Salen

Salen er hotellets største konferencelokale med plads til alt fra 20-150 personer. Her er højt til loftet, lyst og udsyn til hotellets grønne have. Fra Salens scene har du folks fulde fokus, og der er mulighed for at stille projektor, whiteboard og højtaleranlæg med trådløs mikrofon til rådighed for mødet.   

Vi sidder klar på +45 5475 5476 og mail info@bandholmhotel.dk til at booke Salen for dig og hjælpe dig med evt. tilpasning til mødets behov.

Terrassen

Hotellets overdækkede terrasse, med hvide pagodetelte og betagende udsigt til vandet, er oplagt til udendørs-receptioner, kick-offs eller større events. Teltene kan lukkes af for vind og vejr og har fastmonterede varmelamper så i altid kan nyde et glas kølig hvidvin eller en lokal produceret øl fra udendørs baren. 

Denize sidder klar på +45 3167 4270 til at booke Terrassen for dig og hjælpe dig med evt. tilpasning til mødets behov.

Loungen

Loungen ligger i forlængelse af baren, og er velegnet til møder med omkring 10-25 personer. Med bløde stole og en hyggelig atmosfære er Loungen ideel til receptioner eller afslappede møder med mulighed for breakaway sessions. Her er adgang til interaktiv skærm, projektor, whiteboard og flipover.

Denize sidder klar på +45 3167 4270 til at booke Loungen for dig og hjælpe dig med evt. tilpasning til mødets behov.

Glasstuen

Glasstuen er optimal til møder med omkring 20-45 personer. Her er charmerende sprossevinduer, masser af lys og udsigt over vandet. Der er god plads til, at jeres ideer kan få luft hjulpet godt på vej af projektor, whiteboard og flipover samt højtaleranlæg.

Denize sidder klar på +45 3167 4270 til at booke Glasstuen for dig og hjælpe dig med evt. tilpasning til mødets behov.

Baren

 

Baren er et uformelt og hyggeligt område, hvor du kan afkoble med dine kollegaer efter mødet. Her er der ild i pejsen, bløde læderstole og afdæmpet musik i højttalerne. Hotellets talentfulde bartendere står klar til at forsyne jer med både øl og vin fra prisvindende lokale producenter samt vores signatur cocktails, udviklet specielt til hotellet.

VIP Loungen

VIP Loungen er ideel til mindre møder med 4-8 personer. Lokalet er stilfuldt indrettet, har AV-udstyr og en rolig atmosfære som I kan arbejde koncentreret og uforstyrret i. Der er mulighed for servering af mad og drikke og hotellet stiller gerne tv, højttalere, whiteboard og flipchart til rådighed.

Denize sidder klar på +45 3167 4270 til at booke VIP Loungen for dig og hjælpe dig med evt. tilpasning til mødets behov.

Oplev Bandholm badehotel på mange måder

Book et ophold tilpasset dine behov

Havnegade 37 · 4941 Bandholm · Danmark +45 5475 5476 ·
info@bandholmhotel.dk
CVR 34059926

2020 Bandholm Badehotel® All rights reserved.