Hold guldbryllup på Bandholm hotel Champagne - Guld bryllup Flot gave til guldbryllupsfest Flot bordopstilling til guldbryllup på Lolland-Falster

Guldbryllup

Fejr guldbryllup med bravur – med god og personlig betjening, udsøgt festmad og smukke festlokaler

Guldbryllup i smukke omgivelser

Bandholm Hotel er med sublim beliggenhed på Lollands nordkyst et fremragende valg for en eksklusiv fest. Her er smukke festlokaler med plads til op til 150 personer, samt endnu flere på vores overdækkede terrasse med udsigt over vandet. 

Bandholm Hotels køkken er kendt for ekstraordinært lækker festmad med de helt rigtige vine til retterne. Samtidig er hotellet kendt for at yde en excellent, hjertevarm og personlig service, som er med til at sikre den gode stemning, når guldbryllupsfesten skal holdes.

Skræddersy jeres guldbryllupsfest

Vi tilbyder skønne festpakker med tre- eller fire-retters menuer eller buffetarrangementer, alle med øl, vand, vin ad libitum, samt kaffe og en avec. Vi tilbyder også at kreere skønne, velsmagende guldbryllupskager til lejligheden, individuelt pyntet.

Hotellets dygtige wellnessafdeling tilbyder guldbruden opsætning af hår samt makeup. Læs mere her.

Skal der levende musik til festen, tilbyder hotellet gerne at formidle kontakt til dygtige musikere. Hotellets store festsal er udstyret med scene med flygel samt lydudstyr.

Kontakt os

Kontakt Bandholm Hotels festkoordinator i dag for mere information om guldbryllup på Bandholm Hotel. Benyt kontaktformularen eller ring på +45 5475 5476.

Læs mere om vores forskellige festpakker.

Se vores flotte festlokaler her.

Udtalelse fra guldbrudepar

Vi syntes rigtig godt om Bandholm Hotel, fine nyrenoverede værelser. Vi følte os velkommen, sød og venlig betjening, især kan vi rose betjeningen ved middagen. Alle vore gæster kom med rosende bemærkninger om servicen. Middagen var helt perfekt.

271liseb via TripAdvisor, 31. august 2016

Kontakt

Ønsket dato