Tre-retters menuer

Steak Menu

Biltong Salat

Ribeye Steak 200g.

Creme Brulée

Kr. 445,-

325 g. + kr. 60,-
 

Lokal Menu

Bandholm Tapas

Lollandsk Ølgris

Jacob & Jakob gourmet is

Kr. 495,-
 

Fiske Menu

Kammusling

Helleflynder

Beach Melba

Kr. 495,-


Vinmenu fra kr. 345,-


Beskrivelser af retterne findes under hovedretter
 

Start med Caviar

Nok til 2 personer

Caviar

Klassisk servering af Baerii Caviar 30 g. med blinis og syrnet fløde

White Sturgeon - tillæg kr. 100,-

Kr. 495,-

Inkl. 2 glas champagne kr. 695,-
 

Gastro Menu

Minimum 2 couverter
Inkluderer snack og sødt

 

Dagens fangst
Hummersauce, fermenteret gulerod og  hokkaido

Kalvetatar
Sort trøffel, sennepsurt og muslingesauce
 

Tournedos af okse
Bacon på Lollandsgris, trøffel og Liquid Happiness

Anissyltet pære
Hvid chokoladeparfait, lakridsganache

Kr. 645,-

Vinmenu fra kr. 445,-