Dinosaur Skoven - ny attraktion i Knuthenborg Safaripark Tyrannosaurus Rex i Dinosaurskoven Congo splash vandrutsjebane i Knuthenborg Hotellets terrasse emmer af liv og sommerstemning Carvery på sommerbuffeten Næsehorn i Knuthenborg Familieværelse Ulve Knuthenborgophold Bandholm Strand

Knuthenborg-ophold

Ankomstdato
17
Januar
Afrejsedato
18
Januar

Gør Knuthenborg-turen fuldendt med et Knuthenborg-ophold på 4-stjernet hotel med luksus-forplejning og hygge

Knuthenborg-ophold

Ankomstdagen

  • Indtjekning fra kl. 15
  • Billetter til Knuthenborg afhentes i receptionen
  • Kokkens 2-retters middag
  • Overnatning (vælg værelsestype ved booking)

Afrejsedagen

  • Stor morgenbuffet
  • Udtjekning senest kl. 11

Pris pr. person i et af vores skønne værelser/suiter fra kr. 1.190 afhængig af sæson. Tillæg for én persons ophold. Se dagsaktuelle priser og værelseskategorier ved booking. Kan kun afholdes inden for Knuthenborgs åbningssæson fra 4. april til 18. oktober 2020.

Safari med luksus-overnatning og middag

Besøg Knuthenborg Safaripark og sov på 4-stjernede Bandholm Hotel, lige ved safariparkens udgang. Badehotellet ligger lige ud til vandet og tilbyder faciliteter som restaurant, spa og wellness. Entréen til Knuthenborg (værdi af 209 kr.) er inkluderet i opholdet.

Vi tilbyder en lukseriøs picnickurv til Knuthenborgturen for 345 kr. pr. person, (min 2 personer), inkl. drikkevarer, og I får glas, dug, bestik og tallerkner med til en hyggelig frokost i det grønne.

Knuthenborg Safaripark er Nordeuropas største safaripark og Danmarks største herregårdspark. Her kan man få dagen til at gå med alle de spændende eksotiske dyr og ikke mindst det store legeområde med vandland og Danmarks længste, højeste og mest stejle vandrutsjebane Congo Splash.