Afslappende og romantisk parmassage - Bandholm Hotel
Massage Bandholm Hotel Wellness
Alternativ massage
Hot stone massage på Bandholm Hotel
Beroligende og afstressende massagebehandlinger i Bandholm Hotel Wellness
Wellness behandlerrum Bandholm Hotel

Afslappende massagebehandlinger

Prøv en gang dejlig afslappende massage med eller uden sten. Nedenfor kan du se, hvilke behandlinger vi tilbyder. Der er mulighed for parbehandling – tag din ægtefælle, kæreste, mor eller veninde med og få en oplevelse sammen.

Start oplevelsen med at varme op i vores jacuzzi, inde eller ude. Se mere i menuen under Spa & Body. Se også vores terapeutiske massage under Full Body Service.

Book din behandling direkte i vores online booking eller ring til os på 5475 5476.

Hotstone massage ca. 90 min. Kr. 950,- 

Afslappende lavasten-massage, hvor varmen giver en dyberegående effekt, og hvor olier samtidig afgifter vævet. I denne 90 minutters behandling masseres hele kroppen både med hænder og sten. Læs mere her.

Hotstone massage ca. 60 min. Kr. 750,- 
Afslappende lavasten-massage, hvor varmen giver en dyberegående effekt, og hvor olier samtidig afgifter vævet.

Kalahari helkropsmassage ca. 60 min. Kr. 650,-
Afslappende massage af hele kroppen med fugtgivende botaniske olier som efterlader dig silkeblød.

Kalahari Rygmassage ca. 30 min, Kr. 400,-

Peeling af ryggen i valgfri Kalahari eksfoliering produkt og dernæst skøn, afstressende massage af ryg, skuldre og nakke med fugtgivende botaniske olier som efterlader dig silkeblød. 

Rygmassage ca. 30 min. Kr. 350,-
Afstressende massage. Velegnet til parbehandling. Tillæg for hotstones Kr. 100,-

Ansigtsmassage ca. 30 min. Kr. 350,- 

Inkl. afrens, ansigtsmassage og hovedbundsmassage. Velegnet til parbehandling. 

Tillæg for hotstones Kr. 100,-

For gravide

Vi har en særlig pude for gravide med hul til maven, således at du nu kan nyde en dejlig massage.

Pudesystemet giver en god understøttelse, så de fleste gravide kan ligge på maven uden problemer gennem det meste af graviditeten. Men da gravide maver er meget forskellige i form og størrelse, er det en god idé ved tidsbestilling at forhøre sig, om der er noget særligt, du skal være opmærksom på.

Hotstone massage

Hotstone massage - En fantastisk og helt enestående oplevelse, som du bare må prøve!

Hotstone massage er en massage i særklasse – en dyb forkælelse for krop og sjæl – for dig, der trænger til at slappe godt og grundigt af. Perfekt til en dag, hvor du rigtig skal forkæle dig selv med noget rart.

Du bliver budt velkommen i vores varme, rolige lokaler og vi hjælper dig godt til rette. Når du ligger rigtig godt, får du varme omslag lagt på fødderne, og du kan trække vejret helt ned i maven og lade dig selv falde til ro i trygge, rolige hænder.

Varme, vulkanske basaltsten lægges direkte på din krop, og varmen strømmer ind i kroppen og trænger dybt ned i musklerne. Du bliver masseret med lange, dybe strøg henover trætte led og ømme muskler, og du vil kunne mærke hvordan musklerne afspændes, og din krop og sjæl slapper helt af. Massagen med de varme sten forbedrer cirkulationen af både blod og lymfe, og virker udrensende i hele kroppen og smertelindrende i muskler og led. 

Har du særlige problemer eller spændinger, kan hotstone massage med fordel kombineres med en FBS-behandling, hvor der bliver gået mere i dybden med infiltrationer og muskelspændinger i kroppen. Kombinationen af varme, blødgjorte muskler og triggerpunktmassage sætter virkelig gang i kroppens udskilning af affaldsstoffer. 

Hotstone massage er ikke hensigtsmæssig for diabetikere, patienter med forhøjet blodtryk, hjertesygdomme eller blodfortyndende medicin. Heller ikke hvis du har solskoldning, betændelse i kroppen eller inflammationer på huden.

Kontakt

Ønsket dato