Menuer

Bandholm Menu

Serveres kl. 17.00–21.00
 

Sandart & aromatisk citrus
Bønner & oliven samt små salater, sauce skilt med dild olie

Dansk okse mørbrad med sensommergrønt
Bearnaisesauce & ny kogte kartofler med persille og syrnet smør.

Citronfromage med æbler fra Lolland
Citronfromage med æbler fra Lolland

495 kr.

Vinmenu 345 kr.
Ølmenu 150 kr.

Gastro Menu

Serveres fra kl. 17.00–21.00
 

Rimmet Kammusling & Nye blomkål
Ristede hasselnød, musling fløde med rygeost & koldpresset rapsolie

Åben Ravioli
Stegt kalvebrissel & Hummer
Glaseret grønsager, friske urter samt let skummende sauce.

Majs Poussin med svampe
Her til løg & majs samt ny kogte kartoffler

Marinerede blommer fra Fejø
Med creme lavet på ”brændte” valnødder & Citron timian
blomme sorbet

650 kr.

Vinmenu 450 kr.
Ølmenu 200 kr.