Forslag til møde i salen
Hold møde på Bandholm hotel
Hold møde i glasstuen
Hold møde på Lolland
Tag firmaet med på Bandholm hotel
Hall'en på Bandholm hotel
Hotellet forfra

Kom forbi vores historiske hotel- og konferencecenter, og se vores dejlige mødelokaler. Unik sydsjællandsk natur og den hyggelige by omkranser det smukke og idylliske Bandholm Hotel. 

Når du leder du efter optimale mødelokaler på Sydsjælland, er det værd at tage Bandholm Hotel i betragtning. Vi har de mest perfekte mødelokaler på Sydsjælland, både til dagsmøder, kurser og konferencer, med eller uden overnatningsbehov.  

Centralt beliggende mødelokaler på Sydsjælland

Bandholm Hotel er en centralt beliggende oase med smukke mødelokaler nær Sydsjællands berømte safaripark, Knuthenborg. Vi ligger kun få kilometer fra Tyskland og en kort sejltur fra Askø, Fejø samt Femø. Bandholm Hotel er det oplagte valg for jer, der vil kombinere mødet, kurset eller konferencen med oplevelser fra alt det dejlige, som Sydsjælland kan byde på. 

Har I brug for at strække benene, efter I har opholdt jer i vores charmerende mødelokaler på Sydsjællands skønneste hotel- og konferencecenter, ligger stranden og havnen parat til jer. Vores skønne have og overdækkede terrasse giver også mulighed for en frisk lille pause. 

Flotte mødelokaler midt i Sydsjællands skønne natur

Du er altid velkommen til at komme forbi og se de bedste mødelokaler på Sydsjælland. Ring for en aftale, så giver vi gerne en lille rundvisning på vores skønne historiske hotel. Vores velindrettede og unikke mødelokaler, er Sydsjællands bedste tilbud til virksomheder og foreninger, der vil afholde konference eller kurser i smukke inspirerende omgivelser.  

Vi ser frem til at danne de perfekte rammer om jeres møde-, kursus- eller konferenceophold, uanset om det skal strække sig over ganske få timer eller over flere dage. I kan naturligvis bruge alle vores konferencefaciliteter under jeres møde, og skal vi arrangere noget ekstraordinært, er det bare at sige til. De inspirerende mødelokaler på Sydsjællands dejlige Bandholm Hotel, er perfekte til at skabe nye resultater og holde produktive møder i. 

Book dine mødelokaler i Sydsjællands dejligste by

Prøv vores optimale mødelokaler i Sydsjællands dejligste by. Nyd vores gæstfrihed og gode service. Du og dine mødedeltagere bliver serviceret af vores servicemindede og professionelle personale, der altid er parate til at levere en professionel og fleksibel service, således I altid kan koncentrere jer 100 % om det faglige og nyde opholdet. 

Har du brug for en rutebeskrivelse til vores hotel- og konferencecenter, vil du gerne se vores smukke mødelokaler i sydsjællandske Bandholm, eller vil du aftale nærmere vedrørende forplejning, er vi altid behjælpelige. Kontakt os allerede i dag og få detaljerne på plads.

Kontakt os på telefon +45 54 75 54 76, og få svar på det hele. På Bandholm Hotel er alt indrettet til, at du og dine kursusdeltagere får det bedste ud af opholdet.

Kontakt

Ønsket dato