Velkommen i vores hyggelige restauranter. Her serverer vi lækre, lokalt inspirerede a la carte retter, udsøgte gourmetoplevelser og et væld af dejlige desserter med delikate kaffer. Vores prægtige terrasse med udsigt over Lollands smukke nordkyst er åben for betjening i sommermånederne. 

Pejsestuen

Pejsestuen er hjertet i Bandholm Hotel. Den elegante stue med ild i pejsen emmer af romantik og nærvær.

Menu

Vi har sammensat et alsidigt menukort, som er inspireret af god traditionel dansk madkunst tilsat moderne indslag.

Gourmetrestauranten

Gourmetrestauranten er et smukt og stemningsfuldt lokale med herskabelig indretning, ild i pejsen og dæmpet belysning.

Glasstuen

Den lyse og smukke glasstue med udsigt over havet er et af hotellets smukkeste rum. Her er der masser af lys og charme, og den sarte, elegante indretning fryder øjet.

Bar & Lounge

Nyd en drink i hotellets hyggelige bar og lounge efter middagen. Der er god stemning og ild i brændeovnen, når hotellets bartendere mikser eksklusive drinks til lyden af god musik i de smukke lokaler.

Terrassen

Hotellets store terrasse med de imponerende pagodetelte og udsigt over Smålandshavet er et naturligt samlingspunkt for hotellets gæster i sommerhalvåret. Her er fuldt udstyret udekøkken og bar, hvor der serveres mad og drikke til langt ud på de lyse sommeraftener. 

Restauranterne er åbne alle dage.  Mandag-fredag kl. 7.00 - 23.00, lørdag og søndag kl. 8.00 - 23.00.  Køkkenet lukker alle dage kl. 21.00 eller efter aftale.

OBS! Restauranterne holder lukket fra søndag d. 15. januar til og med torsdag d. 18. januar 2017. Der er åbent igen fredag d. 19. januar.

Bandholm Hotel Restaurant høster gode anmeldelser

Bandholm Hotel er blandt Danmarks mest populære restauranter ifølge gæsterne. På DinnerBooking.com er der omkring 800 anmeldelser af restauranten med en gennemsnitlig score på næsten 6 ud af 6 mulige. I december 2015 blev hotellets restaurant kåret som den mest populære restaurant, ikke bare på Lolland-Falster, men i hele Østdanmark, dvs. både Sjælland og øerne inkl. København.

 

Eksklusive kulinariske oplevelser med lokale råvarer

Bandholm Hotels restaurant er blandt de mest velbesøgte på hele Lolland-Falster og Sydsjælland med over 40.000 årlige restaurantgæster. Restauranten er blevet kendt for eksklusiv gourmetmad og gastronomiske oplevelser med gode lokalt dyrkede råvarer og lokale retter. Om sommeren flokkes folk til den lækre sommerbuffet og til ishuset med de store "Kæmpe Bandholmere".

Giv en god madoplevelse som gavekort

Et gavekort til Bandholm Hotel Restaurant er en dejlig måde at glæde en god ven, familiemedlem, kollega eller forretningsforbindelse. Gavekortet kan lyde på et valgfrit beløb eller en bestemt menu, som f.eks. en 5-retters gourmetmenu eller en af husets 3-retters menuer. Se mere under Gavekort.