Fremragende service på Bandholm Hotel
Sublime gourmetretter på Bandholm Hotel
Gourmetmenu på Bandholm Hotel
Fantastiske desserter på Bandholm Hotel
Gourmetrestauranten på Bandholm Hotel
Eksklusive vine på Bandholm Hotel

Eksklusive gourmetoplevelser

En aften med gourmet på Bandholm Hotel er en oplevelse, der kæler for alle sanser. Det første, der slår en i møde, er de stemningsmættede visuelle indtryk i de smukke restaurantlokaler med rustikke stoftapeter, funklende lysekroner og knitrende pejs. Når den helt særlige lollandske ro har meldt sig, er det tid til at møde aftenens store attraktion: de velsmagende gourmetretter, kælet for af chefkok Naomi Fouchés kyndige hænder. 

Gourmetmenuen på Bandholm Hotel er baseret på unikke, lokale råvarer, nøje udvalgt efter deres smag, duft, udseende og konsistens og nænsomt tilberedt, så den gode smag fremhæves og bevares. Lolland-Falster er i kraft af sit milde klima og fede jord en sand guldgrube af spændende og velsmagende råvarer, og Bandholm Hotel samarbejder med anerkendte lokale producenter såsom Krenkerup Bryggeri, Frederiksdal Kirsebærvin og øko-godset Knuthenlund, der bl.a. fremstiller prisbelønnede fåreoste.

Ud over smagen er madens visuelle fremtoning en attraktion i sig selv, og køkkenchef Naomi Fouché gør meget ud af at præsentere retterne på en spændende og kreativ måde, der komplementerer smagsudtrykket og skaber et kulinarisk helhedsindtryk.

Sammen med gourmetretterne serveres en tilhørende vinmenu, nøje udvalgt og afstemt til de enkelte retter. Her er både klassiske, udsøgte vine, men også plads til spændende og overraskende kombinationer. 

Bandholm Hotel tilbyder også gourmetophold med overnatning, gourmetmenu, chokoladedyppede jordbær på værelset m.m. Læs mere her.

 

Gourmetmenu

Hver torsdag, fredag og lørdag ved bestilling

Større grupper kan spørge på andre dage på tlf. +45 5475 5476

Årstidens gourmetmenu består af:
 

Dagens friske hvide fisk 

Karser, puréer og ramsløgsaske

Vagtelsuppe

Kartoffelpuré, timian og ramsløgsolie

Mosiak af blå, rød og hvid kartoffel

Røgeost, sauce estragon

Marcipangris

Knuthenlund landracegris, relish på beder, kirsebær og urter

Beef Lollandton

af lokal oksemørbrad og lammefars rørt med lam fra Lolland og friske urter

Chokoladekugle

Jacob & Jakob hasselnøddeis, ganache og druesirup

Hvide chokolader

Citron, mandelkage og macarons


Pris 1.495 kr. inkl. vinmenu.

 

Bestil bord online eller ring på +45 5475 5476