Desserter

Desserter

Serveres fra kl. 11.00–21.00
Fredag og lørdag kl. 11.00-22.00


Gastro-dessert – Naomis Chokobede

En Bandholm-klassiker

Rødbedecannelloni med chokoladeganache, hasselnød og rom.

Kr. 155


Beach Melba

Fersken/hindbær-trifli med Cognac, Chambord og Jacob & Jakob is rørt med krokant, dertil crunch og vanillecreme.

Kr. 145


Ost

3 slags ost – Naomi Fouchés udvalgte.

Kr. 135
 

Crème brûlée med hindbær

Kr. 135


Bandholm Hotel pandekager

Serveret med chokoladesauce, flødeskum, vanilleis og bær.

Kr. 105
 

Æblekage de Luxe

Med æblegrød, makroner, nøddecrunch og flødeskum. Toppet med ribsgelé og nøddetuille.

Kr. 95
 

Jacob & Jakob

3 slags gourmet-is fra Jacob & Jakob, serveret med eksotisk frugt og flødeskum.

Kr. 115