GOD TID TIL AT NYDE HVER ENESTE BID

Fra den enestående lollandske muld skyder Michelin-værdige råvarer, som vores erfarne kokke forvandler til gastronomiske genistreger, der sætter hele dit sanseapparat i fuld beredskab. Måske er det derfor, vores restaurant er en af Sydsjællands mest besøgte – kom selv og smag efter. 

SE MENUKORT

Send smagsløgene på himmelfart, når køkkenchefen hver weekend forvandler omegnens enestående råvarer til gastronomiske genistreger.

Når du rigtig skal have en på smagsopleveren, så tag et smut til Bandholm Badehotel i weekenden, og lad vores kyndig køkken forfører dine sanser. Gourmetmenuen er altid helt frisk, og sammensættes fra uge til uge efter hvad haven, skoven og havet har at byde på. Og i hænderne på vores dygtige kokke, forvandles de enestående lokale råvarer til gastronomiske genistreger. 

 

Sammen med gourmetretterne serveres en tilhørende vinmenu, nøje udvalgt og afstemt til de enkelte retter. Her er både klassiske, udsøgte vine, men også plads til spændende og overraskende kombinationer. Og føler du dig ekstra eventyrlysten, kan du erstatte vinmenuen med Sommelierens Favoritter.

 

Pris kr. 1.495 inkl. vinmenu

Tillæg for Sommelierens Favoritter – fra kr. 950

Vi stræber altid efter, at servere det absolut bedste på din tallerken. Derfor samarbejder vi med en række faste, lokale leverandører bl.a. Krenkerup Bryggeri, Frederiksdal Kirsebærvin og Dalbakkegård, og bruger altid de bedste råvarer, der er i sæson.

SELSKABSKORT

Gør maden til højdepunktet for jeres arrangement med chefkokkens nøje sammensatte menuer, der nok skal begejstre enhver ved bordet. Selskabskortet tilbydes til minimum 20 kuverter.

Forretter

  • Hummer bisque – Jomfruhummer med blomkål & mandler.
  • Terrin af Dalbakkegaard kylling med urter, salater og pære kompot
  • Smør bagt rødtunge med porre & løg samt beurre blanc
  • Let røget færøsk laks med agurk og små salater, ristet solsikkekerner og dressing på rygeost

 

           Til vores forretter serveres brød & smør

 

Hovedretter

  • Okse mørbrad, syltede løg, selleri og blanquet sauce
  • Frilandsgris, bagte jordskokker og karl johan, samt salvie og sauce
  • Farseret Vagtel med årstidens grønsager og vagtel sky
  • Bagt torsk fra Langø, majs og kantareller, dansk tang, sauce af fermenteret hvidløg
  • Rosa stegt dansk kalv glaserede rødder, morkler samt rødvinssauce

 

            Til vores hovedretter serveres Persille kartoffel – Sauce – Grønsager

 

Dessert

  • Ostebord med syltede frugter & nødder. Forskellige brød & kompot
  • Citrontærte med marengs, sorbet af havtorn og salt karamel
  • Cremet chokolade med årstidens bær, sorbet og krymmel
  • Æble og vanilje med karamelliserede hasselnødder og mælkeis
 
3 retter 445
Bandholm klassisk buffet – 350 kr. pr. person
  • Marineret sild med løg & Capers, Æg.
  • Æg & rejer . Hjemmerørt mayonnaise . Dild
  • Røget laks med urter & salater
  • Lufttørret skinke med tilbehør
  • Marineret pasta salat
  • Grøn salat med urter & dressing
  • Dansk okse med bearnaise sauce
  • Løg & kartoffel
  • Oste med passende tilbehør
  • Brød & smør & diverse tilbehør

 

Bandholm luksus buffet – 450 kr. pr. person
  • Marineret sild med løg & Capers, Æg.
  • Ceviche med citrus, urter & dressing
  • Let røget færøsk laks . Fennikel & sauce
  • Terrin af Dalbakkegaard kylling med sprøde salater & chutney samt perlehøne reduktion
  • Dansk okse mørbrad med rødvins sauce . Karamelliseret løg & estragon
  • Langtidsbagt Dansk gris . Årstidens  grøntsager & kraftig sauce
  • Ny kogte persille kartofler med syrnet smør & havsalt
  • Marineret pasta med årstidens grønsager & piment & Mandler
  • Grønne salater og urter med syltede løg & artiskokker, sprøde croutoner & Kernemælks dressing
  • Ostebord med syltede frugter & nødder . Forskellige brød & kompot
  • Brød & smør & diverse tilbehør
Tilkøb af dessert – 60 kr. pr. person
  • Citron tærte med marengs sorbet af havtorn & salt karamel
  • Cremet Chokolade med årstidens bær & sorbet og krymmel
  • Æble & Vanilje med karamelliseret hasselnødder . Mælke is
Natmad

Hotdog med klassisk tilbehør 115,-

Tarteletter med høns i asparges, salat & dressing 75 ,-

Pølse & Oste bord med pølser fra slagter Engdahl, med tilbehør & brød 125,-

Æggekage med bacon & nybagt rugbrød, sennep-purløg-tomater 95,-

DE BEDSTE RÅVARER DET NORDISKE KLIMA KAN FREMBRINGE

Sæt dig godt tilrette i vores stemningsfyldte restaurant, og lad køkkenet forkæle dine smagsløg med kulinariske kreationer. Eller nyd de lyse sommeraftener med et glas kølig Chablis på den store overdækkede terrasse, mens vi tænder op i grillen og tilbereder smagfulde sommerretter.

Der er altid en god gastronomisk grund til at besøge Bandholm Badehotel.

Kælderkort

Spørg efter vores kælderkort, når eventyrlysten drager dig mod nye vinmarker – så bringer vi gerne en flaske op fra vores velforsynede vinkælder.

A la carte kort / sæson menu

Find det rette måltid til maven blandt vores store udvalg af indbydende retter, eller gensmag din favorit.

Vi stræber altid efter, at servere det absolut bedste på din tallerken. Derfor samarbejder vi med en række faste, lokale leverandører bl.a. Krenkerup Bryggeri, Frederiksdal Kirsebærvin og Dalbakkegård, og bruger altid sæsonens bedste råvarer.

Spis, sov og slap af

Smut på et gastronomisk get-away med 6-retters gourmet, vinmenu og overnatning.

Oplev Bandholm badehotel på mange måder

Book et ophold tilpasset dine behov

Havnegade 37 · 4941 Bandholm · Danmark +45 5475 5476 ·
info@bandholmhotel.dk
CVR 34059926

2020 Bandholm Badehotel® All rights reserved.