Ansigtsbehandling | wellnessophold
Smukke lokaler i Bandholm Hotel Wellness
Superiorværelse Bandholm Hotel
Superiorværelse på Bandholm Hotel
Bandholm Hotel set fra vandet | spa ophold Sjælland
Aftenudsigt fra havnen ved Bandholm Hotel
Badeværelse Superior Lux Bandholm Hotel
Hot Stone Massage på Bandholm Hotel Wellness
Styling og håropsætning på Bandholm Hotel Wellness
Dejlige gourmetoplevelser - Bandholm Hotel
Pejsesstuen - restaurant på Bandholm Hotel
Museumsbanen med veterantog foran Bandholm Hotel

Wellness-ophold - ultimativ forkælelse


Et wellnessophold er ultimativ forkælelse, hvor god mad, smukke omgivelser og afslappende wellnessbehandlinger tilsammen giver en helhedsoplevelse ud over det sædvanlige.


Vælg mellem 1 eller 2 dages ophold. Book to dage til en lavere pris.

Afslapning, velvære og lækker mad

Læn jer tilbage og lad den lollandske idyl lulle jer til ro, alt imens I bliver forkælet i vores wellnessafdeling i en hel time. Lækre jordbær, hånddyppede i chokolade, står klar på værelset ved indtjekning, og restauranten byder velkommen til en dejlig aften i de hyggelige lokaler. Næste morgen vågner I op til en stor, dejlig morgenbuffet i hotellets flotte festsal.

I vores afslappende wellnessafdeling er der frit valg mellem en times helkropsmassage eller en "Lille romantik for to". Her får I 30 minutter i jacuzziens bobler, efterfulgt af 30 min. rygmassage. Forlæng valgte behandling med 30 minutter for kun 250 kr. pr. person.

Bestil desuden en lækker Cremant på køl på værelset til 345 kr. eller en Champagne på køl til 595 kr.

Det inkluderer wellnessopholdet:

1-dags wellnessophold

Fra 1.695 kr. pr. person *

 • 60. min. wellnessbehandling
 • 3-retters middag i restauranten
 • Jordbær hånddyppet i chokolade på værelset
 • Overnatning i dobbeltværelse
 • Stor morgenmadsbuffet

2-dags wellnessophold

Fra 1.195 kr. pr. person pr. dag *

Dag 1

 • 2-retters middag efter kokkens valg i restauranten
 • Jordbær hånddyppet i chokolade på værelset
 • Overnatning i dobbeltværelse
 • Stor morgenmadsbuffet næste morgen

Dag 2

 • 60. min. wellnessbehandling
 • 3-retters middag i restauranten
 • Overnatning i dobbeltværelse
 • Stor morgenmadsbuffet næste morgen

* Generel information

 • Den angivne pris er pr. person pr. dag ved minimum to personer i samme værelse. Der forekommer tillæg, hvis man booker som enkeltperson. 
 • Se dagsaktuelle priser ved booking eller ring til os på +45 5475 5476 for oplysning om dagsprisen på de dage, I ønsker at booke.
 • Alle værelser er ikke-rygerværelser.
 • Check-ind er fra kl. 15 på ankomstdagen.
 • Check-ud er senest kl. 11 på afrejsedagen.

Gør det ekstra lækkert

Tillæg for Superiorværelse pr. nat 300 kr.
Tillæg for Superiorværelse i hovedbygningen pr. nat 700 kr.
Tillæg for Superior Lux pr. nat 700 kr.
Tillæg for Luksussuite i hovedbygningen pr. nat 1.600 kr.
Tillæg for enkeltværelse pr. nat 400 kr.
Forlæng den inkluderede wellnessbehandling med 30 min. ekstra (pris pr. person) 250 kr.
Cremant de Die på køl på værelset 345 kr.
Champagne på køl på værelset 595 kr.

Wellness-ophold ved havet

Bandholm Hotel er omgivet af en dejlig have med en stor overdækket terrasse med udekøkken og bar. I baggrunden er havet og plænen foran en smuk baggrundskulisse. En stor del af wellness-oplevelsen er det at nyde havet og naturen omkring hotellet og stresse helt ned med dejlige gåture og samtaler uden forstyrrende elementer.

Hotellets smukke hovedbygning fra 1886 har en helt særlig historisk charme og æstetik, der er en fryd for øjet og virker beroligende på sanserne. De smukke, håndlavede tapeter, lysekronerne og det stilfulde interiør gør hotellets rum behagelige at opholde sig i. Samtidig skal man ikke underkende betydningen af det helt særlige lys som omgiver hotellet med dets uovertrufne beliggenhed, kun få meter fra havet. Altsammen ingredienser, der medvirker til den helt særlige atmosfære og ro, som Bandholm Hotel er kendt for.

Spa- og wellnessbehandlinger

Ud over de spa- og wellnessbehandlinger, der er inkluderet i wellnessopholdet, tilbyder Bandholm Wellness mange forskellige berigende behandlinger til krop og sjæl. 

Er I til romantiske wellnessoplevelser sammen, er parmassage en utrolig dejlig oplevelse, hvor man får en afstressende og inspirerende tid sammen og bliver efterladt helt afslappet og vel til mode. Bandholm Hotel har også afslappende spabehandlinger, som er perfekte til hygge og dejligt samvær. 

Bandholm Wellness tilbyder også et væld af forskellige skønhedsbehandlinger. Prøv f.eks. en Queen Treatment, som er den ultimative kombinerede ansigtsbehandling og kropsmassage. Ønskes styling og makeup til den helt særlige aften, kan dette også let lade sig gøre.

Læs mere om de forskellige behandlinger under Wellness.

Wellnessophold nær Sjælland og Tyskland

Bandholm Hotel har en unik beliggenhed på Lollands smukke nordkyst, lige ved udkørslen fra Knuthenborg Safaripark. Her er landlig idyl, hav, skov og marker og frisk havluft.

Foran hotellet er der en lille perron, hvorfra Museumsbanen kører den hyggelige tur med veterantog gennem skoven til Maribo. Fra Bandholm Havn går der er en lille, charmerende færge til småøerne Askø/Lilleø, og i havnen er der gode bademuligheder med en velbevaret badeanstalt som kan prale af Danmarks varmeste badevand.

Hotellet ligger en lille halv time fra broen til Sjælland og kun 15 min. fra Rødby, hvorfra der er færgeforbindelse til Tyskland. Der er masser af turistattraktioner på Lolland, og både Sydsjællands og Nordtysklands mange seværdigheder er inden for rækkevidde.