Lollandsk luksus ved havet - smukke hotelværelser på Bandholm Hotel
Luksusværelser Superior Lux på Bandholm Hotel
Flot badeværelse med udgang til haven - Bandholm Hotel på Lolland
Flotte interiør detaljer på Bandholm Hotel
Badeværelse i Superior Lux på Bandholm Hotel - luksus hotelværelser på Lolland-Falster
Smukke detaljer på Superior Lux værelse på Bandholm Hotel
Luksus badeværelse Bandholm Hotel
Fornemme interiør detaljer - luksus badeværelse på Bandholm Hotel
Fornemt værelse i Lollandsk idyl
Lækkert indrettet Superior Lux værelse på Bandholm Hotel
Ferie på Lolland - hotelværelse på Bandholm Hotel

Normalpris 1.895 kr. for 2 personer (før online-rabat). Klik BOOK for dagsaktuelle priser.

 • Eksklusive værelser
 • Beliggende i Alfred Hovmands palævilla ved siden af hotellet
 • Stor morgenmadsbuffet
 • Dobbeltseng
 • Fri parkering
 • Gratis WiFi og kabel-tv på værelset
 • Fri adgang til fitness
 • Luksusbadeværelse
 • Nogle værelser har badekar, andre har bruser og terrasse
 • Fornemt interiør
 • Minibar med gratis øl og vand, godter, the og kaffe

Superior Lux værelser

Ved siden af hotellet ligger det luksuriøst indrettede Alfred Hovmands palæ. Her ligger de fornemme Superior Lux værelser, som er blandt hotellets mest eksklusive værelser.

Alle værelser er nyrenoverede og individuelt indrettet i hyggelig og elegant klassisk stil med luksuriøse badeværelser og stilfuldt interiør. 

Værelserne har gratis kabel-tv og trådløst internet. Der er desuden minibar med gratis øl og vand, godter, the og kaffe.

Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen. Restauranten er desuden åben for servering hver dag.

Check-ind

Der er check-ind fra kl. 15.00 på ankomstdagen og check-ud på afrejsedagen senest kl. 11.00. Samtlige værelser er ikke-ryger værelser.

Afslappende dage i lollandsk idyl

Et ophold på et af Superior Lux værelserne er ren forkælelse. Her er kælet for detaljerne, og den smukke og behagelige indretning lægger op til en æstetisk oplevelse med total afslapning og nydelse tæt på strand, skov og dejlig natur. 

Bandholm Hotel er som skabt til livsnydere. Her er en stor wellnessafdeling med et stort udbud af skønhedsbehandlinger, mani- og pedicure, spa- og massagebehandlinger, samt terapeutisk massage, som løsner op for spændinger og sætter kroppen på plads.

Hotellets restaurant er blandt landets mest populære spisesteder, rost til skyerne af gæsterne på hjemmesider som DinnerBooking, TripAdvisor m.m. Restauranten har et varieret menukort bl.a. med lokalinspirerede retter, baseret på lokale råvarer i meget høj kvalitet. Fra torsdag til lørdag udvides menuen med en lækker gourmetmenu med tilhørende vinmenu, som kan nydes mod forudbestilling. 

Dejlige oplevelser på Lolland-Falster

Området omkring Bandholm Hotel byder på mange spændende og dejlige oplevelser. Her er nogle af landets smukkeste naturperler, såsom Maribo-søerne, Nakskov Fjord, dejlige småøer og spændende attraktioner, såsom Knuthenborg Safari Park, Lalandia og Middelaldercentret. For de golfinteresserede er der nogle spændende og udfordrende baner i smukke omgivelser ved Maribo og Halsted Kloster. For de kulturinteresserede er der historiske perler, såsom Frilandsmuseet, Reventlow-museet Pederstrup og spændende kunst i Fuglsang Kunstmuseum. I badesæsonen er her nogle af landets allerbedste strande og varmeste badevand.