste af det bedste

Ønsker man det bedste af det bedste skal man tage til Bandholm Hotel. Uanset om du spiser a la carte eller gourmetmiddag så fås det ikke bedre, for maden er så super at man kan høre englene synge når man spiser, og betjeningen er helt i top. Det kan ikke gøres bedre, alt var 100% i orden.

lisp616 via TripAdvisor, 13. marts 2016

Fest-weekend

En helt igennem vellykket fest med 16 deltagere. der blev serveret dejlig mad og tilmed i overflod. Et veloplagt, venligt og imødekommende personale. En fin stemning og god atmosfære. Der var kælet for detaljerne. Også stor ros til planlægningsfasen.

Havblik8, 16. marts 2016

Det sødeste personale og fantastisk wellness

Man møder det sødeste personale, som hele tiden er søde til at få én til at føle sig tilpas - man får det lækreste mad og ikke mindst er deres wellness fantastisk - det kan helt bestemt anbefales og jeg kommer med garanti igen!

100kitt, 16. marts 2016

Skønt ophold

Fantastisk dejligt sted, flot istandsat, imødekommende personale og virkelig lækker mad præsenteret med masser af info om råvarerne. Hyggelig lille stationsby og hyggelige omgivelser. Kan varmt anbefales :-) 

Jacob Lego B via TripAdvisor, 8. marts 2016

Suverænt, intet andet kan beskrive det

Kan klart anbefales, alt fra vi kom ind af døren til maden, personalet kunne der ikke sættes én finger på.
Deres wellness vil vi også opfordre til at prøve, vi bestilte deres "lille romantik for 2" og det var perfekt.

Lige for at runde af med kvaliteten af maden, så må jeg indrømme at jeg sjældent har fået noget der var så smagsfuldt og indbydende (Smagen af Lolland).

Gør jer selv en tjeneste og tag et weekend ophold, og nyd det.

christian_snediker via TripAdvisor, 7. marts 2016

Skønt ophold

Fantastisk dejligt sted, flot istandsat, imødekommende personale og virkelig lækker mad fortællet med masser af info om råvarerne. Hyggelig lille stationsby og hyggelige omgivelser. Kan varmt anbefales :-) 

Jacob Lego B via TripAdvisor, 7. marts 2016

Et fantastisk fint sted

Når man først har prøvet den på alle punkter høje standard på hotellet, ser man frem til at komme igen. Sirligt, velholdt og rent. Prismæssigt bestemt meget rimeligt. Utrolig venligt og imødekommende personale. Og så var det endda blot en grå vinterdag.

819hansenj via TripAdvisor, 4. marts 2016

Pigehygge på Bandholm Hotel

Hyggeligt hotel. Dejlige værelser. Imødekommende personale. God wellness afdeling med en super dygtig behandler. Vi var alle meget tilfredse med vores ophold. Det var lige, hvad vi havde brug for. Bandholm Hotel kan varmt anbefales.

355meyera via TripAdvisor, 18. februar 2016

Vi kan kun anbefale dette hotel

Vi har kun godt at sige om dette hotel. Værelset og badeværelse var i orden. Rent og pænt. Dejlige senge med skønne dyner og hovedpuder.

Restauranten var en fornøjelse. Skøn mad til frokost, hvor vi blev vejledt om muligheder, når vi også skulle spise middag om aftenen, så vi fik et let måltid.

Middagen var skøn. Meget fin betjening. Brunchen næste dag var overdådig.

Vi kan kun anbefale dette hotel.

marianneb131 via TripAdvisor, 15. februar 2016

Ypperligt

På Bandholm Hotel bliver man mødt af venlige og hjælpsomme personaler. Der er en rolig atmosfære og smukke omgivelser. Det er muligt at slappe af og personalet opleves afslappet, men meget opmærksomme på om gæsternes velbefindende. Og man spiser rigtig godt. Lækre og spændende retter på menukortet. Et ophold kan kun anbefales. Man bliver glad af det. 

nfbm via TripAdvisor, 11. februar 2016

Forkælelse på højt niveau

Fantastisk oplevelse. Personalet var uovertruffen over hele linien, under hele opholdet. En smuk natur og gode udenomsoplevelser. Gourmet på meget højt niveau. Et sted man vender tilbage til - for det må man opleve mere en en gang.

ninaogsvendberg via TripAdvisor, 1. februar 2016

Value for money

Stedet er utrolig hyggeligt og ligger i meget smukke omgivelser. Hele stedet, værelserne, restuarenten og områderne udenfor ver meget rene. Stemningen var meget rolig og det fik en til at føle sig rigtig afslappet. Der var et meget højt service niveau og personalet var meget opmærksomme på én så man følte sig virkelig velkommen. Vi nød en 5-retters gourmet middag med tilhørende vine. Maden var fantastisk og vinene var sat godt sammen med maden.

ThuneogChristina via TripAdvisor, 25. januar 2016

Alt var perfekt!!

Vi skulle på forretningsbesøg og besluttede at vælge Bandholm hotel til overnatning... Alt betjening og service var i top... Lækker morgenmads buffet, samt rigtig lækker 3 retters menu til aften... Vi vælger helt sikker Bandholm igen næste gang :-)

hougesenj via TripAdvisor, 14. januar 2016

Fantastisk og romantisk hotel

Intet mere end, det mest perfekte hotel. Utrolig romantisk, og du mærker stemningen lige fra du træder ind, hvad enten det er som par eller familie. Personalet er klar med smil, og man føler overhovedet ikke, at man er et nummer hos dem. Man bliver behandlet utrolig godt, og de yder virkelig en service ud over al forventning.

nielsent2016 via TripAdvisor, 8. januar 2016

Nytårsophold på Bandholm Hotel

Vi har lige været på et godt nytårsophold med et vennepar. Vi har været på mange nytårsophold, men Bandholm Hotel var det bedste. Maden var virkelig god. Frisklavet og med gode råvarer. Hyggelige stuer og venlig og opmærksomt personale. 

Gokholm via TripAdvisor, 2. januar 2016

Fantastisk atmosfære

"Service i top, høfligheden i top og alt var fantastisk kommer igen... Maden var fantastisk og betjeningen i top. Hotellet har en fantastisk atmosfære som er alle pengene værd. En rejse tilbage i tiden, sådan føltes det, og det var fantastisk."

nielsenl2015 via TripAdvisor, 31. december 2015.

Smukt og gennemført professionelt sted

Vi tilbragte to overnatninger og er særdeles tilfredse og anbefaler gerne. Man går virkelig op i gæstens oplevelse og imødekommer alle ønsker. Indretningen er smuk og romantisk. Dejlig mad og wellness. 

Lundsk via TripAdvisor, 30. december 2015

Skønt du og jeg ophold på Bandholm Hotel

Hotellet ligger skønt med en fantastisk udsigt, hyggelige pavilloner, og et smukt og smagfuldt interiør der afspejler at bygningen er 150 år gammel... Vi fik et super ophold med dejlig mad til frokost - aften, og morgenmad, serveret af sødt opmærksomt og professionelt personale... et ophold vi klart kan anbefale.

poul888 via TripAdvisor, 29. december 2015

Simpelthen det mest fantastiske juleophold

 Vi blev mødt af det mest oprigtige smilende og imødekommende personale. Hele hotellet var smukt pyntet,og der herskede en ro og god stemmning. Der var tænkt på alt ned til mindste detalje. Maden smagte fantastisk og der var rigeligt af den. Vi har ikke før mødt så smilende personale selv efter tre dage på arbejde, dette lige fra hoteldirektøren til de unge i receptionen. De var simpelthen fantastiske. Et skønt arrangement som kun varmt kan anbefales.

927marlenes via TripAdvisor, 28. december 2015

Jul på Bandholm

 En oplevelse for sig, smilende og rare mennesker og tro mig jeg har været en hel del på hotel og der er intet der matcher.
Alle pengene værd!☺☺☺☺☺☺
Og vi ville gøre dette igen en anden gang, men der er jo mere der skal prøves.

olesen445 via TripAdvisor, 27. december 2015

Forkælelsesweekend

 Vi havde en dejlig weekend på hotellet med 5 retters gourmet middag, lækker buffet morgenmad og hot Stone massage. Personalet var meget venligt og yderst opmærksomme. Hotellet var smukt pyntet op til jul, hvilket gjorde de gamle, smukke lokaler en ekstra indbydende.

Vivian T via TripAdvisor, 20. december 2015

Super god oplevelse!

Bandholm hotel kan varmt anbefales! Min kæreste og jeg var begge imponerede over den fine standard og den fremragende service personalet gav... Værelset var rent og pænt, maden i restauranten var rigtig god... Beliggenheden var idylisk... Det er ikke sidste gang vi har besøgt Bandholm Hotel!

lassejeppesen via TripAdvisor, 14. december 2015

Smukt hotel med en super service

Jeg sov en enkelt nat på Bandholm hotel i forbindelse med en forretningsrejse. Hotellet ligger dejligt og er smukt velholdt. Jeg boede på et værelse i hovedbygningen med udsigt ud over vandet, det var en fornøjelse at vågne op til. Servicen er god og personlig. Jeg kan varmt anbefale et ophold på hotellet.

Værelsestip: Værelserne i hovedbygningen er flotte og har en god udsigt.

Frisenvang via TripAdvisor, 11. december 2015

Fantastisk ophold med virkelig god service

Vi lejede en lejlighed i kort afstand fra hotellet og var virkelig meget positivt overrasket over kvaliteten af samme. Morgenmaden paa hotellet er helt i top til prisen.
Den hjaelpsomhed vi blev moedt med var utrolig. Selv efter vi flyttede ud til vores eget hus var vi velkomne paa en meget personlig maade. Efter adskillige maaltider paa hotellet kan vi kun sige at alt er i top. Det undrer os ikke at der altid er fuldt belagt med gaester. Vi glaeder os meget til at blive stamgaester og til at vores gaester i Blans kan nyde jeres fantastiske hotel. Vi ses. Jeres venner fra Canada.

susanne 345 via TripAdvisor, 7. december 2015

Et ophold værd!

"Vores ophold på Bandholm hotel, har været helt igen en fantastisk - trods dårligt vejr.
Selve hotellet er så smukt og har en super flot og hyggelig indretning, værelset vi sov og boede i var super lækkert. Restauranten og maden generelt var rigtig lækker, og servicen/betjeningen var særdeles pragtfuld! :) Bestemt et sted jeg gerne vil råde andre til at opleve! Vi vender absolut tilbage igen! :)"

frederiksenc via TripAdvisor, 23. november 2015

Vidunderligt ophold

"Vi har haft et vidunderligt ophold på Bandholm Hotel og kommer helt sikkert igen. Vi har også allerede givet brochure videre til noget familie og anbefaler stedet på det varmeste. Ang. wellness kan nogle måske føle det er lidt grænseoverskridende, men ih, hvor var det nogle søde medarbejdere og vi havde en fantastisk oplevelse i en rar, hyggelig og afslappet atmosfære hos nogle meget dygtige og kompentente medarbejdere.

Alt var super. Stedet, personalet, skøn stemning, smukke detaljer. Et udsøgt sted med et udsøgt personale, der virkelig gav en fin,varm og personlig betjening. Vi nød vores ophold utrolig meget. Et smukt sted, høj klasse, men samtidig en meget hyggelig og venlig tone, der gjorde at vi følte os rigtig godt tilpas. Personalet altid var smilende og hjælpsomme. Det osede af at alle arbejdede som en enhed med fælles mål - nemlig at give en god oplevelse. Og det virkede. En dejlig oplevelse."

Ulla Due, september 2015

Stærk vanedannende

"Jeg havde valgt at fejre min 60 års fødselsdag på Bandholm Hotel sammen med min familie.
Lige fra jeg første gang kontaktede Hotellet har jeg fået en fantastisk service.
Vi fik noget virkelig lækkert mad og nogle dejlige vine...
Servicen var helt i top.....
Lækre omgivelser, smuk restaurant og lokaler smukt pyntet med blomster og hygge med lys..
Super lækre værelser..
Morgenmaden var suveræn..
Stærkt vanedannende og kan meget varmt anbefales.
Meget og lækkert pænt og rent alle steder"

Dorte321 via TripAdvisor, oktober 2015
 

Drømmebryllup blev til virkelighed

"Vores drømmebryllup blev til virkelighed her på Bandholm. Lækker mad, fantastiske lokaler, super lækre værelser og god service! Bestemt anbefalelsesværdigt. Vi fik Kun god feedback fra alle vores gæster."

joephineh903 via TripAdvisor, oktober 2015

Fantastisk gourmetoplevelse

"Vi var to par, familie. Vi havde bestilt et gourmetophold på Bandholm lørdag-søndag.

Vi ankom lidt før klokken 15 og blev budt velkommen i en travl, men godt virkende reception. Vi fik nøglerne til vores værelser som lå på øverste etage i hovedbygningen. Desværre var vejret dårligt så udsigten over vandet måtte vi tænke os til. Værelserne var smagfuldt indrettet og med en lille altan. Der stod friske chokoladedyppede jordbær og en kold flaske Cava på værelserne som velkomst.

Hele hotellet var nænsomt renoveret og fremstod funktionelt og smukt.

Vi havde aftalt at vi skulle spise klokken 1800 og vi blev fulgt til bords i gourmet-restauranten hvor et lidt lille, men yderst smukt dækket bord ventede os. Vores personlige tjener kom og præsenterede sig og bød os velkommen med en kølig mousserende vin og gennemgik aftenens 5 retters menu med tilhørende vine.

1. Pastinaksuppe på hønsefond. Serveret med rodfrugter i forskellige teksturer, blomkålsflager og urter. Dertil husets hjemmebagte brød og smør. Hertil serveres Chablis Premier Cru, Domaine Vingnaud 2009, Chardonnay.

2. Laksetartar anrettet med citroncreme, lokale æbler, glasål og skovsyre. Dertil husets hjemmebagte brød og smør. Hertil serveres Terras Gauda, Rias Baixas 2013, Albarino.

3. Oksemørbrad serveret med ovnbagt brændt løg, sprød kartoffelcrudite, ristede svampe og brombær. Hertil serveres Ray's Station, Mendocino 2012, Cabernet Sauvignon.

4. Sorbet af chokolademynte toppet med mørk chokolade. (mundfrisker)

5. Chokolade og kirsebær. Mørk chokolade, lys chokoladeganache, kirsebærsirup og Frederiksdal kirsebærlikør. Hertil serveres Domini Veneti Recioto della Valpolicella 2013, Rondinella, Corvina.

Det hele blev serveret af en allesteds nærværende tjener med stort overblik og indblik i hvad han serverede.

Således fyldt med fremragende tilberedt mad og velvalgte vine var vi fire timer senere klar til en kop kaffe.

Helt igennem en fantastisk gourmetoplevelse på en smukt og venligt hotel i den del af landet som nogen kalder "udkants Danmark". Et ord der er gjort til skamme.

PRØV DET SELV!!!!!"

Bo Richter via TripAdvisor, oktober 2015

"Jeg har i mit liv boet på mange hoteller og altid oplevet store og små ting, der ikke var i orden. Her endeligt et hotel, hvor jeg efter 3 dages ophold kan sige:" Alt værelse, mad og betjening var perfekt. Tak for en god oplevelse." - Par fra Jylland

"Mange tak for en dejlig weekend. Det hele var bare i orden. I efterlader et indtryk af, at I faktisk synes det er sjovt og rart at have gæster. Maden er rigtig god - enkel og ærlig med gode råvarer :-) Eksempelvis den gode detalje, at I vælger at servere en GOD mousserende vin ved ankomsten. Allerede der var der et stort plus på kontoen. Jeg har tænkt mig at anbefale jer vidt omkring." Par fra Fyn

”En lille hilsen og tak for opholdet. Vi må sige at I skulle ha’ 8 kokkehuer hvis vi bestemte det gør vi bare ikke. Maden var overdådig og serveringen lige så. Modtagelsen var ligeledes til ug med x og slange og dejlige værelser.” Inger Lise og Svend-Aage, værelse 2A,

"Er jeres ønske/krav til en fest!, mad af høj kvalitet, professionel service, charmerende og hyggeligt hotel/værelser, fantastiske smukke omgivelser. Så vil Bandholm Hotel på Lolland være det perfekte sted for jer. Den 2. juni 2012 holdte vi vores Bryllup på Bandholm Hotel. Alt lige fra den professionelle planlægning af vores store dag samt selve afholdelsen af Brylluppet var nøjagtig som vi havde, kunne ønske os. Vores gæster der alle skulle overnatte på dette skønne sted har alle uden undtagelser, rost den modtagelse og service der blev givet fra det altid venlige og smilende personale. Dagens Bryllupsfest blev med rigtig god mad og ypperlig service i de flot pyntet og romantiske lokaler en kæmpe succes. Alt var som vi kun havde, turde drømme om, blev til virkelighed. Hotellet stod for hele arrangementet og alt var perfekt. Vi kan derfor ikke andet end at give vores bedste anbefalinger til dette hotel og deres medarbejdere. Stor tak fra Justine og Allan Jessen

"Tusinde tak for alle tiders pragtfulde weekend vi lige har tilbragt nede ved jer! Det er bestemt ikke sidste gang vi har været hos jer! Flot rent alle vegne, levende blomster på borde og værelset! Utroligt venligt , imødekommende, profesionelt personale! Stor tak til Hannah og herren der fredag aften havde " forklædt sig som tjener" hold da op en service vi fik! Rigtig god jul og godt nytår til alle fra, Lhasa Apso hunden Tjavse, Finn og Bente"

"Vi var meget glade for personalet. De var fantastisk søde alle dem vi var i kontakt med. Min mand fik room-service: kaffe kl. 5 om morgenen. Alle var smilende og service var i top. Tillykke med det." Birthe, Danmark

"Hejsan, Nu är vi tillbaka i Sverige och jag vill bara passa på att tacka för den trevliga vistelsen hos er. Ni har fantastisk personal, superbra kockar och jag kommer absolut att rekommendera ert hotell till andra som ska besöka Lolland. Hoppas att ni får en fortsatt trevlig sommar.Mvh. Familjen Lindström" (Sverige)

"Det är jättefint. Vackert läge och vackert inredda rum. Rent och snyggt. Jätte trevlig personal som månar om sina gäster. God frukost som ingår i priset. Mycket god mat. Väl värt pengarna." Peter, Sverige

"Nu har vi sundet os efter et fantastisk ophold på Bandholm Hotel, hvor vi havde tegnet os for en "luksusweekend". Opholdet i dagene fra 1. juli til 3 juli levede fuldt ud op til betegnelsen "luksusweekend". Straks efter vore ankomst oplevede vi hvad udtrykket en totaloplevelse dækker og sådan oplevede vi opholdet til vi tog afsked. Vi havde vores søn + famile til frokost om lørdagen og de roste det i høje toner - ikke kun maden, men også den måde personalet betjente os på - smilende, venligt og professionelt. (...) Hilsener og tak til personalet v/Elisabeth og hele hendes gruppe. Ingen nævnt - ingen glemt. Det var en oplevelse, som ikke går i glemmebogen og vi vender tilbage en dag. Tak for et dejligt ophold- Det kan ikke siges for ofte." - fra Danmark

"Thanks a lot for this evening, we spend a very nice moment in your establishment. You have a beautiful hotel and the service is very very well. Don't change anything. All is perfect. Best regards" Anne and Ludovic, France

“Personalet var fantastisk søde og hjælpsomme. Overalt var der indbydende og rent og hyggeligt.” Annalise, Danmark (Via booking.com) "Servicen från personalen, ett sånt underbart bemötande inget var omöjligt. Blev försenade ringde och talade om att vi inte klarade inchekningstiden inga problem, dom till och med fixade så att vi fick kvällsmat. Ett ställe som vi med hundra procent kommer att åka tillbaka till." Anette, Västerås (via Booking.com)

"We woke up early after a good night sleep! We left at 6.15 for the ferry to Puttgarden. It was very nice being here at your hotel. It's a beautiful place and we watched the sun goind down. Beautiful pictures!! Hopefully we'll be back sometime. Friendly greetings," Alice & Bart, Holland

"Alt var bare perfekt - det var et dejligt rent værelse, med den comfort som vi ønskede. Personalet var meget venligt og hjælpsom" Ældre par, Danmark

"La disponibilité du personnel à qui nous avions demandé un petit déjeuner plus tôt que les heures habituelles, l'accueil et le charme, l'aspect pratique avant le bateau pour l'allemagne" Veronique, France (Via booking.com)

Fremragende service krydret med havudsigt, god mad i restauranten og en helt igennem professionel indsats.(via booking.com)

Vielen Dank für einen wunderschönen Aufenthalt. Ich war ganz begeistert von der Athmosphere und der sehr netten Bedienung. Die Nacht bei Ihnen war ein guter Einstieg das Land kennenzulernen. Ich werde Ihr Haus weiter empfehlen. Bis zum nächsten Mal.... Andreas, Germany

"Pænt enkelt værelse, dejlige omgivelser, og en helt bedårende lille cafe i en meget romantisk stil, og et fint enkelt morgenbord." Poul, Danmark (Via booking.com)

"Uitermate vriendelijk personeel. Leuke, nette maar zeer eenvoudige kamers. Prima hotel voor een overnachting op doorreis." Henk, Holland (Via booking.com)

"Hyvä hinta-laatusuhde. Huone oli siisti ja vastasi odotuksia. Aamupala oli järjestetty juuri toivomaamme aikaan ja katettu erityisesti meille. Loistava sijainti esim. merenranta, matkalla Saksaan ja vierailulle upeaan eläinpuistoon, joka sijaitsee muutaman sadan metrin päässä." Juha, Finland (Via booking.com)

"Idyl, fred og ro i naturskønne omgivelser. Enormt charmerende og kanon personale!" Karin, Danmark (Via booking.com)

Kontakt