Tre-retters menuer

Steak Menu

Biltong Sommersalat

Ribeye Steak 200g.

Creme Brulée

Kr. 445,-

325 g. + kr. 60,-
 

Lokal Menu

Lokal Kalvetatar

Lollandsk Ølgris

Jacob & Jakob gourmet is

Kr. 495,-
 

Fiske Menu

Dagens Friske Fisk

Smørstegt Rødspætte

Beach Melba

Kr. 495,-


Vinmenu fra kr. 345,-


Beskrivelser af retterne findes under hovedretter
 

Start med Caviar

Nok til 2 personer

Caviar

Klassisk servering af Baerii Caviar 30 g. med blinis og syrnet fløde

White Sturgeon - tillæg kr. 100,-

Kr. 395,-

Inkl. 2 glas champagne kr. 595,-
 

Gastro Menu

Minimum 2 couverter
Inkluderer snack og sødt

 

Kammusling
Røget caviar, sommergrønt og sauce mousseline

Dagens fangst
Kastanje, hassel og brunet smør

Tournedos af kalv
Bacon på Lollandsgris, sommertrøffel og Solaris

Dansk Sommer
Fromage på koldskål, cremant, jordbær og rabarber

Kr. 645,-

Vinmenu fra kr. 445,-