Danmarks bedste hotel 2019 ifølge TripAdvisor

Luksussuite luksusværelser på Bandholm Hotel Luksussuite luksusværelser på Bandholm Hotel
Ansigtsbehandling i Bandholm Wellness Ansigtsbehandling i Bandholm Wellness
restaurant med gourmet Lolland-Falster restaurant med gourmet Lolland-Falster
Kælderkortet på Bandholm Hotel bugner af spændende vine fra hele verden Kælderkortet på Bandholm Hotel bugner af spændende vine fra hele verden
Intim og romantisk spa med champagne Intim og romantisk spa med champagne
Bandholm Havn ved solopgang Bandholm Havn ved solopgang
Velkommen til konference i Bandholm Hotels store sal med plads til 150 personer Velkommen til konference i Bandholm Hotels store sal med plads til 150 personer
Bandholm Hotel en varm sommerdag Bandholm Hotel en varm sommerdag

Verdens største rejsehjemmeside TripAdvisor har for tredje år i træk kåret Bandholm Hotel til Danmarks bedste hotel, på baggrund af gæsternes anmeldelser på TripAdvisor.

Danmarks bedste hotel for tredje år i træk!

Hoteldirektør Joseph Kristiansen er begejstret over nyheden: “Det er stort, det her! Vi er Danmarks bedste for tredje år i træk! Jeg har aldrig hørt om, at det er sket før. Vi er meget beæret og taknemlige til vores gæster, som har skrevet så flot om os på TripAdvisor,” udtaler han.

Verdens største rejsehjemmeside

Kåringen sker på baggrund af gæsternes anmeldelser af hotellet på TripAdvisor. Hjemmesiden er verdens største rejsehjemmeside, med over 455 mio. unikke brugere hver måned, over 600 millioner anmeldelser og omkring 7,5 millioner overnatningssteder, restauranter, attraktioner med mere.

På TripAdvisor deler rejsende deres oplevelser med andre rejsende, og hjemmesiden er derfor en god kilde til reelle og aktuelle oplysninger om de steder, man ønsker at rejse hen.

Kærlighed og excellence

“Vores motto her på hotellet er kærlighed og excellence. Vi gør os umage for, at hvert besøg skal være en unik oplevelse, og vi sætter en ære i at behandle vores gæster netop som det — gæster. Det tror vi kan mærkes i og med, at her er en god stemning og et højt niveau af service,” forklarer Joseph Kristiansen.

Flotte anmeldelser fra gæsterne

Læser man gæsternes anmeldelser, er der i hvert fald meget at være tilfreds over på Bandholm. 94 % af anmelderne har givet hotellet 5 ud af 5 bobler, og den samlede score ligger således på 5,0 — det højest mulige.

Veldrevet virksomhed

Ud over at være gæsternes favorit på TripAdvisor, har Bandholm Hotel også udmærket sig med en særdeles sund økonomisk vækst. Det har givet sig udslag i, at hotellet har modtaget Børsens gazellepris hele tre gange i træk i 2016, 2017 og 2018.

Hotellet har desuden modtaget en række andre awards, bl.a. Hotel.com's “Loved By Guests Award” 2017 og 2018, samt Luxury Travel Guide's “European Luxury Hotel and Restaurant of the Year 2018”.

Stort vækstpotentiale

Med tre gange Danmarks bedste hotel og tre gazeller, hvad er så næste mål for Bandholm Hotel?

“Først og fremmest glæder vi os over dette flotte resultat og sender en stor tak til vores dygtige personale, forretningsforbindelser og leverandører, som alle har bidraget til hotellets succes,” udtaler Joseph Kristiansen. “Dernæst kigger vi selvfølgelig, som vi hele tiden har gjort på, hvad vi kan optimere og forbedre. Vi har Femern-byggeriet som for alvor tager fart i løbet af de næste par år, så vi er i gang med at forberede os på, hvordan vi kan tage imod et endnu større antal gæster fremover. Vi har store forventninger til fremtiden.”

Fakta om Bandholm Hotel

Bandholm Hotel ligger smukt ved Smålandshavet på nordsiden af Lolland. Hotellet er tegnet af engelske arkitekter og opført i 1886 af grevskabet Knuthenborg. Siden 2009 er Bandholm Hotel gennemgribende renoveret og udbygget til i alt 43 værelser, hvoraf flere er med havudsigt. Hotellet er smukt indrettet i en herskabelig og romantisk stil og prydet med smukke, håndlavede tapeter og lysekroner. Bandholm Hotel er udover hoteldriften kendt for sin restaurant, som bl.a. udmærker sig med lokalt dyrkede råvarer, et omfattende vinkort og en populær 7-retters gourmetmenu. Om sommeren er hotellets store, overdækkede terrasse med udeservering og havudsigt, samt hotellets ishus, et naturligt trækplaster.

Priser og udmærkelser

Bandholm Hotel har i de senere år modtaget en lang række priser og udmærkelser.

Hotellet har modtaget TripAdvisor's Travellers' Choice Award i 2015, 2016, 2017, 2018 og 2019, de sidste tre år som nr. 1 på top 25 listen over de bedste hoteller i Danmark.

Bandholm Hotel har desuden modtaget Luxury Travel Guide's "European Luxury Hotel And Restaurant Of The Year 2018 Award" og "Luxury Sea View Hotel Of The Year 2016". I 2017 har hotellet også modtaget Hotel.com's "Loved by Guests Award 2017", som kun gives til de højest ratede hoteller.

Bandholm Hotel har desuden modtaget Børsens gazellepris tre år i træk i 2016, 2017 og 2018 — en pris som gives til veldrevne vækstvirksomheder.

Hyggeligt hotel i høj kvalitet – både værelser, rengøring og maden samt morgenbuffet var af høj kvalitet. Jeg kommer gerne igen.
Bjarne Martens
Rating:
4
/
5
via
Google
Man føler sig velkommen fra man kommer ind ad døren, til man tjekker ud, og man har ikke lyst til at køre hjem.
Michael Hansen
Rating:
10
/
10
via
Loopon
Verdensklasse – Har oplevet Bandholm Hotel flere gange, og det er bare så godt. Servicen er kanon, og maden smager fantastisk. Kælderkortet og vinen smager godt, og man finder ikke et større udvalg. Jeg kan varmt anbefale Hotellet – både værelserne, maden, servicen og ikke mindst vinene, der er valgt til det hele. PS. Morgenbuffeten er helt ekstraordinær.
Kenneth S
Rating:
5
/
5
via
TripAdvisor
Gode faciliteter, imødekommende personale og et rigtig godt køkken – især jeres morgenkomplet var forrygende.
H. Jakobsen
Rating:
9
/
10
via
Loopon
Besøget var en kæmpe succes. Betjeningen var i top – hurtig og altid med et smil. Du følte virkelig, som var du første prioritet. Hotelværelset var i top og pænt og rent, der kan ikke sættes en finger på noget. I hotellets restaurant, med en meget hyggelig og afslappet atmosfære, var alt perfekt. Selve maden var udsøgt, og det var en fornøjelse at nyde maden. Morgenmadsbuffeten var perfekt, og der manglede intet. Min konklusion er, at jeg på det kraftigste kan anbefale Banholm Hotel til andre som ønsker et formidabelt ophold i fredfyldte og rolige omgivelser.
JaneH2688
Rating:
5
/
5
via
TripAdvisor
Fantastisk sted, betjening i top, pris og kvalitet hænger sammen.
Allan Møller Rasmussen
Rating:
5
/
5
via
Google
En kort romantisk kærestetur, for at bryde hverdagen. Man har ikke lyst til at forlade det igen. Super dejligt og mangfoldigt hotel. Lever op til alle forventninger og standarder.
Michael
Rating:
5
/
5
via
Booking.com
God stemning og meget sød og venlig betjening fra alle medarbejdere. Super lækkert hotel hvor alle detaljer var perfekte. Havde et gastroophold og maden/vinen var i absolut topklasse. Helt klart et af de bedste hoteller vi nogensinde har været på.
Monica
Rating:
10
/
10
via
Loopon
Supert opphold, kommer definitivt tilbake! Nydelig beliggenhet, gode senger, veldig hyggelig og serviceinnstilt personale. Mat og stil i særklasse. Hit vil jeg tilbake for å bare nyte!!!
Unni
Rating:
5
/
5
via
Booking.com
En fin perle på Lolland – Bedste hotel kåret af Tripadvisor 2017, 2018 og 2019. Man forventer en del og får en del. Stedet emmer af historie og alle bygninger er fine og har år på bagen men er fint indrettet og holder en høj kvalitet. Der er god tråd i indretningen. Massagen man kan købe til i en wellnesspakke er meget lækker, og kan også anbefales. Middagen (3 retters) er af høj kvalitet og udsøgt. Morgenmaden ligeså, godt udvalg og god kvalitet.
281ren_I
Rating:
4
/
5
via
TripAdvisor