Servering af vin - Nytårs ophold

Nytårsophold

Ankomstdato
31
December
Afrejsedato
01
Januar

Nyd et overdådigt nytårsophold med god stemning og lækker mad i smukke omgivelser ved havet. 

Nytårsophold ved havet

Nytårsopholdet er en storslået oplevelse med overdådigt udsmykkede lokaler, en lækker 5-retters nytårsmiddag med vinmenu, champagne og kransekage og stort fyrværkeri. Det romantiske og herskabelige badehotel Bandholm Hotel ligger smukt på nordkysten af Lolland med udsigt over Smålandshavet.

Nytårsophold 31. december

31. december

Fra 12.00 Check-in
  17.50 Champagne og snacks serveret til Dronningens nytårstale
Ca. 18.15 5-retters nytårsmiddag med tilpasset vinmenu
Herefter serveres kaffe og the
  22.00-01.00 Baren åbner for fri bar med øl, vand og husets vin samt udvalgte drinks & cocktails. Musik & dans.
 

00.00

GODT NYTÅR med Champagne og kransekage, der serveres til nytårsklokkerne
  00.15 Fyrværkeri på terrassen
  01.00 Natmad med fri øl og vand
  02.00 Godnat

Afrejsedagen

  09.00-11.00 Stor brunchbuffet
  11.00 Seneste check-ud fra værelset og tak for nu


Pris pr. person i et af vores skønne værelser/suiter kr. 3.890 - 5.640.

Nytår på Lolland

Hygge og nytårsfest på romantisk lille badehotel på nordkysten af Lolland. Nyd årsskiftet med god stemning, lækker mad og smukke omgivelser, bare jer to sammen eller tag vennerne med.

Hotellet holder igen i år dørene åbne nytårsaften med helaftensprogram i de smukt indrettede lokaler. Oplev nytårsaften i afslappet stemning på det gamle Bandholm Hotel. Her er masser af sjæl og glad betjening. 

Udtalelser fra vores gæster

Der var ikke sparet på festlighederne

Rigtig dejligt sted at fejre nytår. Maden var herlig, vinen var god og der var ikke sparet på festlighederne. Dejligt og meget flot fyrværkeri i strandkanten og en herlig danseren.

Henriette R via Google, 6. januar 2018

Et Waldorf Astoria på Lolland

Fantastisk nytårsophold. Super service, stab og omgivelser og pragtfuld mad. Alt var perfekt og venligt. Et Waldorf Astoria på Lolland. Det varer ikke længe før vi må genbesøge herligheden og den gode atmosfære.

Paul Myhre via Facebook, 5. januar 2018

Nytårsaften

Fantastisk nytårsarrangement. Lokaler, pynt og mad var i topklasse, dertil dejlige vine. Fantastisk betjening og underholdning, alt fungerede. Værelset var rent hyggeligt og behageligt. Alle omgivelser var virkelig pyntet.

jensr2018 via TripAdvisor, 3. januar 2018

Meget vellykket nytårsarrangement

Fantastisk hotel med fantastisk service, god mad, dejligt værelse og meget venligt personale. Absolut et besøg værd. Vi vil helt sikkert vende tilbage, vi deltog også i et meget vellykket nytårsarrangement, hvor intet manglede.

pervvs via TripAdvisor, 3. januar 2018

Fantastisk og flot nytårsarrangement

Fantastisk og flot nytårsarrangement. Over al forventning. Udsmykning, mad, vine og især betjeningen var helt i top.

sveneriks2017 via TripAdvisor, 9. januar 2017

Fantastisk nytårsaften

Min kæreste og jeg tjekkede ind fredag til søndag, hvor vi holdt nytårsaften på hotellet. Det var en helt fantastisk aften, og vi manglede intet. Værelset var i topklasse, og var alle pengene værd. Så lækker en seng, badekar og det hele var bare så lækkert.

Yasmin B via TripAdvisor, 2. januar 2017

Af højeste karat

Vi var på et suverænt nytårsophold på Bandholm Hotel. Lige fra ankomst var betjeningen upåklagelig. Værelserne/badeværelser levede absolut op til det forventede - hyggeligt indrettede og i meget høj vedligeholdelsesstandard. Nytårsaften foregik i den meget smukt og smagfuldt pyntede sal og med flotte dekorationer på bordene. Mad og vin var også af højeste karat. Hotellet er absolut et besøg værd!

Claus C via TripAdvisor, 2. januar 2017

Nytårsaften på Bandholm

En skøn aften i de festligste lokaler pyntet til mindste detalje. Serviceminded personale, lækker mad og gode, udsøgte vine. Rummelige værelser med alt, hvad man behøver. Skønt sted hele året rundt for alle aldre med eller uden børn. Alle føler sig velkomne.

Lise-Lotte B via TripAdvisor, 1. januar 2017

Det bedste af mange nytårsophold

Vi har været på mange nytårsophold, men Bandholm Hotel var det bedste. Maden var virkelig god. Frisklavet og med gode råvarer. Hyggelige stuer og venligt og opmærksomt personale.

Gokholm via TripAdvisor, 1. jan. 2016

Alt fungerede upåklageligt

... Maden, det gode personale, hyggelige stuer. Meget velholdt hotel. Vi havde et meget vellykket nytårsophold. Alt fungerede upåklageligt.

E & A Munk via Loopon, 2. jan. 2016