På Bandholm Hotels 43 værelser kan man sove med komfort og luksus. Fra man træder ind i den historiske hovedbygning, føler man sig hensat til en tid med storhed og elegance, som for år tilbage kun var forbeholdt de få. I dag fremstår det gamle badehotel nænsomt og smukt restaureret med en optimal kombination af moderne komfort og faciliteter og de historiske bygningers atmosfære og æstetik.


Bandholm Hotel har værelser for enhver smag, lige fra de prisvenlige, velindrettede dobbeltværelser til de fornemme luksussuiter i hotellets hovedbygning, samt den luksuriøse executive suite Number 1. 

Derimellem er der de flotte superiorværelser, fordelt mellem hovedbygningen og tilstødende bygninger.

Få meter fra hovedbygningen, i Alfred Hovmands palæ, ligger de eksklusive Superior Lux værelser med luksusbadeværelser og stilfuldt interiør.

I hotellets hovedbygning er der fire lækre luksussuiter, hvor der både er god plads og ekstra luksus, såsom badekar, dampbad eller spa.

I Dronning Alexandrines pavillon i haven ligger executive suiten Number 1 med ekstra luksus i form af rigelig plads, konferencerum med mere.

Fra hovedbygningens værelser er der udsigt mod havet, haven eller den hyggelige Bandholm by med de gule bindingsværkshuse.

Der er check-ind fra kl. 15.00 på ankomstdagen og check-ud på afrejsedagen senest kl. 11.00. Samtlige værelser er ikke-ryger værelser.