Tre-retters menuer

Lokal Menu

Knuthenlund Salat

Hvidkildegård Schnitzel

Blommetrifli

Kr. 395,-
 

Steak Menu

Frisk fisk, håndpillede rejer og avokado

Ribeye Steak 200g.

Creme Brulée

Kr. 445,-

325 g. + kr. 50,-


Fiske Menu

Fejø Laks

Dagens Friske Fisk

Jacob & Jakob gourmet is

Kr. 445,-


Vinmenu fra kr. 295,-


Beskrivelser af retterne findes under hovedretter
 

Gastro Menu

Minimum 2 couverter
Serveres indenfor

Efterår på Lolland
Rødbede, Frederiksdal kirsebær, Knuthenlund friskost, rodfrugter

Havtaskekæber
Ovntørrede tomater, beurre blanc, rodfrugt knas

Beef Lollandton
Fermenterede radiser, okseglace, urter

Sæsonens solbær
Knuthenlund-fromage, solbær, crumble

Kr. 595,-

Vinmenu fra kr. 395,-


Start med Caviar

Nok til 2 personer

Caviar

Klassisk servering af Baerii Caviar 30 g. med blinis og syrnet fløde

White Sturgeon - tillæg kr. 100,-

Kr. 395,-

Inkl. 2 glas champagne kr. 595,-