KONCERT INKL.
3-RETTERS MENU

Glæd dig til at den danske poprock-duo, Sko/Torp, inviterer indenfor til intimkoncert i akustiske rammer. Hvor du bl.a. kan genopleve kæmpehits, som bl.a. ”On a long lonely night”, ”Glorious Days” og ”Familiar Roads”, som bliver levereret varmt og ærligt. Mon ikke vi også får et par enkelte fortolkninger fra TV2 programmet “Toppen af Poppen”, som Søren Sko har deltaget i.

Torsdag d. 28. oktober kl. 19.00

Pris: 870 DKK

Glæd dig til en genhør med de største numre, som bl.a. ”Indianer”, ”Mandagsstævnemøde”, ”Jeg Vil La’ Lyset Brænde”, ”Sig – Du Ka’ Li’ Mig” og mange flere, samt suppleret med numre fra deres nye album. Anne Dorte Michelsen og Maria Bramsen har igennem de seneste år skabet et af den danske livescenes mest overbevisende comebacks – det er en ren fest! Gæster i alle aldre kan synge med på alle deres sange og er inviteret indenfor til et brag af et show. 

Fredag d. 26. november kl. 19.00

Pris: 1.020 DKK

Gulddreng er gemt væk, og en langt mere åben og sårbar Malte er klar til at invitere dig med i sit univers. Oplev Maltehelt akustisk og intimt denne aften, og glæd dig til numre, som bl.a. ”I Could Get Used To This”, ”Rather Be” og ”Tired”. 

Fredag d. 21. januar kl. 19.00

Pris: 870 DKK

Rasmus Walter kommer og viser en mere intim side af hans musik med akustiske versioner af ”Endeløst”, ”Løber” og ”På en dag som i dag”. Vi får indblik i hans eftertænksomme lyrikunivers, hvilket giver hans musik et andet udtryk end tidligere set og hørt. Der vil være masser af nærvær og historiefortællinger fra de mange ture på landevejene og de tre musikere glæder sig til at vise publikum en mere intim side af Walters musik.

Torsdag d. 10. marts kl. 19.00

Pris: 870 DKK

”Dum for dig”, ”Gør mig lykkelig” og ”Tag min hånd” sangerinden og sangskriveren, Barbara Moleko, er kommet ind i varmen blandt store danske musikalske navne, hvilket nok skyldtes hendes skævt poppede danske R&B og livsbekræftende facon, som har vundet hjerter efter hjerter herhjemme efter hendes gennembrud. Det bliver en uforglemmelig aften, hvor den soul-fulde sangerinde, Barbara Moleko på tæt hold udfolder sig selv til en akustik, intimkoncert.

Torsdag d. 24. februar kl. 19.00

Pris: 870 DKK

Det er en udsøgt fornøjelse at kunne præsentere den charmerende skuespiller Jens Jacob Tychsen, også kendt som Hr. Weyse fra den populære TV2-serie Badehotellet. Han vil på bedste musikalske vis invitere os bag om kameraet – Det bliver en skøn aften med en bred vifte af fraklip, film og fotos, hvor Jens Jacob Tychsen formidler, snakker og synger sig igennem samarbejdet med de andre skuespillere, tilblivelsen af den succesfulde Tv-serie og de fantastiske toner serien er badet i.

Torsdag d. 14. april kl. 19.00

Pris: 950 DKK

Oplev Bandholm badehotel på mange måder

Book et ophold tilpasset dine behov

Havnegade 37 · 4941 Bandholm · Danmark +45 5475 5476 ·
info@bandholmhotel.dk
CVR 34059926

2020 Bandholm Badehotel® All rights reserved.