Gastronomisk himmelflugt

Gastromiddag i Bandholm Hotels restaurant Gastromiddag i Bandholm Hotels restaurant
Thesmagning i Bandholm Hotels restaurant Thesmagning i Bandholm Hotels restaurant
Kælderkortet på Bandholm Hotel bugner af spændende vine fra hele verden Kælderkortet på Bandholm Hotel bugner af spændende vine fra hele verden
Pejsestuen hyggelig restaurant med gourmet og lokal gastronomi Pejsestuen hyggelig restaurant med gourmet og lokal gastronomi

Restauranten på Bandholm Hotel tilbyder en lille bid af Lolland og et storslået treat for både mund og øjne.

Uanset om man bestiller friskfanget fisk, lokale egnsretter med lollandsk vin eller en 7-retters gourmet, så venter et ekstraordinært måltid på Bandholm Hotels restaurant.

En symfoni af velsmag og ambiance

Det er ikke uden grund, at restauranten stort set er fuld hver eneste aften, året rundt. For det kulinariske orkester spiller optimalt på hver eneste plads, hvis man ellers sætter pris på velsmag, venlig og opmærksom betjening, timing fra køkkenet og balancerede kompositioner i både glasset og på tallerkenen.

Luksusophold med gourmet, champagne og chokoladedyppede jordbær

Et veldækket tableau

Restauranten i sig selv byder sig til i elegante lokaler med kvalitet fra loft til gulv, tykt vævede gardiner, håndtrykte gule tapeter, lysekroner og friske blomster. Sølvtøj, undertallerkener og glas står skarpt på bordene – et veldækket tableau. Er vejret godt, kan man spise udenfor under de smukke pagoder med direkte udsigt over Smålandshavet.

Som gæst kan man på den kulinariske front først og fremmest forvente udsøgte og friske råvarer, som, i det omfang det er muligt, kommer fra øen. Og der bliver fra første færd ved bordet kræset for eksempel med en kalvecroquette med ’baconmarmelade’ og ramsløgsmayonnaise som snack. Så er stilen lagt.

Udsøgte gourmetdesserter i Bandholm Hotels restaurant

Innovation og tradition

Det alsidige a la carte-kort byder på velkendte retter som wienerschnitzel, ribeye steak og lokalt inspirerede egnsretter. Har man nysgerrige smagsløg, tilbyder køkkenet en fire-retters gastro-menu i hverdagen og en syv-retters gourmet-menu i weekenden med tilhørende vin-menuer. Hver enkelt tallerken, der kommer ind på bordet, er så omhyggeligt tilberedt, at man næsten ikke nænner at sætte gaflen i maden. Det er elegant og gennemtænkt – og smager derefter.

gourmet menu med vinmenu - udsøgt lokal gastronomi
Utroligt god mad og service
Rasmus Brommann
via
Google
Helt formidabel service. Alt er som det skal være.
Henrik Skovsholm
Rating:
10
/
10
via
Loopon
Jeg synes hele hotellet, vores værelse og omgivelserne var så smukt! Personalet smilende og glade, og rigtig dejlig mad i deres restaurant, samt stort udvalg af morgenmad.
Nina
Rating:
5
/
5
via
Booking.com
Vi synes hele gourmetpakken var virkelig god – alt fra mad, vores værtinde under gourmetmiddagen til overnatningen til morgenmaden (som iøvrigt var virkelig skøn med alt hvad hjertet begærer).
Sara A
Rating:
10
/
10
via
Loopon
Outstanding hotel! Great rates, lovely accommodations and the restaurant was delicious. And dog friendly! I highly recommend!
Mandy Sessions
Rating:
5
/
5
via
Google
Vi er et modent par, som havde to dejlige overnatninger på Bandholm – Vi kunne ikke finde noget bedre. Fantastisk beliggenhed, skønne værelser, lækker mad og ikke mindst venlig og opmærksom betjening. Et sted som vi helt sikkert vil vende tilbage til. Morgenmaden var fantastisk med mange lækkerier og specialiteter. det fint arrangeret, og hele tiden rettet an. Hovedretterne til aftenmenuen var ligeledes af høj klasse.
Anna
Rating:
5
/
5
via
Booking.com
Lækker frokost, velsmagende sild, rejer, fiskefilet, roastbeef, rullepølse, mørbradbøf, spegepølse. Dejlige omgivelser. Et godt sted hvor vi fejrede Ruths 95 års fødselsdag.
Brita Liljenberg
via
Google
Smagfuldt indrettet hotel placeret idyllisk ned til havnen i Bandholm. Vi nød en udsøgt frokost på den udendørs terrasse under de hvide pavilloner. Dagen blev afsluttet med afslappende spa, stearinlys, champagne og tapas. Morgenmaden var fantastisk. Betjening i top.
Thomas Gable
Rating:
5
/
5
via
TripAdvisor
Das Frühstück sehr lecker, am meistens hausgemacht und gesund. Sehr freundliches und aufmerksames Personal. Die Sauberkeit ist außergewöhnlich hoch. Sehr gerne wieder.
Shadi
Rating:
5
/
5
via
Booking.com
Alt var simpelthen så godt. Maden var lækker, fed udendørs bar, gode øl og drinks, lækker natur og skønt personale.
Nanna
Rating:
5
/
5
via
Booking.com

Gastronomiske ophold

Gourmetmiddag i restauranten på Bandholm Hotel

Gourmetophold

En kulinarisk totaloplevelse med 7-retters gourmet og vinmenu

Pris pr. person i et af vores skønne værelser/suiter kr. 2.195 – 3.945

Luksusophold med gourmet, champagne og chokoladedyppede jordbær

Luksusophold

Gourmet- og vinmenu, champagne og choko-jordbær

Pris pr. person i et af vores skønne værelser/suiter kr. 2.595 – 4.345

Udsøgte vine fra hotellets vinkælder

Romantisk ophold

Romantisk kæresteophold med hjemmelavede chokolader, mousserende vin, roser, lys og massageolie, 3-retters middag samt morgenmad.

Pris pr. person i et af vores skønne værelser/suiter kr. 1.495 – 3.245

Book ophold

Ankomstdato
18
September
Afrejsedato
19
September