Ansigtsbehandling i wellness Luksussuiten - weekend ophold wellness Hotellts flotte hall - weekendophold spa Resturanten på Bandholm hotel

Wellness weekendophold Sjælland

Ankomstdato
17
Januar
Afrejsedato
18
Januar

Nyd et dejligt wellness weekendophold på Sjællands og Lollands dejligste hotel, Bandholm hotel, og oplev noget ganske særligt.

Wellness weekendophold Sjælland

Få gastronomi i særklasse på jeres wellness weekendophold med Sjælland og Tyskland kun få kilometer væk.

Bandholm hotels berømte køkken og dygtige wellness afdeling forkæler dig og din partner på jeres velfortjente wellness weekendophold. Sjælland er ikke mange kilometer væk, så turen er kort hvis I kommer derfra.

Gourmet og velvære på wellness weekendophold med Sjælland få kilometer væk

Vi opfordrer dig til at prøve det bedste wellness weekendophold på Sjælland og sydhavsøerne. I de smukkeste og dejlige naturrige omgivelser på Lolland ligger dejlige Bandholm Hotel. Her kan I læne jer tilbage og nyde en særlig god oplevelse, væk fra hverdagens stress og jag.

Vores gæster kan godt lide at tiden står stille i den gamle havneby Bandholm, på den gode måde. Hos os er der plads, tid og mulighed for at slappe helt af. Book et afstressende wellness weekendhold med Sjælland og Tyskland kun få kilometer væk, og kombinér eventuelt opholdet med en afstikker til vores naboer i syd.

Wellness weekendophold på Sjælland og Lollands smukkeste hotel

På Bandholm Hotel kan du opleve herlige luksusoplevelser, glemme hverdagen og finde inspiration.  Vi er stolte af at levere de bedste wellness weekendophold som Sjælland og Lolland kan præstere – prøv det selv.  Nyd vores dejlige hotel, vores altid personlige og nærværende service samt gastronomisk forkælelse i særklasse.

Hør nærmere om vores wellness weekendophold i Sjællands baghave

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 54 75 54 76. Derudover har vi, for at hjælpe dig, her på vores hjemmeside lagt gode stemningsbilleder og beskrivelser ud på vores forskellige tilbud og løsninger, blandt andet vores luksuriøse wellness weekendophold. Sjælland og Tyskland ligger kun få kilometer væk, således I kan kombinere opholdet med en mindre udflugt.

Ring +45 5475 5476 eller book jeres ophold allerede i dag, og oplev idylliske Bandholm.