Dobbeltværelse badehotel Lolland-Falster
Skrivebord dobbeltværelse
Hotel luksus Sjælland
Dobbeltværelse Bandholm Hotel på Lolland
Stor, lækker morgenbuffet på Bandholm Hotel
Restaurant

Normalpris 1.395 kr. for 2 personer (før online-rabat). Klik BOOK for dagsaktuelle priser.

  • Rolige værelser i idylliske omgivelser
  • Stor morgenmadsbuffet
  • Dobbeltseng
  • Fri parkering
  • Gratis WiFi og kabel tv på værelset
  • Fri adgang til fitness
  • Hyggeligt og funktionelt interiør
  • Badeværelse med bruseniche
  • Kaffe og the på værelset

Dobbeltværelser

I hotellets sidefløj ligger de komfortable dobbeltværelser. Værelserne har nyrenoverede badeværelser med bruseniche, skrivebord, kaffe og the, gratis kabel tv og trådløst internet.

Morgenbuffet er inkluderet i prisen og nydes i hotellets store sal. Restauranten er åben for servering hver dag.

Check-ind

Der er check-ind fra kl. 15.00 på ankomstdagen og check-ud på afrejsedagen senest kl. 11.00. Samtlige værelser er ikke-ryger værelser.

Ophold på Lolland

Bandholm Hotel er den perfekte ramme for at opleve Lolland-Falsters mange attraktioner. Med beliggenhed ved havet, lige ved siden af Knuthenborg Safaripark, få kilometer fra bl.a. Rødby Færge og Lalandia, er der masser af mulighed for oplevelser, samt tid til ro og fordybelse i den skønne natur omkring vores lille idylliske by på Lollands nordkyst.

På Bandholm Hotel finder man den unikke kombination af klassisk stil og charme som et gammelt badehotel repræsenterer, kombineret med den service, komfort og luksus man forbinder med et moderne fire-stjernet hotel.

Bandholm Hotel er blandt de højest ratede hoteller i Danmark, bl.a. takket være vores serviceorienterede og venlige personale, der forstår at gøre et ophold til en personlig oplevelse for alle som kommer. Hotellet ligger desuden i top hvad angår renlighed, og så selvfølgelig beliggenheden, som er uovertruffen, lige ved vandet.

For gæsterne på Bandholm Hotel er det overflødigt at skulle køre langt efter et godt måltid, da hotellet har en af Lolland-Falsters mest velbesøgte og anerkendte restauranter, hvor man kan få alt fra vores berømte Bandholm Burger til eksklusiv gourmetmad.

Hotellet er restaureret i gammel stil med håndlavede svenske tapeter og klassisk interiør. Værelserne er stilfuldt indrettet med et romantisk tilsnit. Her finder man både moderne komfort og luksus og fornemmelsen af gamle dages herskabelighed.

Velkommen på Bandholm Hotel. Vi glæder os til at servicere dig!