Massage queen treatment Rutineret bartender på Bandholm Hotel Spa wellness behandling og ophold på Bandholm Hotel Lolland Eksklusive drinks og drikkevarer på Bandholm Hotel Gourmetmenu med vinmenu på Bandholm Hotel Superiorværelse i hovedbygningen på Bandholm Hotel Gastronomi på højt plan Pejsestuen restaurant på Bandholm Hotel Ansigtsbehandling queen treatment Smuk udsmykning på Bandholm Hotel Loungestemning med ild i pejsen på Bandholm Hotel Luksussuite på Bandholm Hotel Fakkel ved terrassen Aftenhygge på terrassen med udeservering Champagne og kaviar på terrassen

Queenophold

Ankomstdato
17
Januar
Afrejsedato
18
Januar

... luksuschampagne, en overdådig gourmetmiddag med vinmenu og den ultimative wellnessoplevelse. 

Et ophold
– en dronning værdigt

Queen opholdet på Bandholm Hotel er designet til at kæle for selv de mest kræsne sanser. Det klassiske badehotel indgyder, med sin atmosfære og sjæl, en helt særlig ro. Naturen og havet omkring, samt den smukke indretning indenfor, sætter sjælen i rette tilstand til virkelig at nyde både de skønne værelser, de ypperlige kulinariske oplevelser og de beroligende wellnessbehandlinger.

1-døgns Queenophold

– kan bookes med ankomst fredag og lørdag. For booking til i dag, ring på telefon 5475 5476.

Ankomstdagen

 • Indtjekning fra kl. 15
 • Små søde delikatesser
 • Grand Cru Champagne på køl på værelset
 • Queen- eller King-treatment 120 min *
 • 7-retters gourmetmiddag med vinmenu **
 • Overnatning (vælg værelsestype ved booking)

Afrejsedagen

 • Stor morgenbuffet
 • Udtjekning senest kl. 11

Pris pr. person i et af vores skønne værelser/suiter fra kr. 3.995 afhængig af sæson. Tillæg for én persons ophold. Se dagsaktuelle priser og værelseskategorier ved booking.

2-døgns Queenophold

– kan bookes med ankomst torsdag og fredag.

Ankomstdagen

 • Indtjekning fra kl. 15
 • Små søde delikatesser
 • Grand Cru Champagne på køl på værelset
 • Kokkens 3-retters middag **
 • Overnatning (vælg værelsestype ved booking)

Dag 2

Afrejsedagen

 • Stor morgenmadsbuffet
 • Udtjekning senest kl. 11

Pris pr. person i et af vores skønne værelser/suiter kr. 4.995 – 8.490. Tillæg for én persons ophold. Se dagsaktuelle priser og værelseskategorier ved booking.

* Wellness inkluderet i opholdet: 

Inden for få dage efter booking, vil I blive kontaktet for at aftale tidspunktet for den inkluderede wellnessbehandling.

Behandlingen kan forlænges og suppleres med andre behandlinger efter aftale med wellness. Læs mere om behandlinger her.

** Mad inkluderet i opholdet

De inkluderede retter er udvalgt af køkkenchefen og varierer efter årstiden. 

Da opholdet er med middag, bliver der på forhånd reserveret et bord til jer i vores hyggelige restaurant.

Eksklusive gourmetoplevelser

En aften med gourmet på Bandholm Hotel er en oplevelse, der kæler for alle sanser. Det første, der slår en i møde, er de stemningsmættede visuelle indtryk i de smukke restaurantlokaler med rustikke stoftapeter, funklende lysekroner og knitrende pejs. Når den helt særlige lollandske ro har meldt sig, er det tid til at møde aftenens store attraktion: de velsmagende gourmetretter.

Gourmetmenuen på Bandholm Hotel er baseret på unikke, lokale råvarer, nøje udvalgt efter deres smag, duft, udseende og konsistens og nænsomt tilberedt, så den gode smag fremhæves og bevares. Lolland-Falster er i kraft af sit milde klima og fede jord en sand guldgrube af spændende og velsmagende råvarer, og Bandholm Hotel samarbejder med anerkendte lokale producenter såsom Krenkerup Bryggeri, Frederiksdal Kirsebærvin m.fl.

Ud over smagen er madens visuelle fremtoning en attraktion i sig selv, og køkkenchefen gør meget ud af at præsentere retterne på en spændende og kreativ måde, der komplementerer smagsudtrykket og skaber et kulinarisk helhedsindtryk.

Sammen med gourmetretterne serveres en tilhørende vinmenu, nøje udvalgt og afstemt til de enkelte retter. Her er både klassiske, udsøgte vine, men også plads til spændende og overraskende kombinationer. Se den aktuelle gourmetmenu her.

Queen Treatment – den ultimative forkælelse!

Føl dig som en dronning efter denne 2 timer lange, lækre, forkælende behandling, der kræser både for ansigt, krop og sjæl! 

Rygmassage & luksuriøs ansigtsbehandling

Først bydes du velkommen, og med varme sandsække lagt på fødderne, får du masseret ryggen i plejende, botaniske olier, så du både afstresses og din hud bliver helt blød.

Så forkæles ansigtshuden med en luksuriøs ansigtsbehandling, hvor intet er udeladt. Vi starter med en fuldstændig afslappende akupressurmassage i ansigtet med en aromatisk rensebalm og varme omslag om din nakke og dine fødder får dig til at forsvinde helt hen, hvor tid er lige meget og du bare kan trække vejret dybt og slappe helt af.

Total afslapning, afstresning og velvære

Vi peeler og plejer huden med masker, højeffektive serum og essentielle olier, masserer armene og tager også fat i den trætte hovedbund. Hvis det lykkes dig at være vågen på dette tidspunkt, må du nok give op over for en ansigtslymfedrænage, der fjerner affaldsstoffer og luller dig i søvn…

Så masseres fødderne, indtil sidste maske fjernes, og din hud ser strålende og frisk ud, mens du selv er helt afslappet. Vi skal nok sørge for at lægge din makeup og sætte håret flot igen, og også servere en opfriskende drink, så du kan føle dig som en ægte dronning, når vi siger tak for denne gang.