Kokken,

Køkkenchefen på Bandholm Hotel Køkkenchefen på Bandholm Hotel

kærlighed og krydderier

Naomi Fouché er køkkenchef på Bandholm Hotel. Under en ferie forelskede hun sig i hotellets charme, og i dag tryller hun i køkkenet med egnsretter og kulinariske overraskelser.

Det var kærlighed ved første blik, da Naomi Fouché første gang besøgte Bandholm Hotel i 2010. Her mange år senere er hun stadig vild med Bandholm Hotels helt specielle stemning, og hun kniber sig selv i armen, når hun bevæger sig rundt på sin arbejdsplads. „Det er fantastisk, fordi her er en konstant dynamik og udvikling. Gæsterne fornemmer den røde tråd fra kælder til køkken og kvist. Vi vil hele tiden være lidt bedre, og derfor lytter vi enormt meget til vores gæster,“ forklarer Naomi Fouché.

gourmet menu med vinmenu - udsøgt lokal gastronomi gourmet menu med vinmenu - udsøgt lokal gastronomi

I pagt med naturen

Noget, der til stadighed fascinerer Naomi Fouché er den rige natur på den solbeskinnede ø. „Jeg løber simpelthen aldrig tør for inspiration til nye gourmetretter,“ smiler køkkenchefen og tilføjer: „Ud over de lokale, kulinariske traditioner har vi nogle af verdens bedste fødevarer lige i nærheden, og vi har havet, skovene og markerne som stor inspirationskilde.“

I køkkenet tryller hun med forskellige smagsoplevelser og krydderier, som vækker sanserne hos gæsterne i restauranten, og hun lægger ikke skjul på sin passion for gode, naturlige og gerne lokalt dyrkede råvarer.

„Vi ser os selv som en del af en større helhed, hvor vi med respekt for naturen og for de mennesker, vi betjener, serverer mad, der både smager godt og er dyrket på en ansvarlig måde. Vi værdsætter det lokale islæt og kontakten med vores leverandører, hvor vi har en god dialog og et godt indblik i deres produktionsmetoder,“ forklarer Naomi Fouché.

Luksusophold med gourmet, champagne og chokoladedyppede jordbær

Helhedsoplevelse

En af hemmelighederne bag hotellets succes er den teamspirit, som gennemsyrer alle aspekter af hotellet, og som fornemmes i alt fra det varme smil ved modtagelsen til de overdådige gourmetmiddage.

„Vores gourmetmenu er en fantastisk oplevelse, hvor både stemningen, tjenerne og maden supplerer hinanden. Det er en storkulinarisk helhedsoplevelse, som pirrer og kæler for sanserne,“ siger Naomi Fouché og tilføjer:

„Det er kun gennem en disciplineret holdindsats og en god stemning blandt medarbejderne, at vi kan give vores gæster den perfekte gourmetoplevelse. Derfor er vi virkelig afhængige af hinanden. Det giver et stærkt sammenhold overalt på hotellet, og det, tror jeg, gæsterne kan mærke.“

Et kort ophold fra fredag til lørdag – men meget stor tilfredshed med ALT. Imødekommende og vidende personale, super lækker mad, dejligt værelse med super god seng og omgivelser, der får en til at slappe af og nyde det. Kan kun anbefale et ophold. Vi kommer gerne igen.
Anette8230
Rating:
5
/
5
via
TripAdvisor
Hotellet har en helt unik energi, som gør man føler sig virkelig velkommen. Personalet er yderst venligt og imødekommende. Og der er bare så pænt og rent alle steder. Maden er der i den grad kræset om og råvarerne er virkelig velsmagende og nænsomt tilberedt. Og det, at mange af råvarerne er lokale, er et stort plus. En stor fornøjelse at være på Bandholm hotel, som ydermere ligger i virkelig skønne og smukke omgivelser.
Odyssey51778244667
Rating:
5
/
5
via
TripAdvisor
Kæmpe oplevelse med god mulighed for afslapning – Har været på en del hoteller men maden + kendskab til vin var super super god. morgenmaden kunne ikke være bedre, der var alt (øko og hjemmelavet). Betjeningen og modtagelsen er helt i top. Kommer igen. Tak.
Erik
Rating:
5
/
5
via
Booking.com
Res hit! Så fantastiskt ställe! Lugnt! Underbar personal. Underbart god mat och dryck. Personalen jätteduktiga och kunniga om sin meny och drycken. Allt var så jättebra!
Malin
Rating:
5
/
5
via
Hotels.com
Hygge, service, rent, følte os rigtig godt tilpas med stedet. Maden super god, hjælpen til at udvælge vinen hertil var god (også morgen maden).
Erik Jørgensen
Rating:
10
/
10
via
Loopon
Ska något framhållas så är det personalen och det där lilla extra som fanns, ex champagnefrukost
Pehr Nylander
via
Loopon
Fantastisk hjælpsomt personale der var interesseret i at give os gæster en god oplevelse.
Birgitte
Rating:
5
/
5
via
Hotels.com
Vi er lige vendt hjem fra Bandholm efter et skønt ophold med middag, overnatning og morgenmad. Alt fungerede upåklageligt, maden var utrolig lækker, servicen var i top og værelset utrolig stort og lækkert – vi kommer bestemt tilbage.
Wander21649928170
Rating:
5
/
5
via
TripAdvisor
Ren forkælelse – Meget venligt og imødekommende personale. I baren var en ung tjener, der var meget snakkesalig og tydeligt interesseret i at give os en god oplevelse. Blev ved ankomsten opgraderet til suite, hvilket selvfølgelig også bidrog til at gøre oplevelsen ekstra god. Maden i restauranten var god og veltillavet. Høflige, hjælpsomme og opmærksomme tjenere. Kan varmt anbefales.
pholde
Rating:
5
/
5
via
TripAdvisor
Atmosfär, trivsel, vänlighet och god mat. Länge leve Lolland!
Lars Boisen
Rating:
9
/
10
via
Loopon
Smilende og meget servicemindet personale. Det var helt fantastisk. Har ingen forbedringsforslag, alt var perfekt.
Christian H
Rating:
10
/
10
via
Loopon
Hyggeligt hotel med det lille ekstra. Super service og utrolig lækker morgenmad.
Annika Holm Bay
Rating:
5
/
5
via
Facebook
Formidabel beliggenhed, gode hjemmelavede produkter som chokolade ved ankomst og fri minibar. En god 3 retters menu med vin i restauranten. Morgenmad med friskpresset juice, friske frugter, exceptionelt god kaffe, friske æg, gode rundstykker og ost.
Gitte E
Rating:
9
/
10
via
Loopon
Fantastisk sted – På alle måder et helt igennem fantastisk ophold. De topper på alle parametre og er helt utroligt gæstfri og søde. Fantastisk sted. Og så er Bandholm en lille perle med en vidunderlig ro og de smukkeste huse.
Anne
Rating:
5
/
5
via
Hotels.com
Super lækkert sted, lækre store værelser, super lækker mad & drikke. De har alt hvad ganen måtte behage. Virkelig lækker wellness afdeling.
Rasmus A
Rating:
5
/
5
via
Google
De smukkeste rum, dejligste mad som pirrer alle smagsløgene. Smilende personale. Perfekt kæresteophold. Vi kommer helt sikkert igen. Kh Palle og Alice.
Alice Callesen
Rating:
5
/
5
via
Facebook
Det hele er godt, hotellet er bare super charmerende, god mad, venligt personale.
Pernille
Rating:
10
/
10
via
Loopon
Fantastisk mad og vin dertil og et høfligt og hjælpsomt personale.
Frede Eldrup Hansen
Rating:
5
/
5
via
Google
Exceeds expectations every time. Location superb, service was outstanding. No downsides here.
Catherine
Rating:
5
/
5
via
Booking.com
Fantastisk service, fra vi trådte ind til vi gik igen. I samtlige afdelinger blev vi mødt med åbne arme.
Gustav B
Rating:
10
/
10
via
Loopon

Gastronomiske ophold

Gourmetmiddag i restauranten på Bandholm Hotel

Gourmetophold

En kulinarisk totaloplevelse med 7-retters gourmet og vinmenu

Pris pr. person i et af vores skønne værelser/suiter kr. 2.195 – 3.945

Luksusophold med gourmet, champagne og chokoladedyppede jordbær

Luksusophold

Gourmet- og vinmenu, champagne og choko-jordbær

Pris pr. person i et af vores skønne værelser/suiter kr. 2.595 – 4.345

Udsøgte vine fra hotellets vinkælder

Romantisk ophold

Romantisk kæresteophold med hjemmelavede chokolader, mousserende vin, roser, lys og massageolie, 3-retters middag samt morgenmad.

Pris pr. person i et af vores skønne værelser/suiter kr. 1.495 – 3.245

Book ophold

Ankomstdato
22
maj
Afrejsedato
23
maj