Flot interiør på superiorværelse på Bandholm Hotel
Superiorværelse på Bandholm Hotel - hotel på Lolland
Badeværelse superior Bandholm Hotel
Stilfuldt interiør på superiorværelse Bandholm Hotel
Interiør på superiorværelse Bandholm Hotel
Restaurant a la carte gourmet lokal gastronomi bandholm lolland-falster sydsjælland
lækker morgenmadsbuffet inkluderet i prisen

Normalpris 1.595 kr. for 2 personer (før online-rabat). Klik BOOK for dagsaktuelle priser.

  • Rolige værelser i idylliske omgivelser
  • Stor morgenmadsbuffet
  • Dobbeltseng
  • Fri parkering
  • Gratis WiFi og kabel tv på værelset
  • Fri adgang til fitness
  • Badeværelse med bruseniche
  • Stilfuldt interiør
  • Kaffe og the på værelset

Superiorværelser

Bandholm Hotels superiorværelser emmer af romantik og stil. De charmerende og unikt indrettede superiorværelser giver den helt rigtige klassiske, herskabelige og romantiske stemning – perfekt til nogle afslappende dage tæt på hav, strand og skov. 

Superiorværelserne er beliggende i hotellets sidefløj samt i det gamle glaspusteri et par huse fra hotellet. 

Morgenbuffet er inkluderet i prisen og nydes i hotellets store sal. Restauranten er desuden åben for servering hver dag. 

Check-ind

Der er check-ind fra kl. 15.00 på ankomstdagen og check-ud på afrejsedagen senest kl. 11.00. Samtlige værelser er ikke-ryger værelser.

En superior oplevelse

Superiorværelser er for dem, der vil have det fulde udbytte af hotellet til en yderst fornuftig pris. Hvad enten man bor i hotellets sidefløj eller i det gamle glaspusteri, er kvaliteten helt i top.

Bandholm Hotel ligger i et særdeles naturskønt område, kun få meter fra Smålandshavet med færgeforbindelse til småøerne Askø/Lilleø. Hotellet er nabo til Knuthenborg Safaripark, som er en af Danmarks allermest besøgte turistattraktioner. Derudover findes bl.a. Lalandia, Middelaldercentret, Kunstmuseet Fuglsang og mange andre attraktioner i nærheden.

Selve hotellet byder på en af Lollands mest populære restauranter med et varieret menukort lige fra vores berømte Bandholm Burger til 7-retters gourmet. Hotellet har desuden en velbesøgt wellness-afdeling, hvor man kan få et væld af spa-, skønheds- og massagebehandlinger, som skaber velvære til krop og sjæl.

Opgradér til et superiorværelse i hovedbygningen eller Superior Lux

For en beskeden merpris er det muligt at opgradere til superiorværelse i hovedbygningen eller et Superior Lux i Alfreds Hovmands Palæ. Læs mere under værelseskategorierne Superiorværelse i hovedbygningen og Superior Lux.