Superiorværelse med havudsigt i Bandholm Hotels hovedbygning Superior Superior værelse Superior badeværelse Superior Romantisk skrivebord med hestefigur Romantisk indretning Havudsigt fra Bandholm Hotels hovedbygning Restaurant a la carte gourmet Morgenmad inkluderet på Bandholm Hotel

Superiorværelse i hovedbygningen

Ankomstdato
17
Januar
Afrejsedato
18
Januar

Romantiske superiorværelser i hotellets mondæne hovedbygning

Superiorværelser i hovedbygningen

På første og anden sal i hotellets mondæne hovedbygning findes de romantiske superiorværelser.

  • Beliggende i Hovedhuset
  • 18-22 m2
  • Stilfuldt interiør
  • Dobbeltseng
  • Alle værelser har godter, the & kaffe
  • Stor morgenmadsbuffet
  • Fri parkering
  • Fri WiFi og kabel-tv på værelset
  • Fri adgang til fitness

Normalpris 1.895 kr. for 2 personer. Se dagsaktuelle priser ved booking.

Alle værelserne har nyrenoverede badeværelser. De har desuden gratis kabel tv og trådløst internet og er individuelt indrettet på en hyggelig og charmerende måde, der gør hvert ophold til noget særligt. 

Morgenbuffet er inkluderet i prisen og nydes i hotellets store sal. Restauranten er desuden åben for servering hver dag.

Check-ind

Der er check-ind fra kl. 15.00 på ankomstdagen og check-ud på afrejsedagen senest kl. 11.00. Samtlige værelser er ikke-ryger værelser.

Luksus, hygge og herskabelighed

Superiorværelserne i hotellets hovedbygning er tæt på alle hotellets faciliteter, samtidig med at man let kan trække sig tilbage og nyde opholdet. Værelserne er individuelt og smagfuldt indrettet med moderne faciliteter, samtidig med at man føler sig hensat til gamle dages romantik.

Hotellets hovedbygning er opført i 1886 i gammel engelsk palæstil af grevskabet Knuthenborg. Man fornemmer historiens vingesus, og hotellet er nænsomt restaureret i gammel stil, samtidig med at det er opdateret til at fungere som et moderne hotel med de bekvemmeligheder, man forventer i dag.

Med beliggenhed tæt på Knuthenborg Safaripark er Bandholm Hotel et godt udgangspunkt for et besøg i området. Har I lyst til at udvide forplejningen med frokost og en middag om aftenen, kan det nemt lade sig gøre, og Bandholm Hotel kan dermed på alle måder være det bedste grundlag for et dejligt ophold på Lolland.