Kokken,

Køkkenchefen på Bandholm Hotel Køkkenchefen på Bandholm Hotel

kærlighed og krydderier

Naomi Fouché er køkkenchef på Bandholm Hotel. Under en ferie forelskede hun sig i hotellets charme, og i dag tryller hun i køkkenet med egnsretter og kulinariske overraskelser.

Det var kærlighed ved første blik, da Naomi Fouché første gang besøgte Bandholm Hotel i 2010. Her mange år senere er hun stadig vild med Bandholm Hotels helt specielle stemning, og hun kniber sig selv i armen, når hun bevæger sig rundt på sin arbejdsplads. „Det er fantastisk, fordi her er en konstant dynamik og udvikling. Gæsterne fornemmer den røde tråd fra kælder til køkken og kvist. Vi vil hele tiden være lidt bedre, og derfor lytter vi enormt meget til vores gæster,“ forklarer Naomi Fouché.

gourmet menu med vinmenu - udsøgt lokal gastronomi gourmet menu med vinmenu - udsøgt lokal gastronomi

I pagt med naturen

Noget, der til stadighed fascinerer Naomi Fouché er den rige natur på den solbeskinnede ø. „Jeg løber simpelthen aldrig tør for inspiration til nye gourmetretter,“ smiler køkkenchefen og tilføjer: „Ud over de lokale, kulinariske traditioner har vi nogle af verdens bedste fødevarer lige i nærheden, og vi har havet, skovene og markerne som stor inspirationskilde.“

I køkkenet tryller hun med forskellige smagsoplevelser og krydderier, som vækker sanserne hos gæsterne i restauranten, og hun lægger ikke skjul på sin passion for gode, naturlige og gerne lokalt dyrkede råvarer.

„Vi ser os selv som en del af en større helhed, hvor vi med respekt for naturen og for de mennesker, vi betjener, serverer mad, der både smager godt og er dyrket på en ansvarlig måde. Vi værdsætter det lokale islæt og kontakten med vores leverandører, hvor vi har en god dialog og et godt indblik i deres produktionsmetoder,“ forklarer Naomi Fouché.

Luksusophold med gourmet, champagne og chokoladedyppede jordbær

Helhedsoplevelse

En af hemmelighederne bag hotellets succes er den teamspirit, som gennemsyrer alle aspekter af hotellet, og som fornemmes i alt fra det varme smil ved modtagelsen til de overdådige gourmetmiddage.

„Vores gourmetmenu er en fantastisk oplevelse, hvor både stemningen, tjenerne og maden supplerer hinanden. Det er en storkulinarisk helhedsoplevelse, som pirrer og kæler for sanserne,“ siger Naomi Fouché og tilføjer:

„Det er kun gennem en disciplineret holdindsats og en god stemning blandt medarbejderne, at vi kan give vores gæster den perfekte gourmetoplevelse. Derfor er vi virkelig afhængige af hinanden. Det giver et stærkt sammenhold overalt på hotellet, og det, tror jeg, gæsterne kan mærke.“

Gode faciliteter og god service. Dejligt at opleve et helt igennem serviceminded personale.
Kim
Rating:
10
/
10
via
Loopon
Forrygende – 7 retters gourmetmenu med opgraderet vinmenu. Fantastisk lækker mad og perfekte vine. Skønne stilfulde lokaler, yderst opmærksomt personale og mad som var i absolut topklasse. Har spist på adskillige Michelin-restauranter, og det er svært for mig at se, at denne restaurant ikke skulle fortjene mindst en stjerne. Vi følte os forkælede og kan varmt anbefale stedet og kommer gerne igen.
Kim G
Rating:
5
/
5
via
TripAdvisor
Fantastisk sted, mad, beliggenhed og værelser. Vi er lige vendt hjem fra Bandholm efter et skønt ophold med middag, overnatning og morgenmad. Alt fungerede upåklageligt, maden var utrolig lækker, servicen var i top og værelset utrolig stort og lækkert. Vi kommer bestemt tilbage.
Wander21649928170
Rating:
4
/
5
via
TripAdvisor
Nydeligt hotel. Rene og hyggelige lokaler. Fantastisk service fra ankomst til afrejse. Super god mad i restauranten. Dejlig morgenmad.
Nina Lorentzen
Rating:
10
/
10
via
Loopon
Hyggeligt sted og tæt på Knuthenborg som vi besøgte.
Anne
Rating:
5
/
5
via
Booking.com
Det er et rigtig hyggeligt sted og maden var også super fin :-)
Yana Mai
via
Google
Dejligt hotel med god atmosfære og plads til at være sig selv og nyde hinandens selskab. Ro og velvære i Bandholms dejlige, naturskønne omgivelser og fantastisk god mad både til aften og til morgenens buffet. Alt i alt en rigtig god oplevelse med en overnatning her!
Voyager63076858335
Rating:
5
/
5
via
TripAdvisor
Alt var fantastisk! Vi kom derhen og blev helt overvældet af, hvor utroligt smukt alt fra hotellets ydre til værelser til omgivelserne var! Personalet er professionelle og giver god service, maden er spændende og fantastisk god! Det eneste negative er, at her er så godt at være, at vi ikke ville hjem! Af fine detaljer kan nævnes, at der er champagne på morgenmadsbuffeten og at meget af buffeten var hjemmelavet. Virkelige smukke omgivelser at gå en tur i og en fin have. Vi planlagde allerede inden vi tjekkede ud at komme igen.
Louise
Rating:
5
/
5
via
Booking.com
Dejligt værelse, rent og smagfuldt indrettet. Lækker mad og super service :-) Alt fungerede, og vi havde følelsen af, at der var fuldstændig styr på vores booking og middage. Alle vi mødte var hjælpsomme og imødekommende.
Susanne
Rating:
10
/
10
via
Loopon
Virkelig god oplevelse – To overnatninger på hotellet i forbindelse med forretning. Fantastisk imødekommende og opmærksom service, rigtig godt køkken, godt opdateret værelse - bare en virkelig god oplevelse. Og så ligger det smukt. Super ophold.
Peter251008
Rating:
5
/
5
via
TripAdvisor
Store dejligt værelse med dejlige faciliteter. God forplejning.
Kjeld
Rating:
10
/
10
via
Loopon
Skønt hotel med super service
Arne Ersgaard
Rating:
5
/
5
via
Google
Fantastisk – alt var til et rent 13-tal.
John
Rating:
5
/
5
via
Booking.com
God service, pæne værelser, god mad, gode priser.
Dennis C
Rating:
10
/
10
via
Loopon
Meget lækker mad (såvel aftens-menu som flot morgenbord), et højt service-niveau, samt særdeles dejlige lokaler/restaurant. Også værelset var fint (vi havde valgt superiorværelse).
Frank Olsen
Rating:
9
/
10
via
Loopon
Et kort ophold fra fredag til lørdag – men meget stor tilfredshed med ALT. Imødekommende og vidende personale, super lækker mad, dejligt værelse med super god seng og omgivelser, der får en til at slappe af og nyde det. Kan kun anbefale et ophold. Vi kommer gerne igen.
Anette8230
Rating:
5
/
5
via
TripAdvisor
Hotellet har en helt unik energi, som gør man føler sig virkelig velkommen. Personalet er yderst venligt og imødekommende. Og der er bare så pænt og rent alle steder. Maden er der i den grad kræset om og råvarerne er virkelig velsmagende og nænsomt tilberedt. Og det, at mange af råvarerne er lokale, er et stort plus. En stor fornøjelse at være på Bandholm hotel, som ydermere ligger i virkelig skønne og smukke omgivelser.
Odyssey51778244667
Rating:
5
/
5
via
TripAdvisor
Kæmpe oplevelse med god mulighed for afslapning – Har været på en del hoteller men maden + kendskab til vin var super super god. morgenmaden kunne ikke være bedre, der var alt (øko og hjemmelavet). Betjeningen og modtagelsen er helt i top. Kommer igen. Tak.
Erik
Rating:
5
/
5
via
Booking.com
Res hit! Så fantastiskt ställe! Lugnt! Underbar personal. Underbart god mat och dryck. Personalen jätteduktiga och kunniga om sin meny och drycken. Allt var så jättebra!
Malin
Rating:
5
/
5
via
Hotels.com
Hygge, service, rent, følte os rigtig godt tilpas med stedet. Maden super god, hjælpen til at udvælge vinen hertil var god (også morgen maden).
Erik Jørgensen
Rating:
10
/
10
via
Loopon

Gastronomiske ophold

Gourmetmiddag i restauranten på Bandholm Hotel

Gourmetophold

En kulinarisk totaloplevelse med 7-retters gourmet og vinmenu

Pris pr. person i et af vores skønne værelser/suiter kr. 2.195 – 3.945

Luksusophold med gourmet, champagne og chokoladedyppede jordbær

Luksusophold

Gourmet- og vinmenu, champagne og choko-jordbær

Pris pr. person i et af vores skønne værelser/suiter kr. 2.595 – 4.345

Udsøgte vine fra hotellets vinkælder

Romantisk ophold

Romantisk kæresteophold med hjemmelavede chokolader, mousserende vin, roser, lys og massageolie, 3-retters middag samt morgenmad.

Pris pr. person i et af vores skønne værelser/suiter kr. 1.495 – 3.245

Book ophold

Ankomstdato
13
July
Afrejsedato
14
July