Lækker konfirmationskage Styling og makeup til konfirmanden

Konfirmation

Man bliver kun konfirmeret en gang i livet, og derfor er det værd at vælge en professionel samarbejdspartner for at skabe en mindeværdig og festlig oplevelse for familie og venner.

Konfirmationsfest Hotel

Bandholm Hotel er specialister i at planlægge og udføre konfirmationsfester til mindste detalje med lækker mad, flot udsmykkede lokaler og excellent service. Hotellet har smukt indrettede, klassiske festlokaler i alle størrelser op til 150 personer.

Hvad enten det skal være tre- eller fireretters menu, buffet eller noget helt tredje, er Bandholm Hotels dygtige kokke leveringsdygtige i fantastisk festmad, udsøgte vine og flotte, velsmagende festkager til konfirmationsfesten. 

Konfirmation Lolland-Falster

Bandholm Hotel ligger naturskønt på Lollands nordkyst, lige ud til vandet. Er vejret til det, er det oplagt at bevæge sig ud i hotellets have eller gå ned til vandet. Hotellets store, flotte terrasse med hvide pagodetelte er også oplagte til en udendørs reception el.lign. i sommerhalvåret.

Planlægning af konfirmationsfesten

Hotellets erfarne festkoordinator er til rådighed i forbederelsesfasen med samarbejde, tips og gode idéer omkring planlægningen, så alt bliver præcis efter familiens og konfirmandens ønsker.

Professionel hår og makeup til konfirmationen

Som et ekstra pift til en mindeværdig fest tilbyder hotellets wellnessafdeling professionel styling og makeup til konfirmanden, så han/hun får det helt rigtige look til lejligheden, som sikrer smukke billeder man kan glæde sig over i mange år fremover. Se mere her.

Kontakt Bandholm Hotels festkoordinator i dag for mere information om konfirmation på Bandholm Hotel. Benyt kontaktformularen nedenfor eller ring på +45 5475 5476.

Kontakt

Ønsket dato