Menuer

Tre-retters menuer

Steak Menu

Biltong Salat

Ribeye Steak 200g.

Creme Brulée

Kr. 445,-

325 g. + Kr. 60,-
 

Lokal Menu

Bandholm Tapas

Lollands Ølgris

Jacob & Jakob gourmet is

Kr. 495,-
 

Fiske Menu

Kammusling

Helleflynder

Bandholm Hotel Pandekage

Kr. 495,-


Vinmenu fra kr. 345,-


Beskrivelser af retterne findes under hovedretter
 

Start med Caviar

Nok til 2 personer

Caviar

Klassisk servering af Baerii Caviar 30 g. med blinis og syrnet fløde

White Sturgeon - tillæg kr. 100,-

Kr. 495,-

Inkl. 2 glas champagne kr. 695,-
 

Gastro Menu

Minimum 2 couverter
Inkluderer snack og sødt

Jordskokkesuppe
Ristet kammusling, mandler og trøffelolie

Indbagt blåmusling
Havkat, creme og grønkål fra Lolland
 
Oksemørbrad

Marv, fermenteret radise, løg og morkelsauce

Macaron Passion
Hvid chokolade, macarons og guld

Kr. 645,-

Vinmenu fra kr. 445,-