Fremragende service på Bandholm Hotel
Sublime gourmetretter på Bandholm Hotel
Gourmetmenu på Bandholm Hotel
Fantastiske desserter på Bandholm Hotel
Gourmetrestauranten på Bandholm Hotel
Eksklusive vine på Bandholm Hotel

Gourmetmenu

Hver fredag og lørdag ved bestilling

Større grupper kan spørge på andre dage på tlf. +45 5475 5476
 

Årstidens gourmetmenu består af:

Skorzonerrod
Knuthenlund fårefriskost,
zittauerløg og urteolie
 
Havtaskekæber

Vilde hyben fra Kragenæs,
hokkaido og orange Beurre Blanc
 
Mosaik af fire slags kartoffel
Sauce estragon og citruscreme
 
Fasanbryst
Svampeboullion,
confiteret æggeblomme
og røget olie
 
Kalvemørbrad
Rodfrugt Pommes Anna,
citrusstegt rødbede,
sauterede tomater
og kalvesauce
 
Chokobede
Dehydreret rødbede,
mørk chokolade og rom
 
Æble
Karamel, havtorn og anis
 

Gourmetmenuen serveres med sommelierens vinmenu, snacks, frisk hjemmebagt brød, økosmør og urtesmør samt alm. drikkevand fra vandanlæg. Andre drikkevarer afregnes per forbrug. Øl- og saftmenu kan sammensættes ved forudbestilling.

Pris 1.495 kr. inkl. vinmenu

Bestil bord online eller ring på +45 5475 5476

 

Gourmet på Bandholm Hotel - en eksklusiv, gastronomisk oplevelse

En aften med gourmet på Bandholm Hotel er en oplevelse, der kæler for alle sanser. Det første, der slår en i møde, er de stemningsmættede visuelle indtryk i de smukke restaurantlokaler med rustikke stoftapeter, funklende lysekroner og knitrende pejs. Når den helt særlige lollandske ro har meldt sig, er det tid til at møde aftenens store attraktion: de velsmagende gourmetretter, kælet for af chefkok Naomi Fouchés kyndige hænder. 

Gourmetmenu med lokale råvarer

Gourmetmenuen på Bandholm Hotel er baseret på unikke, lokale råvarer, nøje udvalgt efter deres smag, duft, udseende og konsistens og nænsomt tilberedt, så den gode smag fremhæves og bevares. Lolland-Falster er i kraft af sit milde klima og fede jord en sand guldgrube af spændende og velsmagende råvarer, og Bandholm Hotel samarbejder med anerkendte lokale producenter såsom Krenkerup Bryggeri, Frederiksdal Kirsebærvin og øko-godset Knuthenlund, der bl.a. fremstiller prisbelønnede fåreoste.

Et kulinarisk helhedsindtryk

Ud over smagen er madens visuelle fremtoning en attraktion i sig selv, og køkkenchef Naomi Fouché gør meget ud af at præsentere retterne på en spændende og kreativ måde, der komplementerer smagsudtrykket og skaber et kulinarisk helhedsindtryk.

Gourmetmenu med tilhørende vinmenu

Sammen med gourmetretterne serveres en tilhørende vinmenu, nøje udvalgt og afstemt til de enkelte retter. Her er både klassiske, udsøgte vine, men også plads til spændende og overraskende kombinationer. 

Ophold med gourmet og overnatning

Bandholm Hotel tilbyder også gourmetophold og Queen-ophold med overnatning, gourmetmenu, chokoladedyppede jordbær på værelset m.m. Læs mere om de forskellige ophold her.