Festsalen med flotte lysekroner og kjole på stolene Bandholm Hotel Flotte festlokaler ved vandet Bandholm Hotel Fest og arrangementer på Lolland-Falster Anretning af forret

Andre fester

Bandholm Hotels sublime beliggenhed lige ved havet på Lollands nordkyst, omgivet af dejlig natur, gør Bandholm til et helt særligt sted at holde fest.

Hold fest i smukke rammer

Bandholm Hotel har de perfekte rammer for alle slags fester og begivenheder fra små arrangementer op til 150 i den store festsal og endnu flere på terrassen.

De smukke, nyrestaurerede, klassiske lokaler er velegnet til mange slags begivenheder, såsom receptioner, fester, fødselsdage, jubilæer og meget mere. 

Fornem mad og excellent service

Hotellets dygtige kokke har stor erfaring med at kreere spændende og velsmagende festmenuer, hvad enten det er til buffet, tre- eller fireretters menuer eller noget helt tredje. Samtidig er hotellets personale kendt for at yde en ekstraordinær, hjertevarm service, som gør hver en fest til noget helt særligt. 

Læs mere i vores festbrochure herunder eller kontakt Bandholm Hotels festkoordinator på telefon 5475 5476 for en snak om, hvordan vi kan være behjælpelige med at arrangere en fantastisk og mindeværdig fest.

Kontakt os

Kontakt Bandholm Hotels festkoordinator i dag for mere information om fest på Bandholm Hotel. Benyt kontaktformularen eller ring på +45 5475 5476.

Læs mere om vores forskellige festpakker.

Se vores flotte festlokaler her.

Kontakt

Ønsket dato