Kokken,

Køkkenchefen på Bandholm Hotel Køkkenchefen på Bandholm Hotel

kærlighed og krydderier

Naomi Fouché er køkkenchef på Bandholm Hotel. Under en ferie forelskede hun sig i hotellets charme, og i dag tryller hun i køkkenet med egnsretter og kulinariske overraskelser.

Det var kærlighed ved første blik, da Naomi Fouché første gang besøgte Bandholm Hotel i 2010. Her mange år senere er hun stadig vild med Bandholm Hotels helt specielle stemning, og hun kniber sig selv i armen, når hun bevæger sig rundt på sin arbejdsplads. „Det er fantastisk, fordi her er en konstant dynamik og udvikling. Gæsterne fornemmer den røde tråd fra kælder til køkken og kvist. Vi vil hele tiden være lidt bedre, og derfor lytter vi enormt meget til vores gæster,“ forklarer Naomi Fouché.

gourmet menu med vinmenu - udsøgt lokal gastronomi gourmet menu med vinmenu - udsøgt lokal gastronomi

I pagt med naturen

Noget, der til stadighed fascinerer Naomi Fouché er den rige natur på den solbeskinnede ø. „Jeg løber simpelthen aldrig tør for inspiration til nye gourmetretter,“ smiler køkkenchefen og tilføjer: „Ud over de lokale, kulinariske traditioner har vi nogle af verdens bedste fødevarer lige i nærheden, og vi har havet, skovene og markerne som stor inspirationskilde.“

I køkkenet tryller hun med forskellige smagsoplevelser og krydderier, som vækker sanserne hos gæsterne i restauranten, og hun lægger ikke skjul på sin passion for gode, naturlige og gerne lokalt dyrkede råvarer.

„Vi ser os selv som en del af en større helhed, hvor vi med respekt for naturen og for de mennesker, vi betjener, serverer mad, der både smager godt og er dyrket på en ansvarlig måde. Vi værdsætter det lokale islæt og kontakten med vores leverandører, hvor vi har en god dialog og et godt indblik i deres produktionsmetoder,“ forklarer Naomi Fouché.

Luksusophold med gourmet, champagne og chokoladedyppede jordbær

Helhedsoplevelse

En af hemmelighederne bag hotellets succes er den teamspirit, som gennemsyrer alle aspekter af hotellet, og som fornemmes i alt fra det varme smil ved modtagelsen til de overdådige gourmetmiddage.

„Vores gourmetmenu er en fantastisk oplevelse, hvor både stemningen, tjenerne og maden supplerer hinanden. Det er en storkulinarisk helhedsoplevelse, som pirrer og kæler for sanserne,“ siger Naomi Fouché og tilføjer:

„Det er kun gennem en disciplineret holdindsats og en god stemning blandt medarbejderne, at vi kan give vores gæster den perfekte gourmetoplevelse. Derfor er vi virkelig afhængige af hinanden. Det giver et stærkt sammenhold overalt på hotellet, og det, tror jeg, gæsterne kan mærke.“

Utroligt god mad og service
Rasmus Brommann
via
Google
Helt formidabel service. Alt er som det skal være.
Henrik Skovsholm
Rating:
10
/
10
via
Loopon
Jeg synes hele hotellet, vores værelse og omgivelserne var så smukt! Personalet smilende og glade, og rigtig dejlig mad i deres restaurant, samt stort udvalg af morgenmad.
Nina
Rating:
5
/
5
via
Booking.com
Vi synes hele gourmetpakken var virkelig god – alt fra mad, vores værtinde under gourmetmiddagen til overnatningen til morgenmaden (som iøvrigt var virkelig skøn med alt hvad hjertet begærer).
Sara A
Rating:
10
/
10
via
Loopon
Outstanding hotel! Great rates, lovely accommodations and the restaurant was delicious. And dog friendly! I highly recommend!
Mandy Sessions
Rating:
5
/
5
via
Google
Vi er et modent par, som havde to dejlige overnatninger på Bandholm – Vi kunne ikke finde noget bedre. Fantastisk beliggenhed, skønne værelser, lækker mad og ikke mindst venlig og opmærksom betjening. Et sted som vi helt sikkert vil vende tilbage til. Morgenmaden var fantastisk med mange lækkerier og specialiteter. det fint arrangeret, og hele tiden rettet an. Hovedretterne til aftenmenuen var ligeledes af høj klasse.
Anna
Rating:
5
/
5
via
Booking.com
Lækker frokost, velsmagende sild, rejer, fiskefilet, roastbeef, rullepølse, mørbradbøf, spegepølse. Dejlige omgivelser. Et godt sted hvor vi fejrede Ruths 95 års fødselsdag.
Brita Liljenberg
via
Google
Smagfuldt indrettet hotel placeret idyllisk ned til havnen i Bandholm. Vi nød en udsøgt frokost på den udendørs terrasse under de hvide pavilloner. Dagen blev afsluttet med afslappende spa, stearinlys, champagne og tapas. Morgenmaden var fantastisk. Betjening i top.
Thomas Gable
Rating:
5
/
5
via
TripAdvisor
Das Frühstück sehr lecker, am meistens hausgemacht und gesund. Sehr freundliches und aufmerksames Personal. Die Sauberkeit ist außergewöhnlich hoch. Sehr gerne wieder.
Shadi
Rating:
5
/
5
via
Booking.com
Alt var simpelthen så godt. Maden var lækker, fed udendørs bar, gode øl og drinks, lækker natur og skønt personale.
Nanna
Rating:
5
/
5
via
Booking.com
Særdeles god service og ekstraordinært god morgenbuffet.
Michael Honoré
via
Loopon
Maden er utrolig lækker, servicen er i top og wellness-afdelingen var fantastisk.
Jonas
Rating:
10
/
10
via
Loopon
Morgenmaden helt fantastisk, der var alt hvad hjertet begærer – tak for det. Opholdet på hotellet var en oplevelse. Jeg har rejst meget i mit arbejdsliv og har aldrig oplevet noget så gennemført og med et så venligt og serviceminded personale.
Bjørn
Rating:
5
/
5
via
Booking.com
Hotellet er meget hyggeligt. Morgenmaden er utrolig, der er alt hvad hjertet kan begære.
Anne
Rating:
5
/
5
via
Booking.com
Personalet er meget professionelt. Altid smilende og imødekommende. ikke en fra personalet er "bare på arbejde". Virkelig en god oplevelse.
Morten Hougaard
Rating:
10
/
10
via
Loopon
Vi spiste frokost udendørs. Virkelig dejligt måltid. Hhv. to stykker smørrebrød (kæmpe sildemad og kæmpe laksemad) og tapasbræt. Smørrebrød var lækkert, rigeligt og smagfuldt. Tapasbrættet også rigeligt og med gode råvarer (og ikke for meget salamitype pølse, som man ofte bliverr spist af med). Betjeningen var også betænksom og opmærksom. Et super sted gemt lidt af vejen på nordkysten af Lolland.
Mads W
via
TripAdvisor
Vi var to til frokost en søndag og fik henholdsvis en Bandholm Menu med en sildetallerken og laks med friskpillede rejer og nye kartofler samt Frokoststeak-menu. Til dessert fik vi begge den skønneste æblekage og en god kop kaffe. Maden var lavet af de friskeste råvarer og var uhyre velsmagende. Vi sad udenfor og kunne se, hvordan det ene læs nyhøstet korn efter det andet blev afleveret på havnen. Vi sad også i første parket, da damptoget fra Maribo ankom til stationen på Bandholm Havn. Der var hele tiden noget at kigge på. Betjeningen var meget venlig, opmærksom, professionel og effektiv. Prisniveauet forekom egentlig ganske rimeligt. Vi vil gerne anbefale restauranten, og kunne godt finde på at spise her en anden gang, vi kommer til Bandholm.

Arktistadt
via
TripAdvisor
Servicen er i top. Maden er udsøgt og enestående. De bedste anbefalinger herfra.
Maria Maria
via
Google
Super betjening, super mad, super omgivelser. Det er noget af det bedste vi har fået på en restauration. Kan varmt anbefales.
Lars Møller
Rating:
5
/
5
via
Google
Vi fik en rigtig god velkomst af en meget imødekommende receptionist. Fremragende mad, ud over hvad man kunne forvente. Tjeneren brugte god tid på at oplyse, hvad vi spiste og hvilke råvarer, der var brugt. Alt i alt en rigtig god oplevelse Mange tak, Tonni Nielsen.
tonnikn
Rating:
5
/
5
via
TripAdvisor

Gastronomiske ophold

Gourmetmiddag i restauranten på Bandholm Hotel

Gourmetophold

En kulinarisk totaloplevelse med 7-retters gourmet og vinmenu

Pris pr. person i et af vores skønne værelser/suiter kr. 2.195 – 3.945

Luksusophold med gourmet, champagne og chokoladedyppede jordbær

Luksusophold

Gourmet- og vinmenu, champagne og choko-jordbær

Pris pr. person i et af vores skønne værelser/suiter kr. 2.595 – 4.345

Udsøgte vine fra hotellets vinkælder

Romantisk ophold

Romantisk kæresteophold med hjemmelavede chokolader, mousserende vin, roser, lys og massageolie, 3-retters middag samt morgenmad.

Pris pr. person i et af vores skønne værelser/suiter kr. 1.495 – 3.245

Book ophold

Ankomstdato
18
September
Afrejsedato
19
September