Afslappende og romantisk parmassage - Bandholm Hotel Massage Bandholm Hotel Wellness Alternativ massage Hot stone massage på Bandholm Hotel Beroligende og afstressende massagebehandlinger i Bandholm Hotel Wellness Wellness behandlerrum Bandholm Hotel

Massage

Få ny velvære, spænd af og oplev ro i tanker og krop med en afslappende wellnessmassage

Wellness massage - afslapning, lindring og forkælelse

Nedenfor kan du se, hvilke behandlinger vi tilbyder. Der er mulighed for parbehandling – tag din ægtefælle, kæreste, mor eller veninde med og få en oplevelse sammen.

Start wellness-oplevelsen med at varme op i jacuzziens bobler. Se mere i menuen under Wellness.

Book din behandling direkte i vores online booking eller ring til os på 5475 5476.

Massage-behandlinger

Hot stone massage 60 min

Afslappende lavasten-massage, hvor varmen giver en dyberegående effekt, og hvor olier samtidig afgifter vævet. I denne behandling masseres hele kroppen både med hænder og sten. Læs mere her.

850 kr.

Hot stone massage 90 min. 

Afslappende lavasten-massage, hvor varmen giver en dyberegående effekt, og hvor olier samtidig afgifter vævet. I denne behandling masseres hele kroppen både med hænder og sten.

1.050 kr.

Wellness helkropsmassage ca. 60 min.

Afslappende massage af hele kroppen med fugtgivende olier som efterlader dig silkeblød.

Tillæg for dybdegående massage 150 kr.

750 kr.

Kalahari Body Buff ca. 90 MIN.


Den ultimative luksuriøse kropsbehandling. Tag med på en rejse til Kalahari Ørkenens sandbakker med unikke, lokkende ørkendufte. Få silkeblød og strålende smuk hud med dit eget valg af eksfolierende ingredienser fra Kalahari, efterfulgt af et forfriskende varmt brusebad, og en halv time i jacuzziens bobler, hvor der serveres vand, nødder og frisk frugt. Der afsluttes med en skøn velværemassage af hele kroppen i en blanding af plejende og fugtgivende botaniske olier. Vi serverer en Red Bush Te fyldt med antioxidanter som fortsat renser kroppen. 

- Velegnet til parbehandling.

1.450 kr.

Wellness Rygmassage ca. 30 min.

Afstressende wellness-massage.  

Tillæg for hot stones 100 kr.

Tillæg for dybdegående massage 150 kr.

400 kr.

Ansigtsmassage ca. 30 min.  

Inkl. afrens, ansigtsmassage og hovedbundsmassage. 

400 kr.

Wellness massage for gravide

Vi har en særlig pude for gravide med hul til maven, således at du nu kan nyde en dejlig wellness massage.

Pudesystemet giver en god understøttelse, så de fleste gravide kan ligge på maven uden problemer gennem det meste af graviditeten. Men da gravide maver er meget forskellige i form og størrelse, er det en god idé ved tidsbestilling at forhøre sig, om der er noget særligt, du skal være opmærksom på.

Hot stone massage

Hot stone massage - En fantastisk og helt enestående oplevelse, som du bare må prøve!

Hot stone massage er en massage i særklasse – en dyb forkælelse for krop og sjæl – for dig, der trænger til at slappe godt og grundigt af. Perfekt til en dag, hvor du rigtig skal forkæle dig selv med noget rart.

Du bliver budt velkommen i vores varme, rolige lokaler og vi hjælper dig godt til rette. Når du ligger rigtig godt, får du varme omslag lagt på fødderne, og du kan trække vejret helt ned i maven og lade dig selv falde til ro i trygge, rolige hænder.

Dybdegående lindring og velvære

Varme, vulkanske basaltsten lægges direkte på din krop, og varmen strømmer ind i kroppen og trænger dybt ned i musklerne. Du bliver masseret med lange, dybe strøg henover trætte led og ømme muskler, og du vil kunne mærke hvordan musklerne afspændes, og din krop og sjæl slapper helt af. Massagen med de varme sten forbedrer cirkulationen af både blod og lymfe, og virker udrensende i hele kroppen og smertelindrende i muskler og led. 

Hot stone massage er ikke hensigtsmæssig for diabetikere, patienter med forhøjet blodtryk, hjertesygdomme eller blodfortyndende medicin. Heller ikke hvis du har solskoldning, betændelse i kroppen eller inflammationer på huden.

Kontakt

Ønsket dato