Dejlig mad i smukke omgivelser på Bandholm Hotel Bartender mikser drinks i baren på Bandholm Hotel Dobbeltværelse på Bandholm Hotel - miniferie med halvpension Udgang til haven fra dobbeltværelse på Bandholm Hotel Bandholm hotel fra havet - perfekt til miniferie Superiorværelse på Bandholm Hotel - dejlig miniferie med halvpension Flot udsigt fra havnen i Bandholm Bandholm badeanstalt ved Bandholm Hotel Bandholm Hotel med blomstrende rhododendron-buske Udeservering på terrassen om sommeren ved Bandholm Hotel på Lolland-Falster Museumsbanen standser foran Bandholm Hotel om sommeren Bandholm Hotel set fra havnen

Miniferie

Ankomstdato
23
Januar
Afrejsedato
24
Januar

Prøv tre dejlige dage med halvpension på smukke Bandholm Hotel. Et perfekt afsæt til at gå på opdagelse i Lolland-Falsters mange seværdigheder.


Fra 770 kr. pr. person pr. nat (min. 3 nætter) *

Min. 3 nætter i dobbeltværelse
Romantisk idyl
Lækker morgenmadsbuffet
2 retters middag efter kokkens valg
Tv og gratis WiFi
Gratis parkering

Miniferie på dejlige Lolland

Miniferie (minimumbestilling 3 nætter). Ankomstdag søndag, mandag eller tirsdag.

Overnatning med halvpension for to personer: Fra 1.540 kr. pr. nat, som inkluderer stor morgenbuffet og en dejlig to-retters middag hver dag. 

Bandholm Hotel - en historisk perle

Hotellets hovedbygning er en oplevelse i sig selv. Bygningen er opført af grevskabet Knuthenborg i 1886 og tegnet af engelske arkitekter i engelsk palæstil. Husets klassiske lokaler og smukke indretning skaber en dejlig atmosfære og ro, som er perfekt til afslappende dage tæt på havet og naturen omkring. 

Foran hotellet er der en stor overdækket terrasse med udeservering om sommeren og udsigt til den dejlige hvide sandstrand med en skøn græsplæne foran, hvor man kan nyde solnedgangen med en dejlig gåtur.

I sommerhalvåret standser Museumsbanen med damplokomotiv og gamle vogne foran hotellet, og man kan opleve dampen stige til vejrs, mens lokomotivet tuder. Toget kører en hyggelig og stemningsfuld tur igennem skoven til Maribo med stop på Bandholm Station undervejs, hvor den gamle stationsbygning stadig er i brug, og man kan se en historisk udstilling.

Ved havnen ligger en af Danmarks ældste nuværende badeanstalter fra 1870, hvor man kan hoppe i vandet fra badebroen og nyde en forfriskende dukkert.

Masser at opleve på Lolland-Falster

Bandholm Hotel er den perfekte base for et besøg på Danmarks solbeskinnede sydhavsøer.

På Lolland-Falster er der masser af kulturtilbud og spændende oplevelser tæt på naturen. 

Lolland-Falster er kendt for sine store godser, som producerer verdenskendte fødevarer, såsom Krenkerup Øl, Frederiksdal kirsebærvin og Knuthenlund økologiske oste og kød.

For de historisk interesserede byder egnen også på spændende historiske fortællinger, som f.eks. Reventlow-museet ved Pederstrup Gods. Derudover er der Frilandsmuseet i Maribo og Middelaldercentret ved Nykøbing Falster. 

* Generel information

  • Den angivne pris er pr. person ved minimum to personer i tre dage. Der forekommer tillæg, hvis man booker som enkeltperson.
  • Miniferie-opholdet kan kun bookes med ankomst søndag, mandag eller tirsdag og kun som tre-dages ophold. 
  • Alle værelser er ikke-rygerværelser.
  • Tjek-ind er fra kl. 15 på ankomstdagen.
  • Tjek-ud er senest kl. 11 på afrejsedagen.

Gør opholdet ekstra lækkert

Tillæg for Superiorværelse pr. nat 300 kr.
Tillæg for Superior Lux værelse pr. nat 700 kr.
Tillæg for Superiorværelse i hovedbygningen pr. nat 700 kr.
Tillæg for Luksussuite i hovedbygningen pr. nat 1.600 kr.
Tillæg for enkeltværelse pr. nat 400 kr.