Eksklusive stjernestunder

Luksussuite luksusværelser på Bandholm Hotel Luksussuite luksusværelser på Bandholm Hotel
Nyd en cognac foran pejsen Nyd en cognac foran pejsen
Hyggeligt havnemiljø omkring Bandholm Hotel Hyggeligt havnemiljø omkring Bandholm Hotel
Nænsom wellness-massage Nænsom wellness-massage
Gourmetmiddag i restauranten på Bandholm Hotel Gourmetmiddag i restauranten på Bandholm Hotel

på Danmarks bedste hotel

Bag den hvide facade på Bandholm Hotel gemmer sig en fortryllende verden af håndtrykte tapeter, lysekroner og komfortable senge. Her er højt til himlen, magi og plads til fordybelse

Lidt tilbagetrukket og alligevel midt i byen ligger Bandholm Hotel med sin hvide facade. Som en ægte majestæt står hotellet og lader vinden smyge omkring sig. Her er stille, bortset fra fuglekvidder, bølgerne der bruser og en enkelt bil, som triller forbi. På Bandholm Hotel står døren altid lidt på klem. Indenfor venter en indretning med magi og stjernestøv i stuerne. Her er håndtrykte tapeter, store lamper, lysekroner, bløde tæpper på gulvene og knitrende ild i pejsen. På Bandholm Hotel har de begge ben på jorden, og alligevel svæver de rundt for at give gæsterne den perfekte oplevelse.

Intim og romantisk spa med champagne Intim og romantisk spa med champagne

Danmarks bedste hotel

„Vi gør os umage på Bandholm Hotel. Det er afgørende, at vores gæster har det godt og føler sig tilpasse, når de besøger os. Vi har brede smil og lytter til kundernes ønsker. Vi sætter overliggeren højt, og vi går ikke på kompromis med noget,“ forklarer Joseph Kristiansen, hoteldirektør på Bandholm Hotel. Måske er det derfor, at Bandholm Hotel i både 2017, 2018 og 2019 er blevet kåret til Danmarks bedste hotel af brugerne på verdens største rejsesite, TripAdvisor. På Bandholm Hotel er livet godt, uanset om man kommer for at holde møde, holde fest eller bare har trukket stikket til hverdagen og for en stund ønsker at lade sig forkæle og bare hengive sig til at være til stede i det naturskønne Lolland-Falster.

Hyggeligt havnemiljø omkring Bandholm Hotel

Historiens vingesus

Det ville vælte ud med historier, hvis de tykke mure på Bandholm Hotel kunne tale. Hotellets historie kan spores helt tilbage til 1886, hvor den nuværende hovedbygning blev opført. Dengang ejede Knuthenborg Gods bygningen og en stor del af byen Bandholm. Dengang var byen vigtig som havneby i Smålandshavet, og der var både banker, skræddere, købmænd og to hoteller i den lollandske landsby. „Bandholm Hotel har altid været en del af Bandholm by, hvor havnen var det naturlige knudepunkt. I midten af 1800-tallet var der liv og glade dage i byen, hvor der var meget transport i havnen med korn og andre landbrugsvarer. Det har været med til at give byen og hotellet en helt særlig identitet,“ fortæller Joseph Kristiansen.

Romantisk aften på Bandholm Strand med udsigt over havet

Året rundt

I dag er der mindre aktivitet i Bandholm, og alligevel er det som om, at byen har en særlig kant. En speciel charme, som gemmer sig bag de gule bindingsværkshuse, i det lille ishus ved havnen og i magien, der opstår, når du stikker næsen indenfor på Bandholm Hotel. Her leves livet med lidt ekstra krydderi både sommer og vinter. „Om sommeren lever vi livet udenfor, og der er den smukkeste veludstyrede bar, vin på terrassen og snak til langt ud på natten i de hvide pagodetelte i haven. Om vinteren slår gæsterne sig ned i de bløde stole foran pejsen, drikker kaffe og måske en ’lille én’, eller de lader op i vores wellness- afdeling. Vi er et åndehul, hvor du kan få ny energi året rundt,“ siger Joseph Kristiansen.

Mondænt superiorværelse i hovedbygningen med havudsigt - Bandholm Hotel

Sov sødt og blødt

Når gæsterne overnatter på Bandholm Hotel, foregår det med pomp, pragt og plads til fordybelse. De 43 værelser emmer af romantik og luksus, og hvert har sin egen indretning. Her er plads til at kigge hinanden dybt i øjnene, forene business og fornøjelser eller have golfkøllerne med i bagagen. „På Bandholm Hotel bor mange typer gæster. Værelserne har forskellig indretning, og du kan sove med komfort og luksus på alle vores værelser. Som gæst føler du dig hensat til en anden tid, og her er ro og plads til at læse bøger, sove længe, bade i havet og lade blikket hvile på horisonten eller naturen på den anden side af vinduet,“ forklarer Joseph Kristiansen.

Book ophold

Ankomstdato
25
April
Afrejsedato
26
April
Simpelthen det mest fantastiske hotel! – Alt er så gennemført. Ikke på et eneste punkt halter det. Og så er I så gæstfri og så søde - det betyder rigtig meget.
Anne
Rating:
10
/
10
via
Loopon
Skønt hotel – Vi havde et par måneder tidligere booket en overnatning på dette fine hotel. Vi blev taget godt imod, fik vores nøgle til værelset, og havde fået værelse i rækken omme bagved. Virkelig lækkert værelse, hvor der stod gratis vand og kaffe da vi ankom, rigtig ryddeligt og pænt. Morgenmaden var også virkelig skøn!
TiinerDk
via
TripAdvisor
Lovely one night stay in Denmark's best hotel – Everything is great, amazingly service oriented and kind staff, excellent food and beverages, lovely rooms and surroundings. A great place to retreat from the daily busyness.
Susanne
Rating:
4.5
/
5
via
Booking.com
Super lækkert sted, lækre store værelser, super lækker mad & drikke. De har alt hvad ganen måtte behage. Virkelig lækker wellness afdeling.
Rasmus A
Rating:
5
/
5
via
Google
De smukkeste rum, dejligste mad som pirrer alle smagsløgene. Smilende personale. Perfekt kæresteophold. Vi kommer helt sikkert igen. Kh Palle og Alice.
Alice Callesen
Rating:
5
/
5
via
Facebook
Dejlig beliggenhed. Alt er rent, pænt og høj standard. Charmerende indkvartering i det gamle bindingsværkshus, som overraskede med tiptop moderne indretning.
Inge Lis Kjær
Rating:
10
/
10
via
Loopon
Det hele er godt, hotellet er bare super charmerende, god mad, venligt personale.
Pernille
Rating:
10
/
10
via
Loopon
Flot hotel, søde mennesker og stemning. Et rigtig godt ophold.
Rasmus
Rating:
10
/
10
via
Loopon
Exceeds expectations every time. Location superb, service was outstanding. No downsides here.
Catherine
Rating:
5
/
5
via
Booking.com
Vi kan ikke sætte en finger på noget. Alt var perfekt. Vi har besøgt jer flere gange som spisende gæster. Første gang som overnattende – bestemt ikke sidste gang.
Tina
Rating:
5
/
5
via
Booking.com