Moët & Chandon champagne i spaen i Bandholm Hotel Wellness Spa og jacuzzi på Bandholm Hotel Wellness Indendørs spa på Bandholm Hotel Afslappende spabehandling i Bandholm Wellness Spa med champagne på Bandholm Hotel Kalahari produkter i Bandholm Hotel Wellness Hyggelige wellnesslokaler på Bandholm Hotel Rygmassage

Spa & body

Nyd en romantisk og eksklusiv spabehandling med din partner, som efterlader jer afslappede og veltilpasse

Romantisk spa og parmassage

Bestil tid til spabehandling i vores online booking eller ring 5475 5476.

Lille Romantik for to ca. 60 min.

Nyd ca. 30 min. i jacuzziens bobler med levende lys, hvorefter der gives en halv times afslappende rygmassage. Der serveres vand, nødder og frugt.
For to personer 1.300 kr.

Romantik for to ca. 90 min.

Nyd ca. 30 min. i jacuzziens bobler med levende lys, hvorefter der gives ca. en times afslappende helkropsmassage. Der serveres vand, nødder og frugt.
For to personer 1.800 kr.

Jacuzzi ca. 30 min.

Nyd ca. 30 min i jacuzziens bobler med effektiv massage og velvære. Der serveres vand, nødder og frugt. Hvert ekstra kvarter koster 75 kr. pr. person.
For to personer

475 kr.

For en person

375 kr.

Kalahari Body Buff ca. 90 min.

Den ultimative luksuriøse kropsbehandling. Tag med på en rejse til Kalahari Ørkenens sandbakker med unikke, lokkende ørkendufte. Få silkeblød og strålende smuk hud med dit eget valg af eksfolierende ingredienser fra Kalahari, efterfulgt af et forfriskende varmt brusebad, og en halv time i jacuzziens bobler, hvor der serveres vand, nødder og frisk frugt. Der afsluttes med en skøn velværemassage af hele kroppen i en blanding af plejende og fugtgivende botaniske olier. Vi serverer en Red Bush Te fyldt med antioxidanter som fortsat renser kroppen. 
- Velegnet til parbehandling.
Pr. person 1.150 kr.

Night Spa ca. 30 min.

Kan bookes fra kl. 20.30.
Nyd 30 min. i jacuzziens bobler med en sprød flaske mousserende vin og små lækre tapas. Den perfekte afslutning på aftenen.

Pr. person 495 kr.

Night Spa Deluxe 60 min.

Kan bookes fra kl. 20.30.
Nyd 60 min. i jacuzziens bobler, en kølig flaske champagne, lækker tapasanretning og frugt. Den ultimative forkælelse med den du holder af.

Pr. person 845 kr.

Nyd en kølig champagne i jacuzzien

Moët & Chandon Brut Imperial   895 kr.
Piper Heidsieck, Cuvee Sublime, Demi Sec   695 kr.
Piper Heidsieck, Champagne, Brut   595 kr.

Mousserende vin

Maillefaud Crémant de Die   345 kr.
Tre Secoli Brachetto DOCG spumante, Piemonte, Italien   285 kr.

Romantisk spa

En romantisk spa-oplevelse er indbegrebet af romantik og nydelse. Tag din partner med til en romantisk night spa med champagne, tapas og frugt. Det er en vidunderlig måde at slappe af og nyde hinanden. 

Kalahari Body Buff

Gem dig væk fra hverdagen... Kom indenfor i vores vidunderlige verden af Kalahari-oplevelser og læg dig under den farvede, afrikanske saronghimmel på den bløde briks, imens dæmpet lys, stille musik og afrikanske dufte bevæger dig mentalt et helt andet sted hen, så du kan lade tanker være, og nyde en massage i plejende planteolier. Udover at blive helt afslappet får du også den dejligste, bløde hud.

Kalahari Body Buff behandling – en ægte totaloplevelse.

Først bydes du velkommen, og du præsenteres for det røde ørkensand og salte fra de store saltsøer i den afrikanske ørken. Du vælger din peeling og vi tørpeeler hele kroppen. Det sætter godt gang i cirkulationen, så du bliver dejlig varm, og huden vil samtidig være klar til at modtage de plejende olier.

Du bliver så vist hen til et varmt brusebad, og dernæst står forfriskninger klar, til at du skal nyde jacuzziens masserende bobler. 

Når du er helt dejlig afslappet, får du en blød badekåbe og tøffer tilbage til den bløde briks, hvor vi lægger varme sandsække på kroppen. Under den afrikanske saronghimmel nyder du en dejligt afstressende massage af hele kroppen. Undervejs præsenteres du for forskellige, nye og spændende dufte, alle udvundet af rige ørkenplanter med hver sin virkning. Din lugtesans vil hjælpe til at afsløre, hvad du mest har brug for, og vi masserer olierne ind i huden, så du både kan nyde den sanselige og fysiske effekt af Afrikas rige ørkenplanteliv, imens du hviler krop og sind. 

For gravide

Vi har en særlig pude for gravide med hul til maven, således at du nu kan nyde en dejlig massage.

Pudesystemet giver en god understøttelse, så de fleste gravide kan ligge på maven uden problemer gennem det meste af graviditeten. Men da gravide maver er meget forskellige i form og størrelse, er det en god idé ved tidsbestilling at forhøre sig, om der er noget særligt, du skal være opmærksom på.

Kontakt

Ønsket dato