Champagne og kaviar med havudsigt
Romantiske værelser på Bandholm Hotel
Gourmetrestaurant med lys på bordet og ild i pejsen. Perfekt til romantiske stunder!
Lækre desserter på Bandholm Hotel
Romantisk ophold med vin og tre-retters menu
Dejlig havudsigt fra Bandholm Hotel
Spa jacuzzi romantisk ophold
Parmassage - dejlig massage til dig og din partner i Bandholm Hotel Wellness

Romantisk ophold


Lad kærligheden blomstre med et romantisk ophold på Bandholm Hotel. Her er plads til romantik og nærvær, mad og service i topklasse og masser af forkælelse og luksus.


Normalpris 2.580 kr. for 2 personer i dobbeltværelse. Klik BOOK ovenfor for dagsaktuelle priser og værelsesopgraderinger.

Ankomstdagen

  • Indtjekning fra kl. 15
  • 3-retters middag inkl. 1 flaske vin til deling
  • Chokoladedyppede jordbær på værelset
  • Kaffe i loungen
  • Overnatning (vælg værelsestype ved booking)

Afrejsedagen

  • Lækker morgenmadsbuffet
  • Udtjekning senest kl. 11

Romantiske stunder på badehotellet

Bandholm Hotel er som skabt til romantik. De smukke omgivelser med havudsigt og dejlig natur, den hyggelige restaurant og charmerende værelser giver kærligheden de allerbedste rammer. 

Lækre chokoladedyppede jordbær står klar på værelset ved indtjekning. Herefter byder restauranten velkommen til en dejlig 3-retters middag med en halv flaske god vin pr. person og efterfølgende kaffe i hotellets hyggelige lounge med pejs. Næste morgen slutter opholdet af med en stor, dejlig morgenbuffet, som nydes i hotellets smukke festsal med bar og loungeområde.

Lad romantikken blomstre med bobler og wellness

Som tilvalg kan desuden bestilles en sprudlende Cremant de Die på værelset til 345 kr. eller en Champagne på køl til 595 kr.

I vores afslappende wellnessafdeling tilbyder vi forskellige parbehandlinger, bl.a. en "Romantik for to" – 30 min. i jacuzziens bobler, efterfulgt af 30 eller 60 min. massage.

Romantisk hotel ved havet

Bandholm Hotel har alle de ingredienser, der skal til, for at pleje kærligheden. Her er ro og idyl, plads til nærvær, fordybelse og intimitet. Hotellets indretning er stilfuld, romantisk og varm, perfekt til at bruge tid på bare at nyde hinandens selskab. Hvadenten I er til gourmet, wellness, hygge i baren eller romantiske gåture ved havet, vil I opleve, at det hele findes på og omkring Bandholm Hotel. 

Romantisk weekendophold

Der er intet, der kan puste liv i et kærlighedsforhold, som et romantisk kæresteophold, dedikeret til søde, intime stunder. Et romantisk weekendophold på Bandholm Hotel er en mindeværdig oplevelse med lækre værelser, mad i topklasse, uovertruffen service og hyggelige, romantiske rammer. Naturen omkring hotellet indbyder til dejlige gå- og køreture i den lollandske idyl. Foran hotellet er der en dejlig sandstrand og en havnepromenade der fører ud til badeanstalten med Danmarks varmeste badevand. Om sommeren er der udendørs bar og servering på den store, overdækkede terrasse med pagodetelte og udsigt over havet. Velkommen til Bandholm Hotel!