Hovedretter

Hovedretter

Serveres fra kl. 17.30–21.00
Fredag og lørdag kl. 17.30–22.00

 

Klassikere

Friskfanget smørstegt rødspætte

Serveres skindstegt med grønne ærter, nye kartofler og persillesauce.

Kr. 260

Dalbakkegaard ballotine

Dalbakkegaaard-kylling fyldt efter Naomi Fouchés valg. Serveres med pastinak, sauce estragon, grønt og dagens kartoffel.

Kr. 245

Bandholm Ribeye Steak

Med årstidens garniture, dagens kartoffel og rødvinssauce.

200 g – kr. 275 | 325 g – kr. 325

Kan på forespørgsel laves gluten- og laktosefri.
 

Stor Bandholm Tapas

Kokken har udvalgt en række udsøgte delikatesser, bl.a. fra Lolland. Serveres med husets hjemmebagte brød og økosmør.
– udvalget kan variere –

Kr. 235

Kan på forespørgsel laves glutenfri
 

Bandholm Burger

Stor hakkebøf af dansk okse med sesambolle, bacon, cheddar ost, ketchup, grønt, mayo og jumbo pommes frites.
Dertil serveres husets hjemmelavede chilimayonnaise. 

Kr. 165 (dobbelt kr. 195)


Gastroretter

Beef Lollandton

Dansk oksemørbrad, serveret indbagt i lokalt lam med portvinssauce, grønt, dagens kartoffel og rabarber fra Knuthenlund.

Kr. 325


Lollands Ølgris

Krenkerup-braiseret grissebasse fra lokale marker, vendt i rigeligt glace og urter. Serveret med kålslaw, æble, dagens kartoffel og svampesauce.

Kr. 295
 

Ved særlige forespørgsler og allergener – spørg venligst tjeneren