Menuer

Tre-retters menuer

Steak Menu

Biltong Salat

Ribeye Steak 200 g

Crème Brûlée

Kr. 445

325 g + Kr. 60
 

Lokal Menu

Bandholm Tapas

Lollands Ølgris

Jacob & Jakob gourmet is

Kr. 495
 

Fiske Menu

Kammusling

Rødspætte

Beach Melba

Kr. 495


Vinmenu fra kr. 345


Beskrivelser af retterne findes under hovedretter
 

Start med Caviar

Nok til 2 personer

Caviar

Klassisk servering af Baerii Caviar 30 g med blinis og syrnet fløde

White Sturgeon – tillæg kr. 100

Kr. 495

Inkl. 2 glas champagne kr. 695
 

Gastro Menu

Minimum 2 couverter
Inkluderer snack og sødt

Dagens Friske Fisk
Caviar, sauce Mousseline, hvid asparges

Beef Lollandton
Oksemørbrad, lokal lam og rabarber
 
Ost

Mandelbro og Kornblomst

Naomis Chokobede
Dehydreret rødbede, chokolade og rom

Kr. 645

Vinmenu fra kr. 445