Bandholm Hotel med lys som juleudsmykning Lækker Julebuffet - Jul på hotel Jule ophold Juletræ i salen Juleudsmykning i hotellets hyggelige bar og lounge Bandholm Hotel om vinteren Stort udvalg af cognac i baren på Bandholm Hotel Bartender mikser drinks i baren på Bandholm Hotel Jul i pejsestuen på Bandholm Hotel

Juleophold

Ankomstdato
24
December
Afrejsedato
25
December

Bandholm Hotel byder velkommen til et hyggeligt juleophold med fortættet stemning og lækker julemad

Juleophold 2020

1-døgns juleophold

Ankomstdagen – 24. december

Fra kl. 12.00 Tidlig check ind med mulighed for a la carte frokost i restauranten
Fra kl. 14.00–16.30 Æbleskiver og gløgg for kr. 75,-
Fra kl. 17.30 Klassisk julemiddag *

Afrejsedagen – 25. december

Kl. 08.00–11.00 Stor morgenbuffet
Kl. 12.00 Seneste udtjekning fra værelset

Pris pr. person i et af vores skønne værelser/suiter kr. 2.498 – 3.748. Tillæg for én persons ophold. Se dagsaktuelle priser og værelseskategorier ved booking.

2-døgns juleophold

Ankomstdagen – 24. december

Fra kl. 15.00 Ankomst og check-ind
Fra kl. 14.00–16.30 Æbleskiver og gløgg for kr. 75,-
Fra kl. 17.30 Klassisk julemiddag *

Dag 2 – 25. december

Kl. 08.00–11.00 Stor morgenbuffet
Fra kl. 17.30 3-retters middag i restauranten

Afrejsedagen – 26. december

Kl. 08.00–11.00 Stor morgenbuffet
Kl. 12.00 Seneste udtjekning fra værelset

Se dagsaktuelle priser og værelseskategorier ved booking.

* Tilkøb af vinmenu til julemiddagen 495 kr. pr. person. inkl. champagne, rødvin og dessertvin.

2 eller 3-døgns ophold med ankomst lillejuleaften

Der er også mulighed for at ankomme allerede 23. december og tage forskud på julen. Her serveres udover vores flotte menukort også dejlig risengrød med hjemmelavet saft lillejuleaften. Bestilles på telefon 5475 5476.

Juleophold på Lolland

Tag væk fra juleræset, mærk roen, varmen og nyd atmosfæren på det romantiske og idylliske Bandholm Hotel. Juleopholdet er ideelt hvis man ønsker fred og ro, nærvær og hygge, uden den helt store festivitas. I den lille havneby Bandholm, på nordsiden af Lolland, er der masser af stemning, når sneen daler ned over de gamle, gule pakhuse, og man skimter lys i de små vinduer omkring i byen.

Velsmagende, traditionel julemad i smukke rammer

Med i opholdet er en lækker julemiddag lavet på god, gammeldags manér, med and, flæskesteg, kartofler, rødkål, sauce, surt og sødt og selvfølgelig ris a la mande til dessert. Hotellet er smukt pyntet op til jul, både udvendig, med store lyskæder, og indvendig med nydelige dekorationer overalt. Middagen indtages i hotellets hyggelige og intime restauranter.

Udtalelser fra vores gæster

Juleophold

Var på juleophold, det var rigtig hyggeligt. God julemad og en super tre-retters 1. juledag. Området omkring Bandholm er fantastisk. Hotellet liger lige op til Knuthenborg Safaripark.

Bo Weber Marott via Google, 28. december 2018

Gennemført luksus

En stab, der kun er optaget af at få dig til at føle dig godt tilpas i rammer, der stråler af gennemført luksus. Maden er i særklasse og værelserne ligeså. Her spares der ikke på noget. Det perfekte sted at fejre jul.

Go10229929310 via TripAdvisor, 27. december 2018

Lækker mad og fantastisk betjening

Dejlig juleaften. Lækker, lækker mad og fantastisk betjening.

Michael Hansen via Google, 25. december 2018

Kan varmt anbefales

Fantastisk sted at holde jul. Det emmer af badehotel, personalet er ALTID smilende, hjælpsomme, der er bare en rolig atmosfære. Kan varmt anbefales.

Hanne S via TripAdvisor, 4. januar 2018

En dejlig juleaften, frem for at sidde to alene hjemme

Alt var simpelthen perfekt, det er absolut et sted vi vil komme igen.

Grethe via Booking.com, 27. december 2017

Fantastisk juleophold den 24. - 25. december

Et meget smukt og helt fantastisk ophold, hvor de fysiske rammer var i top. Et meget smukt hotel, hvor gæsterne er i centrum. Maden helt i top og et kæmpe udvalg af diverse vine og andre drikkevarer. Værelset helt i top.

john_hansen5727 via TripAdvisor, 26. december 2017

Fantastisk og super hyggeligt

Det er utroligt hyggeligt at bo her hver eneste gang, og maden er super god! Jeg syntes utroligt godt om julebelysningen og den flotte udsigt over vandet samt den gode stemning! Kommer gerne igen i det nye år 2018 ❤

fflora118 via TripAdvisor, 23. december 2017

Juleferie på Bandholm Hotel

Vi ankom juleaftensdag over frokost og blev indkvarteret på et nydeligt værelse med bad og toilet – alt fuldstændig nyistandsat og komfortabelt. Efter æbleskiver og glögg om eftermiddagen kunne vi gøre klar til julemiddagen, som blev holdt i den store, smukt dekorerede sal. Maden var særdeles fin, og betjeningen kompetent og professionel. Selv om vi var 105 mennesker, var aftenen hyggelig og stemningen fin – også i de tilstødende lokaler, hvor vi fik kaffe. Morgenmadsbuffeten var rigtig god med mange hjemmelavede ting og alt, hvad man kunne ønske sig.

Julefrokosten 1. juledag indeholdt standardelementerne, men havde også særlige specialiteter – og rigeligt af det hele. Middagen bød igen på en fin 3-retters menu – veltillavet. Vi afrejste 2. juledag efter atter en god morgenbuffet og kunne slå fast, at vi havde haft en helt fantastisk og anderledes jul, end vi plejer. Det skyldes den samlede stab på Bandholm Hotel – fra reception, køkken, servering, baren. Alt virkede med stor professionalisme og engagement i forhold til gæsterne. Opholdet var ikke billigt men pengene værd. Tak for en god oplevelse.

Britha via TripAdvisor, 15. februar 2017

Gennemført service og fantastiske omgivelser

Vi valgte et juleophold som par. Vi boede i suite, det var helt fantastisk. Udsøgt mad og vine. Servicen er helt i top. Så rare og imødekommende mennesker. Der manglede ikke noget på noget tidspunkt. Det er bestemt ikke sidste gang vi kommer på Bandholm Hotel.

amengholm via TripAdvisor, 28. december 2016

Tilfredse kunder

Det var en fornøjelse at holde jul på hotellet, man føler sig meget velkommen, værelset var tip top, maden var meget lækker, vinen var god ...

ojpt via TripAdvisor, 27. december 2016

Simpelthen det mest fantastiske juleophold

Vi blev mødt af det mest oprigtige smilende og imødekommende personale. Hele hotellet var smukt pyntet, og der herskede en ro og god stemmning. Der var tænkt på alt ned til mindste detalje. Maden smagte fantastisk, og der var rigeligt af den. Vi har ikke før mødt så smilende personale selv efter tre dage på arbejde, dette lige fra hoteldirektøren til de unge i receptionen. De var simpelthen fantastiske. Et skønt arrangement som kun varmt kan anbefales.

927marlenes via TripAdvisor, 28. dec. 2015