Fester & Selskaber

Festsalen på Bandholm Hotel, smukt pyntet op til bryllup Festsalen på Bandholm Hotel, smukt pyntet op til bryllup
Romantisk brudepar ved havnen i Bandholm Romantisk brudepar ved havnen i Bandholm
Bandholm Hotels smukke festsal dækket op til fest Bandholm Hotels smukke festsal dækket op til fest
Glasstuen - et lyst og venligt lokale at holde fest i Glasstuen - et lyst og venligt lokale at holde fest i
Festopdækning i hotellets lounge Festopdækning i hotellets lounge
Romantisk brudepar foran veterantoget i skoven ved Bandholm Hotel Romantisk brudepar foran veterantoget i skoven ved Bandholm Hotel

Bandholm Hotel er med smukke festlokaler, beliggende i idylliske omgivelser ved havet, den perfekte ramme om en eventyrlig og mindeværdig fest.

Gourmetmiddag i restauranten på Bandholm Hotel

Festpakker

Hvad enten I ønsker gourmet, klassisk tre-retters, en overdådig buffet eller noget andet, har Bandholm Hotel en løsning. Se vores festpakker her.

Bandholm Hotels smukke festsal dækket op til fest

Festlokaler

Bandholm Hotel er smukt beliggende ud til havet. Her er klassiske festlokaler med lysekroner og stilfuldt interiør til enhver anledning.

Livets fester

Romantisk brudepar foran veterantoget i skoven ved Bandholm Hotel

Bryllup

På Bandholm Hotel ved vi, at et bryllup er en af livets helt store fester. Derfor står vi klar med service i top, god mad og smukke omgivelser.

Konfirmationsfest i Bandholm Hotels smukke festsal

Konfirmation

Konfirmation er en særlig begivenhed, som kun sker en gang i livet. Hold konfirmationsfesten med lækker mad i smukke rammer på Bandholm Hotel.

Bandholm Hotels smukke festsal dækket op til fest

Sølvbryllup

Bandholm Hotel er et smukt og eksklusivt sted at fejre sølvbryllup med eksklusiv festmad, klassisk hotelstemning og personlig betjening i topklasse.

Julefrokost i festsalen på Bandholm Hotel

Firmafest

Når der skal holdes julefrokost, firmafest el.lign., er Bandholm Hotel med en fantastisk beliggenhed, flotte lokaler og eksklusiv mad et sikkert valg.

Bandholm Hotels festsal

Guldbryllup

Skal guldbrylluppet fejres med bravur, er Bandholm Hotel med god og personlig betjening, udsøgt festmad og smukke festlokaler det helt rigtige sted.

Festsalen smukt pyntet op til julefest

Andre Fester

Bandholm Hotel har de perfekte rammer for alle slags fester og begivenheder fra små arrangementer op til 150 i den store festsal og endnu flere på terrassen.

SPECIALISTER I FESTER MED ELLER UDEN OVERNATNING

Bandholm Hotel er specialister i fester. Hvad enten det skal være en romantisk bryllupsfest med overnatning, en udsøgt festmiddag med venner og bekendte, en konfirmationsfest, rund fødselsdag, firmafest eller noget helt andet, stiller vi gerne vores mangeårige erfaring til rådighed for at skabe en fantastisk og mindeværdig fest. Se vores festpakker her. Ønskes overnatning i forbindelse med festen er det ikke noget problem, da hotellet har 43 dejlige værelser, som kan anvendes. Husk blot at reservere i god tid.

FANTASTISKE FESTLOKALER

Bandholm Hotel, med udsigt til Smålandshavet på nordsiden af Lolland, har de smukkeste festlokaler til enhver anledning, lige fra den store festsal med plads til op til 150 personer til mindre selskabslokaler i alle størrelser op til 50 personer. Hotellets køkken er kendt for sine overdådige gourmet-festmiddage og lækre festkager, som udsmykkes individuelt efter alle kunstens regler. Perfekt til bryllupsfesten, sølvbryllup, guldbryllup el.lign.