Champagne og kaviar med havudsigt Romantiske værelser på Bandholm Hotel Gourmetrestaurant med lys på bordet og ild i pejsen. Perfekt til romantiske stunder! Lækre desserter på Bandholm Hotel Romantisk ophold med vin og tre-retters menu Dejlig havudsigt fra Bandholm Hotel Spa jacuzzi romantisk ophold Parmassage - dejlig massage til dig og din partner i Bandholm Hotel Wellness

Romantisk ophold

Ankomstdato
17
Januar
Afrejsedato
18
Januar

På Bandholm Hotel er plads til romantik og nærvær, mad og service i topklasse og masser af forkælelse og luksus

Romantisk ophold

Ankomstdagen

  • Indtjekning fra kl. 15
  • Små søde delikatesser
  • Mousserende vin
  • 10 smukke roser, stearinlys og massageolie
  • Kokkens 3-retters middag *
  • Overnatning (vælg værelsestype ved booking)

Afrejsedagen

  • Stor morgenbuffet
  • Udtjekning senest kl. 11

Pris pr. person i et af vores skønne værelser/suiter fra kr. 1.495 afhængig af sæson. Tillæg for én persons ophold. Se dagsaktuelle priser og værelseskategorier ved booking.

* Mad inkluderet i opholdet

De inkluderede retter er udvalgt af køkkenchefen og varierer efter årstiden. 

Da opholdet er med middag, bliver der på forhånd reserveret et bord til jer i vores hyggelige restaurant.

Romantiske stunder på badehotellet

Bandholm Hotel er som skabt til romantik. De smukke omgivelser med havudsigt og dejlig natur, den hyggelige restaurant og charmerende værelser giver kærligheden de allerbedste rammer. 

Lad romantikken blomstre med bobler og wellness

I vores afslappende wellnessafdeling tilbyder vi forskellige parbehandlinger, bl.a. en "Romantik for to" – 30 min. i jacuzziens bobler, efterfulgt af 30 eller 60 min. massage.

Romantisk hotel ved havet

Bandholm Hotel har alle de ingredienser, der skal til, for at pleje kærligheden. Her er ro og idyl, plads til nærvær, fordybelse og intimitet. Hotellets indretning er stilfuld, romantisk og varm, perfekt til at bruge tid på bare at nyde hinandens selskab. Hvad enten I er til gourmet, wellness, hygge i baren eller romantiske gåture ved havet, vil I opleve, at det hele findes på og omkring Bandholm Hotel. 

Romantisk weekendophold

Der er få ting, der kan puste liv i et kærlighedsforhold, som et romantisk kæresteophold, dedikeret til søde, intime stunder. Et romantisk weekendophold på Bandholm Hotel er en mindeværdig oplevelse med lækre værelser, mad i topklasse, uovertruffen service og hyggelige, romantiske rammer. Naturen omkring hotellet indbyder til dejlige gå- og køreture i den lollandske idyl. Foran hotellet er der en dejlig sandstrand og en havnepromenade der fører ud til badeanstalten med Danmarks varmeste badevand. Om sommeren er der udendørs bar og servering på den store, overdækkede terrasse med pagodetelte og udsigt over havet. Velkommen til Bandholm Hotel!