Velkommen i vores hyggelige restauranter. Her serverer vi lækre, lokalt inspirerede a la carte retter, udsøgte gourmetoplevelser og et væld af dejlige desserter med delikate kaffer. Vores prægtige terrasse med udsigt over Lollands smukke nordkyst er åben for betjening i sommermånederne. 

Pejsestuen

Pejsestuen er hjertet i Bandholm Hotel. Den hyggelige Matador-agtige stue med ild i pejsen emmer af romantik og nærvær.

Gourmetrestauranten

Gourmetrestauranten er et smukt og stemningsfuldt lokale med herskabelig indretning, ild i pejsen og dæmpet belysning.

Julefrokost 2016

Kom til svingende julefrokost med dejlig stemning, et overdådigt julebord og smukt udsmykkede lokaler.

Glasstuen

Den lyse og smukke glasstue med udsigt over havet er et af hotellets smukkeste rum. Her er der masser af lys og charme, og den sarte, elegante indretning fryder øjet.

Menu

Vi har sammensat et alsidigt menukort, som er inspireret af god traditionel dansk madkunst tilsat moderne indslag.

Bar & Lounge

Nyd en drink i hotellets hyggelige bar og lounge efter middagen. Der er god stemning og ild i brændeovnen, når hotellets bartendere mikser eksklusive drinks til lyden af god musik i de smukke lokaler.

Restauranterne er åbne alle dage.  Mandag-fredag kl. 7.00 - 23.00, lørdag og søndag kl. 8.00 - 23.00.  Køkkenet lukker alle dage kl. 21.00 eller efter aftale.

OBS! Restauranterne holder lukket 8. og 9. januar, samt til og med frokost 10. januar 2017.

Bandholm Hotel Restaurant høster gode anmeldelser

Bandholm Hotel er blandt Danmarks mest populære restauranter ifølge gæsterne. På DinnerBooking.com er der mere end 400 anmeldelser af restauranten med en gennemsnitlig score på næsten 6 ud af 6 mulige. I december 2015 blev hotellets restaurant kåret som den mest populære restaurant, ikke bare på Lolland-Falster, men i hele Østdanmark, dvs. både Sjælland og øerne inkl. København.

 

Eksklusive kulinariske oplevelser med lokale råvarer

Bandholm Hotels restaurant er blandt de mest velbesøgte på hele Lolland-Falster og Sydsjælland med over 40.000 årlige restaurantgæster. Restauranten er blevet kendt for eksklusiv gourmetmad og gastronomiske oplevelser med gode lokalt dyrkede råvarer og lokale retter. Om sommeren flokkes folk til den lækre sommerbuffet og til ishuset med de store "Kæmpe Bandholmere".

Giv en god madoplevelse som gavekort

Et gavekort til Bandholm Hotel Restaurant er en dejlig måde at glæde en god ven, familiemedlem, kollega eller forretningsforbindelse. Gavekortet kan lyde på et valgfrit beløb eller en bestemt menu, som f.eks. en 5-retters gourmetmenu eller en af husets 3-retters menuer. Se mere under Gavekort.