Moët & Chandon champagne i spaen i Bandholm Hotel Wellness Spa og jacuzzi på Bandholm Hotel Wellness Indendørs spa på Bandholm Hotel Afslappende spabehandling i Bandholm Wellness Spa med champagne på Bandholm Hotel Kalahari produkter i Bandholm Hotel Wellness Hyggelige wellnesslokaler på Bandholm Hotel Rygmassage

Spa & body

Nyd en romantisk og eksklusiv spabehandling med din partner, som efterlader jer afslappede og veltilpasse

Romantisk spa og parmassage

Bestil tid til spabehandling i vores online booking eller ring 5475 5476.

Jacuzzi ca. 30 min.

Nyd ca. 30 min i jacuzziens bobler med effektiv massage og velvære. Der serveres smoothies og fyldte chokolader. 
For to personer

475 kr.

For en person

375 kr.

Lille Romantik for to - 60 min.

Nyd ca. 30 min. i jacuzziens bobler med levende lys, hvorefter der gives en halv times afslappende rygmassage. Der serveres smoothies og fyldte chokolader.
For to personer 1.300 kr.

Romantik for to - 90 min.

Nyd ca. 30 min. i jacuzziens bobler med levende lys, hvorefter der gives ca. en times afslappende helkropsmassage. Der serveres smoothies og fyldte chokolader.
For to personer 1.800 kr.

Night Spa - Frugt, chokolade og bobler - 30 min.

Nyd 30 min. i jacuzziens bobler med en flaske sprød mousserende vin, frugt og chokolade. Den perfekte afslutning på aftenen.

(Skal bookes minimum 3 dage før ankomst)

for 2 personer 990 kr.

Night Spa - Frugt, chokolade og bobler - 60 min.

Nyd 30 min. i jacuzziens bobler med en flaske sprød mousserende vin, frugt og chokolade. Den perfekte afslutning på aftenen.

(Skal bookes minimum 3 dage før ankomst)

For to personer 1.690 kr.

Romantisk spa

En romantisk spa-oplevelse er indbegrebet af romantik og nydelse. Tag din partner med til en romantisk night spa med champagne, tapas og frugt. Det er en vidunderlig måde at slappe af og nyde hinanden. 

Kalahari Body Buff

Gem dig væk fra hverdagen... Kom indenfor i vores vidunderlige verden af Kalahari-oplevelser og læg dig under den farvede, afrikanske saronghimmel på den bløde briks, imens dæmpet lys, stille musik og afrikanske dufte bevæger dig mentalt et helt andet sted hen, så du kan lade tanker være, og nyde en massage i plejende planteolier. Udover at blive helt afslappet får du også den dejligste, bløde hud.

Kalahari Body Buff behandling – en ægte totaloplevelse.

Først bydes du velkommen, og du præsenteres for det røde ørkensand og salte fra de store saltsøer i den afrikanske ørken. Du vælger din peeling og vi tørpeeler hele kroppen. Det sætter godt gang i cirkulationen, så du bliver dejlig varm, og huden vil samtidig være klar til at modtage de plejende olier.

Du bliver så vist hen til et varmt brusebad, og dernæst står forfriskninger klar, til at du skal nyde jacuzziens masserende bobler. 

Når du er helt dejlig afslappet, får du en blød badekåbe og tøffer tilbage til den bløde briks, hvor vi lægger varme sandsække på kroppen. Under den afrikanske saronghimmel nyder du en dejligt afstressende massage af hele kroppen. Undervejs præsenteres du for forskellige, nye og spændende dufte, alle udvundet af rige ørkenplanter med hver sin virkning. Din lugtesans vil hjælpe til at afsløre, hvad du mest har brug for, og vi masserer olierne ind i huden, så du både kan nyde den sanselige og fysiske effekt af Afrikas rige ørkenplanteliv, imens du hviler krop og sind. 

For gravide

Vi har en særlig pude for gravide med hul til maven, således at du nu kan nyde en dejlig massage.

Pudesystemet giver en god understøttelse, så de fleste gravide kan ligge på maven uden problemer gennem det meste af graviditeten. Men da gravide maver er meget forskellige i form og størrelse, er det en god idé ved tidsbestilling at forhøre sig, om der er noget særligt, du skal være opmærksom på.

Book wellness weekend

Kontakt

Ønsket dato