Sølvbryllup med professionel betjening Sølvbryllupsfest Lækre anretninger på Bandholm hotel til sølvbryllup Flot bordopdækning i festsalen Anretning af forret

Sølvbryllup

Bandholm Hotel er et smukt og eksklusivt sted at fejre sølvbryllup med eksklusiv festmad, klassisk hotelstemning og personlig betjening i topklasse.

Sølvbryllupsfest på Bandholm Hotel

Vi tilbyder skønne festpakker med tre-retters menuer eller buffetarrangementer alle med øl, vand, husets vin ad libitum, samt kaffe og en avec. Vores lokaler kan rumme op til 150 personer. Skal festen holdes i vores dejlige have, kan tallet godt blive større.

Vi tilbyder også at lave skønne, velsmagende sølvbryllupskager, individuelt pyntet.

Vores wellnessafdeling tilbyder sølvbruden opsætning af hår samt makeup. Se priserne HER.

Skal der gang i festen, formidler vi gerne kontakt til dygtige musikere.

Udtalelse fra sølvbrudepar

Fantastisk fest ifm. vores sølvbryllup

Vi holdt vores sølvbryllup for 31 gæster med overnatning den 20.-21. august 2016, og vi er meget tilfredse med hele arrangementet. Det blev præcis den uforglemmelige oplevelse, vi havde ønsket os. Maden var meget lækker, vinene var i top, og personalet så søde og servicemindede. Et fantastisk arrangement som vi vil leve højt på længe.

AsgreenD via TripAdvisor, 31. august 2016

Ring til os på +45 5475 5476 eller brug kontaktformularen nedenfor, hvis du vil have mere information om sølvbryllup på Bandholm Hotel.

Kontakt

Ønsket dato