Luksussuiten
Luksuriøst møblement i luksussuiten
Luksussuite i hovedbygningen på Bandholm Hotel
Luksus suite med havudsigt på Bandholm Hotel kåret som Danmarks bedste hotel
Luksussuite med havudsigt på Bandholm Hotel
Sofaarrangement i luksussuite i Bandholm Hotels hovedbygning
Flot interiør og udsigt over haven fra luksussuiten
Luksussuite badeværelse med spa og champagne Bandholm Hotel
Badeværelse i luksussuiten på Bandholm Hotel
Luksuriøst badeværelse med jacuzzi, dampkabine og tv
Hotellets hyggelige restaurant
Morgenmadsbuffet i hotellets festsal
Fra 2.695 kr. inkl. morgenmad
  • Beliggende i hotellets mondæne hovedbygning
  • Stor morgenmadsbuffet
  • Dobbeltseng
  • Fri parkering
  • Gratis WiFi og kabel tv på værelset
  • Luksuriøst badeværelse
  • Romantisk og eksklusivt interiør
  • Minibar med gratis øl og vand, godter, the og kaffe

Luksussuiter i hovedbygningen

Luksussuiterne er det ypperste, som Bandholm Hotel kan præstere. De er beliggende i hotellets mondæne hovedbygning, tæt på restaurant, terrasse og wellness og emmer af luksus, æstetik og bekvemmelighed. I de eksklusivt indrettede luksussuiter er der rigeligt med plads med sofaarrangement og lækre, velindrettede badeværelser.

Morgenbuffet er inkluderet i prisen og nydes i hotellets store sal. Restauranten er desuden åben for servering hver dag.

Check-ind

Der er check-ind fra kl. 15.00 på ankomstdagen og check-ud på afrejsedagen senest kl. 11.00. Samtlige værelser er ikke-ryger værelser.

Omgivet af luksus

Til den særlige anledning, hvor I rigtig skal koble af og nyde hinanden, er et ophold i en af Bandholm Hotels luksussuiter en uovertruffen oplevelse. 

Luksussuiterne er hotellet bedste og fornemste suiter. Her er der rigeligt med plads til romantik og afslapning i de eksklusivt og individuelt indrettede suiter med klassiske tapeter, lysekroner og møblement. Med beliggenhed i hotellets hovedbygning fra 1886, mærker man tydeligt historiens vingesus og fornemmelsen af gammeldags herskabelighed og badehotelsstemning kombineret med moderne komfort og bekvemmeligheder.

Luksussuiternes store sofaarrangement indbyder til at bestille room service og nyde et måltid eller snacks på værelset, og hotellets personale er altid parat til at imødekomme særlige ønsker.

For at gøre opholdet fuldendt, anbefaler vi at booke en tid i vores populære wellness-afdeling. Her tilbyder hotellets professionelle kosmetologer og behandlere bl.a. skønhedsbehandlinger, kropsmassage og styling til festen.

Luksussuite inkl. morgenmad 2.795 kr.
- som enkeltværelse inkl. morgenmad 2.695 kr.