Dinosaur Skoven - ny attraktion i Knuthenborg Safaripark
Tyrannosaurus Rex i Dinosaurskoven
Congo splash vandrutsjebane i Knuthenborg
Hotellets terrasse emmer af liv og sommerstemning
Carvery på sommerbuffeten
Næsehorn i Knuthenborg
Familieværelse
Ulve Knuthenborgophold
Bandholm Strand

Knuthenborg-ophold


Knuthenborg Park er rig på oplevelser og dejlig natur. Men hvorfor have travlt med at komme hjem, når man kan fuldende turen med et Knuthenborg-ophold på 4-stjernet hotel med luksus forplejning og hygge?


Normalpris 2.380 kr. for 2 personer i dobbeltværelse. Klik BOOK ovenfor for dagsaktuelle priser og værelsesopgraderinger.

Ankomstdagen

  • Indtjekning fra kl. 15
  • Billetter til Knuthenborg afhentes i receptionen
  • 2-retters middag i restauranten efter kokkens valg
  • Overnatning (vælg værelsestype ved booking)

Afrejsedagen

  • Stor morgenmadsbuffet
  • Udtjekning senest kl. 11

Safari med luksus-overnatning og middag

Besøg Knuthenborg Safaripark og sov på 4-stjernede Bandholm Hotel, lige ved safariparkens udgang. Badehotellet ligger lige ud til vandet og tilbyder faciliteter som restaurant, spa og wellness. Entréen til Knuthenborg (værdi af 209 kr.) er inkluderet i opholdet.

Vi tilbyder Picnickurv til Knuthenborgturen for 120 kr. pr. voksen og 60 kr. pr. barn. Prisen inkluderer 2 halve sandwich, sodavand eller vand og et stykke frugt pr. person.

Knuthenborg Safaripark er Nordeuropas største safaripark og Danmarks største herregårdspark. Her kan man få dagen til at gå med alle de spændende eksotiske dyr og ikke mindst det store legeområde med vandland og Danmarks længste, højeste og mest stejle vandrutsjebane Congo Splash.