Flot interiør på superiorværelse på Bandholm Hotel Superiorværelse på Bandholm Hotel - hotel på Lolland Badeværelse superior Bandholm Hotel Stilfuldt interiør på superiorværelse Bandholm Hotel Interiør på superiorværelse Bandholm Hotel Restaurant a la carte gourmet lokal gastronomi bandholm lolland-falster sydsjælland lækker morgenmadsbuffet inkluderet i prisen

Superiorværelse

Ankomstdato
23
Januar
Afrejsedato
24
Januar

Charmerende og unikt indrettede superiorværelser, der emmer af romantik og stil

Superiorværelser

Bandholm Hotels superiorværelser emmer af romantik og stil. De charmerende og unikt indrettede superiorværelser giver den helt rigtige klassiske, herskabelige og romantiske stemning – perfekt til nogle afslappende dage tæt på hav, strand og skov. 

  • Beliggende i sidebygninger
  • 19-25 m2
  • Stilfuldt interiør
  • Dobbeltseng
  • Kaffe og the på værelset
  • Stor morgenmadsbuffet
  • Fri parkering
  • Fri WiFi og kabel-tv på værelset
  • Fri adgang til fitness

Normalpris 1.595 kr. for 2 personer. Se dagsaktuelle priser ved booking.

Superiorværelserne er beliggende i hotellets sidefløj samt i det gamle glaspusteri et par huse fra hotellet. 

Morgenbuffet er inkluderet i prisen og nydes i hotellets store sal. Restauranten er desuden åben for servering hver dag. 

Check-ind

Der er check-ind fra kl. 15.00 på ankomstdagen og check-ud på afrejsedagen senest kl. 11.00. Samtlige værelser er ikke-ryger værelser.

En superior oplevelse

Superiorværelser er for dem, der vil have det fulde udbytte af hotellet til en yderst fornuftig pris. Hvad enten man bor i hotellets sidefløj eller i det gamle glaspusteri, er kvaliteten helt i top.

Bandholm Hotel ligger i et særdeles naturskønt område, kun få meter fra Smålandshavet med færgeforbindelse til småøerne Askø/Lilleø. Hotellet er nabo til Knuthenborg Safaripark, som er en af Danmarks allermest besøgte turistattraktioner. Derudover findes bl.a. Lalandia, Middelaldercentret, Kunstmuseet Fuglsang og mange andre attraktioner i nærheden.

Selve hotellet byder på en af Lollands mest populære restauranter med et varieret menukort lige fra vores berømte Bandholm Burger til 7-retters gourmet. Hotellet har desuden en velbesøgt wellness-afdeling, hvor man kan få et væld af spa-, skønheds- og massagebehandlinger, som skaber velvære til krop og sjæl.

Opgradér værelset

For en beskeden merpris er det muligt at opgradere til superiorværelse i hovedbygningen eller et Superior Lux i Alfreds Hovmands Palæ. Læs mere under værelseskategorierne Superiorværelse i hovedbygningen og Superior Lux.