Luksussuite i hovedbygningen på Bandholm Hotel Luksus suite med havudsigt på Bandholm Hotel kåret som Danmarks bedste hotel Luksussuite med havudsigt på Bandholm Hotel Sofaarrangement i luksussuite i Bandholm Hotels hovedbygning Luksussuite med havudsigt Flot interiør og udsigt over haven fra luksussuiten Luksussuite badeværelse med spa og champagne Bandholm Hotel Badeværelse i luksussuiten på Bandholm Hotel Flot interiør med bløde stole og hyggebelysning Restaurant med lokale specialiteter, lokal gastronomi og gourmet velassorteret morgenmadsbuffet

Luksussuite i hovedbygningen

Ankomstdato
18
Januar
Afrejsedato
19
Januar

Eksklusive og unikke luksussuiter i hotellets mondæne hovedbygning

Luksussuiter i hovedbygningen

Luksussuiterne er beliggende i hotellets mondæne hovedbygning – tæt på restaurant, bar og terrasse – og emmer af luksus, æstetik og bekvemmelighed. I de eksklusivt indrettede luksussuiter er der rigeligt med plads med sofaarrangement og lækre, velindrettede badeværelser.

  • Beliggende i Hovedhuset
  • 39-43 m2
  • Eksklusivt interiør
  • Dobbeltseng
  • Minibar med fri øl & vand, godter, the & kaffe
  • Stor morgenmadsbuffet
  • Fri parkering
  • Fri WiFi og kabel-tv på værelset
  • Fri adgang til fitness

Normalpris 2.995 kr. for 2 personer. Se dagsaktuelle priser ved booking.

Restauranten er åben for servering hver dag.

Check-ind

Der er check-ind fra kl. 15.00 på ankomstdagen og check-ud på afrejsedagen senest kl. 11.00. Samtlige værelser er ikke-ryger værelser.

Omgivet af luksus

Til den særlige anledning, hvor I rigtig skal koble af og nyde hinanden, er et ophold i en af Bandholm Hotels luksussuiter en uovertruffen oplevelse. 

Luksussuiterne er hotellet bedste og fornemste suiter. Her er der rigeligt med plads til romantik og afslapning i de eksklusivt og individuelt indrettede suiter med klassiske tapeter, lysekroner og møblement. Med beliggenhed i hotellets hovedbygning fra 1886, mærker man tydeligt historiens vingesus og fornemmelsen af gammeldags herskabelighed og badehotelsstemning kombineret med moderne komfort og bekvemmeligheder.

Luksussuiternes store sofaarrangement indbyder til at bestille room service og nyde et måltid eller snacks på værelset, og hotellets personale er altid parat til at imødekomme særlige ønsker.

For at gøre opholdet fuldendt, anbefaler vi at booke en tid i vores populære wellness-afdeling. Her tilbyder hotellets professionelle kosmetologer og behandlere bl.a. skønhedsbehandlinger, kropsmassage og styling til festen.