Kokken,

Køkkenchefen på Bandholm Hotel Køkkenchefen på Bandholm Hotel

kærlighed og krydderier

Naomi Fouché er køkkenchef på Bandholm Hotel. Under en ferie forelskede hun sig i hotellets charme, og i dag tryller hun i køkkenet med egnsretter og kulinariske overraskelser.

Det var kærlighed ved første blik, da Naomi Fouché første gang besøgte Bandholm Hotel i 2010. Her mange år senere er hun stadig vild med Bandholm Hotels helt specielle stemning, og hun kniber sig selv i armen, når hun bevæger sig rundt på sin arbejdsplads. „Det er fantastisk, fordi her er en konstant dynamik og udvikling. Gæsterne fornemmer den røde tråd fra kælder til køkken og kvist. Vi vil hele tiden være lidt bedre, og derfor lytter vi enormt meget til vores gæster,“ forklarer Naomi Fouché.

gourmet menu med vinmenu - udsøgt lokal gastronomi gourmet menu med vinmenu - udsøgt lokal gastronomi

I pagt med naturen

Noget, der til stadighed fascinerer Naomi Fouché er den rige natur på den solbeskinnede ø. „Jeg løber simpelthen aldrig tør for inspiration til nye gourmetretter,“ smiler køkkenchefen og tilføjer: „Ud over de lokale, kulinariske traditioner har vi nogle af verdens bedste fødevarer lige i nærheden, og vi har havet, skovene og markerne som stor inspirationskilde.“

I køkkenet tryller hun med forskellige smagsoplevelser og krydderier, som vækker sanserne hos gæsterne i restauranten, og hun lægger ikke skjul på sin passion for gode, naturlige og gerne lokalt dyrkede råvarer.

„Vi ser os selv som en del af en større helhed, hvor vi med respekt for naturen og for de mennesker, vi betjener, serverer mad, der både smager godt og er dyrket på en ansvarlig måde. Vi værdsætter det lokale islæt og kontakten med vores leverandører, hvor vi har en god dialog og et godt indblik i deres produktionsmetoder,“ forklarer Naomi Fouché.

Luksusophold med gourmet, champagne og chokoladedyppede jordbær

Helhedsoplevelse

En af hemmelighederne bag hotellets succes er den teamspirit, som gennemsyrer alle aspekter af hotellet, og som fornemmes i alt fra det varme smil ved modtagelsen til de overdådige gourmetmiddage.

„Vores gourmetmenu er en fantastisk oplevelse, hvor både stemningen, tjenerne og maden supplerer hinanden. Det er en storkulinarisk helhedsoplevelse, som pirrer og kæler for sanserne,“ siger Naomi Fouché og tilføjer:

„Det er kun gennem en disciplineret holdindsats og en god stemning blandt medarbejderne, at vi kan give vores gæster den perfekte gourmetoplevelse. Derfor er vi virkelig afhængige af hinanden. Det giver et stærkt sammenhold overalt på hotellet, og det, tror jeg, gæsterne kan mærke.“

Er lige kommet hjem fra en dejlig weekend på dette dejlige sted. Rene og nydelige værelser, super lækker morgenbuffet og dejlig restaurant med et godt a la carte menukort, maden super veltilberedt og god kvalitet.
kimbX1889MP
Rating:
4
/
5
via
TripAdvisor
Dejligt hotel, rart personale og dejlig mad.
Bo F
Rating:
10
/
10
via
Loopon
Pragtfuld mad og god betjening.
Anne-Marie Macdonald
Rating:
5
/
5
via
Google
Høj service, som forventet, uden at det bliver for fint. Personale med god ånd og forståelse.
Peter Kjeld
Rating:
9
/
10
via
Loopon
Flotte lokaler, lækker morgenmad
Malene
Rating:
9
/
10
via
Loopon
Dejlig luksus, især til prisen. Perfekt at der også er plads til børnefamilie med små børn, rigtig fint at sidde ude i “glasstuen”. Skøn mad, alt føltes frisklavet og med gode råvarer.
Mads Reck
Rating:
10
/
10
via
Loopon
Den perfekte afslutning på et besøg i Knuthenborg Safaripark. Dejligt værelse, super fantastisk mad. Afsted med to voksne og to små drenge på 2 og 3 og alle nød det!
ninjamads
Rating:
5
/
5
via
TripAdvisor
Rar atmosfære, perfekt betjening, yderst velsmagende mad og drikke.
Merry Buch
Rating:
5
/
5
via
Google
Lækkert værelse. God service. God mad.
Joan Asbæk
Rating:
5
/
5
via
Google
Der er fred og ro og helt igennem venligt og professionelt personale. Maden var rigtig god og morgenmadsbuffeten ligeså.
Lisbeth
Rating:
10
/
10
via
Loopon
Man føler sig velkommen fra man kommer ind ad døren, til man tjekker ud, og man har ikke lyst til at køre hjem.
Michael Hansen
Rating:
10
/
10
via
Loopon
Gode faciliteter, imødekommende personale og et rigtig godt køkken – især jeres morgenkomplet var forrygende.
H. Jakobsen
Rating:
9
/
10
via
Loopon
Verdensklasse – Har oplevet Bandholm Hotel flere gange, og det er bare så godt. Servicen er kanon, og maden smager fantastisk. Kælderkortet og vinen smager godt, og man finder ikke et større udvalg. Jeg kan varmt anbefale Hotellet – både værelserne, maden, servicen og ikke mindst vinene, der er valgt til det hele. PS. Morgenbuffeten er helt ekstraordinær.
Kenneth S
Rating:
5
/
5
via
TripAdvisor
Fantastisk sted, betjening i top, pris og kvalitet hænger sammen.
Allan Møller Rasmussen
Rating:
5
/
5
via
Google
God stemning og meget sød og venlig betjening fra alle medarbejdere. Super lækkert hotel hvor alle detaljer var perfekte. Havde et gastroophold og maden/vinen var i absolut topklasse. Helt klart et af de bedste hoteller vi nogensinde har været på.
Monica
Rating:
10
/
10
via
Loopon
Supert opphold, kommer definitivt tilbake! Nydelig beliggenhet, gode senger, veldig hyggelig og serviceinnstilt personale. Mat og stil i særklasse. Hit vil jeg tilbake for å bare nyte!!!
Unni
Rating:
5
/
5
via
Booking.com
Har indtil videre kun prøvet restauranten til frokost. Både betjening og mad var super, og prisen er lav i forhold til kvaliteten. Både Lollandsk tapas, frokostbøf, menu med sild, smørrebrød og æblekage var lækkert. Jeg vil især anbefale tapas; så mange lækkerbiskner!
Susanne Kromann Helle
via
Google
Super lækkert, og god betjening – Vi bestilte tapas som hovedret og bad om anbefaling til vin, som vi ved for lidt om. Tapas med en del lokale bestanddele var meget lækkert, vel tillavet og mættende – og den australske vin, vi fik dertil, var fantastisk. Et superhyggeligt besøg på et godt spisested med professionel betjening.
LoveTravel818599
via
TripAdvisor
En fin perle på Lolland – Bedste hotel kåret af Tripadvisor 2017, 2018 og 2019. Man forventer en del og får en del. Stedet emmer af historie og alle bygninger er fine og har år på bagen men er fint indrettet og holder en høj kvalitet. Der er god tråd i indretningen. Massagen man kan købe til i en wellnesspakke er meget lækker, og kan også anbefales. Middagen (3 retters) er af høj kvalitet og udsøgt. Morgenmaden ligeså, godt udvalg og god kvalitet.
281ren_I
Rating:
4
/
5
via
TripAdvisor
Alt var simpelthen pænt, rent og i orden. Den lækreste morgenmad, med gode råvarer, jeg nogensinde har fået på et hotel.
Martin
via
Booking.com

Gastronomiske ophold

Gourmetmiddag i restauranten på Bandholm Hotel

Gourmetophold

En kulinarisk totaloplevelse med 7-retters gourmet og vinmenu

Pris pr. person i et af vores skønne værelser/suiter kr. 2.195 – 3.945

Luksusophold med gourmet, champagne og chokoladedyppede jordbær

Luksusophold

Gourmet- og vinmenu, champagne og små søde delikatesser

Pris pr. person i et af vores skønne værelser/suiter kr. 2.595 – 4.345

Udsøgte vine fra hotellets vinkælder

Romantisk ophold

Romantisk kæresteophold med små søde delikatesser, mousserende vin, roser, lys og massageolie, 3-retters middag samt morgenmad.

Pris pr. person i et af vores skønne værelser/suiter kr. 1.495 – 3.245

Book ophold

Ankomstdato
18
November
Afrejsedato
19
November