Eksklusive stjernestunder

Luksussuite luksusværelser på Bandholm Hotel Luksussuite luksusværelser på Bandholm Hotel
Hyggeligt havnemiljø omkring Bandholm Hotel Hyggeligt havnemiljø omkring Bandholm Hotel
Nænsom wellness-massage Nænsom wellness-massage
Gourmetmiddag i restauranten på Bandholm Hotel Gourmetmiddag i restauranten på Bandholm Hotel

på Danmarks bedste hotel

Bag den hvide facade på Bandholm Hotel gemmer sig en fortryllende verden af håndtrykte tapeter, lysekroner og komfortable senge. Her er højt til himlen, magi og plads til fordybelse

Lidt tilbagetrukket og alligevel midt i byen ligger Bandholm Hotel med sin hvide facade. Som en ægte majestæt står hotellet og lader vinden smyge omkring sig. Her er stille, bortset fra fuglekvidder, bølgerne der bruser og en enkelt bil, som triller forbi. På Bandholm Hotel står døren altid lidt på klem. Indenfor venter en indretning med magi og stjernestøv i stuerne. Her er håndtrykte tapeter, store lamper, lysekroner, bløde tæpper på gulvene og knitrende ild i pejsen. På Bandholm Hotel har de begge ben på jorden, og alligevel svæver de rundt for at give gæsterne den perfekte oplevelse.

Intim og romantisk spa med champagne Intim og romantisk spa med champagne

Danmarks bedste hotel

„Vi gør os umage på Bandholm Hotel. Det er afgørende, at vores gæster har det godt og føler sig tilpasse, når de besøger os. Vi har brede smil og lytter til kundernes ønsker. Vi sætter overliggeren højt, og vi går ikke på kompromis med noget,“ forklarer Joseph Kristiansen, hoteldirektør på Bandholm Hotel. Måske er det derfor, at Bandholm Hotel i både 2017, 2018 og 2019 er blevet kåret til Danmarks bedste hotel af brugerne på verdens største rejsesite, TripAdvisor. På Bandholm Hotel er livet godt, uanset om man kommer for at holde møde, holde fest eller bare har trukket stikket til hverdagen og for en stund ønsker at lade sig forkæle og bare hengive sig til at være til stede i det naturskønne Lolland-Falster.

Hyggeligt havnemiljø omkring Bandholm Hotel

Historiens vingesus

Det ville vælte ud med historier, hvis de tykke mure på Bandholm Hotel kunne tale. Hotellets historie kan spores helt tilbage til 1886, hvor den nuværende hovedbygning blev opført. Dengang ejede Knuthenborg Gods bygningen og en stor del af byen Bandholm. Dengang var byen vigtig som havneby i Smålandshavet, og der var både banker, skræddere, købmænd og to hoteller i den lollandske landsby. „Bandholm Hotel har altid været en del af Bandholm by, hvor havnen var det naturlige knudepunkt. I midten af 1800-tallet var der liv og glade dage i byen, hvor der var meget transport i havnen med korn og andre landbrugsvarer. Det har været med til at give byen og hotellet en helt særlig identitet,“ fortæller Joseph Kristiansen.

Romantisk aften på Bandholm Strand med udsigt over havet

Året rundt

I dag er der mindre aktivitet i Bandholm, og alligevel er det som om, at byen har en særlig kant. En speciel charme, som gemmer sig bag de gule bindingsværkshuse, i det lille ishus ved havnen og i magien, der opstår, når du stikker næsen indenfor på Bandholm Hotel. Her leves livet med lidt ekstra krydderi både sommer og vinter. „Om sommeren lever vi livet udenfor, og der er den smukkeste veludstyrede bar, vin på terrassen og snak til langt ud på natten i de hvide pagodetelte i haven. Om vinteren slår gæsterne sig ned i de bløde stole foran pejsen, drikker kaffe og måske en ’lille én’, eller de lader op i vores wellness- afdeling. Vi er et åndehul, hvor du kan få ny energi året rundt,“ siger Joseph Kristiansen.

Mondænt superiorværelse i hovedbygningen med havudsigt - Bandholm Hotel

Sov sødt og blødt

Når gæsterne overnatter på Bandholm Hotel, foregår det med pomp, pragt og plads til fordybelse. De 43 værelser emmer af romantik og luksus, og hvert har sin egen indretning. Her er plads til at kigge hinanden dybt i øjnene, forene business og fornøjelser eller have golfkøllerne med i bagagen. „På Bandholm Hotel bor mange typer gæster. Værelserne har forskellig indretning, og du kan sove med komfort og luksus på alle vores værelser. Som gæst føler du dig hensat til en anden tid, og her er ro og plads til at læse bøger, sove længe, bade i havet og lade blikket hvile på horisonten eller naturen på den anden side af vinduet,“ forklarer Joseph Kristiansen.

Book ophold

Ankomstdato
22
August
Afrejsedato
23
August
Hotellet er meget hyggeligt. Morgenmaden er utrolig, der er alt hvad hjertet kan begære.
Anne
Rating:
5
/
5
via
Booking.com
Personalet er meget professionelt. Altid smilende og imødekommende. ikke en fra personalet er "bare på arbejde". Virkelig en god oplevelse.
Morten Hougaard
Rating:
10
/
10
via
Loopon
Morgenmaden: kunne ikke være bedre! Lækkert, hjemmelavet, økologisk, rigeligt – og te fra Perch. Beliggenheden: resulterede i en nat helt uden lyde! – Ro, fred og en stille regn. Gode p-muligheder.
Niels
Rating:
5
/
5
via
Booking.com
Super betjening, super mad, super omgivelser. Det er noget af det bedste vi har fået på en restauration. Kan varmt anbefales.
Lars Møller
Rating:
5
/
5
via
Google
Fra man trådte ind til man forlod hotellet var der tale om en herlig oplevelse. Personalet var umådeligt venlige og hjælpsomme, maden fremragende og værelserne meget behagelige. Det er et sted man kommer tilbage til. Igen og igen.
020440
Rating:
5
/
5
via
TripAdvisor
Vi fik en rigtig god velkomst af en meget imødekommende receptionist. Fremragende mad, ud over hvad man kunne forvente. Tjeneren brugte god tid på at oplyse, hvad vi spiste og hvilke råvarer, der var brugt. Alt i alt en rigtig god oplevelse Mange tak, Tonni Nielsen.
tonnikn
Rating:
5
/
5
via
TripAdvisor
Utrolig flot og vedligeholdt, meget lækkert værelse, god beliggenhed og super service.
Christina Serritzlev
Rating:
10
/
10
via
Loopon
Alt er bare det bedste. Vi har været mange steder, men ingen kan måle sig med Bandholm Hotel. Vi kommer fra Nordjylland og havde set jeres annonce i Jyllands Posten, og at Bandholm Hotel var kåret til Danmarks bedste hotel og derfor reserverede vi hos jer. Vi kommer helt sikkert igen og gerne næste år.
Lene
Rating:
10
/
10
via
Loopon
Det hele var perfekt – selv vejret.
Frank
Rating:
6
/
6
via
DinnerBooking
Sindssyg god værdi for pengene. Behagelig uprætentiøs men meget kompetent tjener, sommelier og kokke.
Christian
Rating:
6
/
6
via
DinnerBooking