Forretter og salater

Forretter

Serveres fra kl. 17.30–21.00
Fredag og lørdag kl. 17.30–22.00
 

Gastroforret
Dagens friske fisk

Smørstegt lys fisk, sauce Mousseline, caviar og hvid asparges.

Kr. 165
 

Kalvetatar

Klassisk anrettet og rørt med muslingesauce, sort trøffel, sennepsurt og skalotteløg, serveret med urter og cornichoner.

Kr. 145

 

Kammuslinger

Bøgerøget caviar, grønt og sauce mousseline.

Kr. 155


Bandholm Tapas

Kokken har udvalgt en række udsøgte delikatesser blandt andet fra Lolland. Serveres med husets hjemmebagte brød og økosmør.
- udvalget kan variere -

1 person Kr. 165 | 2 personer Kr. 265

Kan på forespørgsel laves glutenfri


Biltong salat

Marineret og lufttørret oksekød, spæde salater, lokale urter, blomster, hvid ost, Umbriske tomater og æbler. Dertil husets hjemmebagte brød og økosmør.

Kr. 125
 

Salater

Serveres fra kl. 11.00–21.00 som frokost eller hovedret
Fredag og lørdag kl. 11.00–22.00

 

Dalbakkegaard kyllingesalat

Blandet salat med kylling fra Dalbakkegaard på Lolland, soltørrede tomater, ristede kerner, dressing, brød og økosmør.

Kr. 175


Laks, avokado og rejer

Laks og rejer anrettet med moden avokado, årstidens grønt og rød dressing. Dertil serveres brød og økosmør.

Kr. 185