Previous slide
Next slide

Brasserie Alba

Brasserie Alba

I Brasserie Alba serveres der lækre menuer til frokost og aften i Havestuen på det Nye Bandholm Badehotel med fantastisk udsigt over havet.

Se menuerne længere nede på siden.

Åbningstider:

Frokost: Torsdag – Lørdag 12.00 – 14.30

Aften: Torsdag – Lørdag 18.00 – 22.00

SMØRREBRØD

(Vi anbefaler 2-3 stk. pr. person)

Sild m. Confiteret hvidløg, peberrodsmayo, fedtegrever & karse 95 kr.

Tomatsild, tomat chips, skalotteløg, creme fraiche & syltet sennepskorn 95 kr.

Kartoffelmad m. purløgscreme, fennikel crudité & rugbrøds crumble 95 kr.

 

Pandestegt fiskefilet med hjemmerørt remoulade, lokale salater & citron 110 kr.

Fiskefilet med rejer & citronmayo 125

Røget laks m. stuvet spinat, tørret tomat & friteret kapers på form brød 110 kr.

Hønsesalat af confiteret Dalbakkegaard kylling, stegte svampe, estragon & mesters bacon 95 kr.

Fuglekvidder m. purløgscreme, løg, rugbrødschips & karse 110 kr.

Håndskåret oksetatar m. tørret tomat, tomat kompot & estragonmayo 95 kr.

 

VARME RETTER

Æggekage med rugbrød, sennep, bacon & salat 125 kr.

Croque madame m. spejlæg & marineret salat 155 kr.

Fish ‘n’ chips m. tatar sauce & citron 175 kr.

Priser er inkl. moms og betjening.


 

DESSERTER

3 Lokale oste med ristet rugbrød, knækbrød & kompot 110 kr.

Mousse på mælkechokolade med krystalliseret chokolade, solbær gelé & mynte is 85 kr. 

Dagens kage 45 kr.

Priser er inkl. moms og betjening

Julemenu i 3 serveringer

Hjemmebagt rugbrød & formbrød

Smør fra Aabybro

Hjemmelavet krydderfedt med fedtegrever og sprøde løg

 

1. Servering

2 slags sild:

Stegte sild med bløde løg & grov sennep

Solbærsyltede sild med fedtegrever & peberrod

Hjemmelavet gravad laks med Bandholm-rævesauce

Pandestegt fiskefilet med hjemmelavet remoulade & grillet citron    

Hjemmelavet hønsesalat af Dalbakkegard høns med svampe, estragon og bacon

 

2. Servering

Hjemmelavet confiteret andelår med krydret ande skysauce. Hertil rødkål med appelsin og andefedt

Bandholm julemedister med hjemmelavet grønlangkål og brunede og hvide kartofler

 

3. Servering

Hjemmelavet risalamande med kirsebærsauce & tørrede kirsebær

Hvid chokolade og kirsebærsorbet

Karamelliserede mandler

550,- per person