Veldækket bord til tre-retters festmenu på Bandholm Hotel

Den klassiske tre-retters festmenu

Et tre-retters arrangement er et sikkert valg. På Bandholm Hotel har vores erfarne personale mange års erfaring med at afholde fester med både god betjening, lækker mad og et program, der er godt tilrettelagt. Vi har sammensat tre forskellige festpakker, som kan tilpasses efter behov.

Læs mere i vores festbrochure herunder

 

Kontakt

Ring til os på +45 5475 5476 for mere information eller udfyld kontaktformularen herunder. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Menu 1


Forretter

Varmrøget laks rørt med flødeost

Anrettet i sprød filokurv med urtecreme og tigerrejer,
hertil husets hjemmebagte brød.
eller
Carpaccio af okseinderlår
Anrettet med rucola, høvlet parmesan, ristede hasselnøddekerner, citrusvinaigrette og spirer, serveret med husets hjemmebagte brød og smør.


Hovedretter

Steg af kalvefilet

Serveret med gratinerede courgetter med semi-dried tomater, smeltet parmesan og cheddar, dertil små ristede kartofler i urter, årstidens garniture og rødvinssauce.
eller
Steg af oksefilet
Serveret med bagte tomater gratineret med valnøddecreme, dertil små ristede kartofler i urter, årstidens garniture og rødvinssauce.


Desserter

Mørk luksus chokoladekage

Anrettet med vanillieis, råsyltede bær og flødeskum.
eller
Sprøde nøddebunde
Med vanilleis, brombærmousse, bær og flødeskum.


5-timers pakke pr. couvert 795 kr.
7-timers pakke pr. couvert 1.075 kr.
8-timers pakke pr. couvert 1.175 kr.

Menu 2


Forretter

Sprødristet serranoskinke

Med flødestegte svampe på sprødt italiensk brød med urter og grønt.
eller
Hummerbisque
Toppet med syrnet fløde, krebsehaler og friske urter, serveres med hjemmebagt brød og smør.


Hovedretter

Rødvinsmarineret oksemørbrad

Med fyldte portobellosvampe med danablu og hvidløg,
dertil pommes Anna og årstidens garniture,
serveret med husets rødvinssauce.
eller
Timian- og hvidløgsmarineret kalvemørbrad
Med karameliserede rødløg, toppet med Knuthenlund urtecreme,
dertil ostegratinerede, halve kartofler
og årstidens garniture,
serveret med husets rødvinssauce.


Desserter

Hvid chokoladeparfait

Anrettet med årstidens frugt, sprød nøddetuille
og brændt hvid chokolade.
eller
Chokoladedrøm
Mørk chokoladekage med chokolademousse,
toppet med hvid chokolade og serveret med hindbærsorbet.

5-timers pakke pr. couvert 895 kr.
7-timers pakke pr. couvert 1.175 kr.
8-timers pakke pr. couvert 1.275 kr.

Kontakt

Ønsket dato