Møder & Konferencer

Velkommen til konference i Bandholm Hotels store sal med plads til 150 personer Velkommen til konference i Bandholm Hotels store sal med plads til 150 personer
Smukt mødelokale med udsigt til havet Smukt mødelokale med udsigt til havet
Hyggelige og intime møder i VIP Loungen Hyggelige og intime møder i VIP Loungen
Konference i salen på Bandholm Hotel Konference i salen på Bandholm Hotel

På Bandholm Hotel går business og fornøjelser op i en højere enhed. Det historiske hotel emmer af nostalgi og charme, med smukke, klassiske lokaler, havets ro og idyllisk natur lige uden for dørene.

Møder og Konferencer

Bandholm Hotel er ideelt som konferencecenter med beliggenhed 1 1/2 time fra København og kun 15 min. fra Rødby-Puttgarden overfarten. Hotellet har mødefaciliteter til op til 150 personer i den store sal, samt mange mindre mødelokaler med plads til mellem 4 og 45 personer. Hotellet har 43 nyrenoverede værelser og er anerkendt for sit køkken med lokal gastronomi i topklasse.

Team Building

Der er rige muligheder for oplevelser på det naturskønne Lolland-Falster, med Møn og Sjælland tæt på. Bandholm Hotel tilbyder et væld af teambuilding-events lige fra vandski til Ferrari-kørsel. Kontakt os på +45 5475 5476 for at tale med vores eventkoordinator og få inspiration til at planlægge det næste møde eller konference.

Mødepakker

Konference i salen på Bandholm Hotel

1½ Konferencedøgn

Kontakt os på business@bandholmhotel.dk for et tilbud

Værelse med havudsigt

Konferencedøgn

Kontakt os på business@bandholmhotel.dk for et tilbud

Konference i glasstuen

Heldagsmøde

Kontakt os på business@bandholmhotel.dk for et tilbud

Femern Bælt konference Bandholm Hotel

Dagsmøde

Kontakt os på business@bandholmhotel.dk for et tilbud

Møde i VIP Loungen på Bandholm Hotel

Halvdagsmøde

Kontakt os på business@bandholmhotel.dk for et tilbud

Mødelokaler

Velkommen til konference i Bandholm Hotels store sal med plads til 150 personer

Salen

Hotellets største konferencelokale med plads til 150 personer. En lys og smuk sal med højt til loftet og udsyn til hotellets have.

Smukt mødelokale med udsigt til havet

Glasstuen

Med dens smukke patriciervinduer og udsigt over vandet er Glasstuen et meget eftertragtet mødelokale med plads til 45 personer.

Bandholm Hotels hyggelige lounge med pejs og bløde stole

Loungen

Den smukt indrettede lounge er ideel til receptioner eller det eksklusive og komfortable møde, med tid til fordybelse.

Bartenderen mikser drinks i Bandholm Hotels bar

Baren

Slap af efter mødet i det hyggelige lounge og barmiljø med ild i pejsen, bløde læderstole og dejlig musik i højttalerne.

Hyggelige og intime møder i VIP Loungen

VIP Loungen

Med stilfuldt interiør og hyggelig atmosfære er VIP Loungen ideel til mindre, diskrete og eksklusive møder med 4-8 personer.

Hotellets store overdækkede terrasse med plads til mange mennesker

Terrassen

Hotellets terrasse med havudsigt og hvide pagodetelte er perfekt til en udendørs reception eller selskab.

KURSER, MØDER OG KONFERENCER

Bandholm Hotel tilbyder smukke, nyrestaurerede møde-, konference- og kursuslokaler i alle størrelser, naturligvis med moderne AV-udstyr. I hotellets mondæne hovedbygning fra 1886 findes der klassisk indrettede konferencelokaler med udsigt til vandet og haven og mulighed for en dejlig gåtur i de smukke omgivelser i pausen.

TEAMBUILDING MED OVERNATNING

Beliggende i smukke Bandholm by, med havnen og stranden som naboer, er Bandholm Hotel en rendyrket idyllisk oplevelse. Tæt på Sydsjælland og Tyskland med Knuthenborg Safaripark, lokale slotte og herregårde, samt lokale producenter som Knuthenlund, Krenkerup og Frederiksdal lige i nærheden, kan en teambuilding med overnatning på historiske Bandholm Hotel tilføre unikke aktiviteter, der gør teambuilding-oplevelsen udfordrende og spændende.

Udover muligheden for at udforske det naturskønne Lolland, bade, spille golf og meget mere, byder selve hotellet også på dejlige oplevelser, såsom en fantastisk restaurant, hvor lokal gastronomi og gourmet, smukke og hyggelige lokaler samt ikke mindst en professionel og smilende betjening, skaber de perfekte rammer. 

AFSLAPNING EFTER EN GOD KONFERENCEDAG

Ofte opleves den bedste teambuilding, når dagens opgaver er udført, og deltagerne slapper af i hotellets bar og lounge, nyder en drink og tager et spil pool eller hygger sig ved pejsen. 

I sommerhalvåret er der også mulighed for at sidde og hygge sig på den overdækkede terrasse, hvor der er betjening med udendørs bar og en dejlig udsigt, blot få meter fra havet, eller gå en dejlig tur ved vandet med en is i hånden og nyde Bandholms spektakulære solnedgange.

MØDER OG KONFERENCER MED EKSKLUSIV GASTRONOMI

Bandholm Hotel er kendt for gourmetmad og lokal gastronomi i særklasse, hvor lokale råvarer har en prominent plads. Der findes gode muligheder for at kombinere konferencen med gastronomiske oplevelser, vinsmagning m.m.

FIRMAARRANGEMENTER OG JULEFROKOSTER

Bandholm Hotel har alt hvad der skal til for at holde et brag af en firmafesteller julefrokost. I de eksklusive festlokaler ved vandet er plads til alt fra små grupper til 150 personer. Hotellets smukke festsal med bar- og loungeområde og scene er ideel til den store firmafest med livemusik, DJ eller lækker musik i højttalerne.