Restaurant

Gastromiddag i Bandholm Hotels restaurant Gastromiddag i Bandholm Hotels restaurant
Hyggelig restaurant på Lolland-Falster med ild i pejsen og udsigt over vandet Hyggelig restaurant på Lolland-Falster med ild i pejsen og udsigt over vandet
Kaffesmagning på Bandholm Hotel, hvor kaffe og udvalgte avec'er smages sammen Kaffesmagning på Bandholm Hotel, hvor kaffe og udvalgte avec'er smages sammen
Kælderkortet på Bandholm Hotel bugner af spændende vine fra hele verden Kælderkortet på Bandholm Hotel bugner af spændende vine fra hele verden
gourmet menu med vinmenu - udsøgt lokal gastronomi gourmet menu med vinmenu - udsøgt lokal gastronomi
Luksusophold med gourmet, champagne og chokoladedyppede jordbær Luksusophold med gourmet, champagne og chokoladedyppede jordbær


Velkommen i vores hyggelige restauranter. Her serverer vi lækre, lokalt inspirerede a la carte retter, udsøgte gourmetoplevelser og et væld af dejlige desserter med delikate kaffer.


menukort

Menukort

Et alsidigt menukort, inspireret af god, traditionel dansk madkunst tilsat moderne indslag.

gourmet menu med vinmenu - udsøgt lokal gastronomi

Gourmetmenu

Årstidens gourmetmenu kreeret af køkkenchefen med de bedste lokale råvarer tilsat kærlighed og kreativitet.

Bandholm Hotels kælderkort bugner af spændende og håndplukkede vine fra hele verden

Kælderkort

Kælderkortet bugner af spændende og udsøgte vine fra nær og fjern, personligt udvalgt af hotellets sommelier.

Gastronomiske ophold

Gourmetmiddag i restauranten på Bandholm Hotel

Gourmetophold

En kulinarisk totaloplevelse med 7-retters gourmet og vinmenu

Pris pr. person i et af vores skønne værelser/suiter kr. 2.195 - 3.945

Luksusophold med gourmet, champagne og chokoladedyppede jordbær

Luksusophold

Gourmet- og vinmenu, champagne og choko-jordbær

Pris pr. person i et af vores skønne værelser/suiter kr. 2.595 - 4.345

Udsøgte vine fra hotellets vinkælder

Romantisk ophold

Romantisk kæresteophold med hjemmelavede chokolader, mousserende vin, roser, lys og massageolie, 3-retters middag samt morgenmad.

Pris pr. person i et af vores skønne værelser/suiter kr. 1.495 - 3.245

Lokaler

Glasstuen restaurant spisested Bandholm

Glasstuen

Et af hotellets smukkeste rum, med et charmerende lysindfald og udsigt over havet.

Hyggelig restaurant på Lolland-Falster med ild i pejsen og udsigt over vandet

Pejsestuen

Den elegante stue med ild i pejsen emmer af romantik og nærvær.

Hyggelig bar med stort udvalg af drikkevarer, bl.a. over 70 slags gin

Bar & Lounge

Nyd en drink i hotellets hyggelige bar og lounge og gå på opdagelse i en verden af unikke smagsoplevelser.

Hotellets store overdækkede terrasse med plads til mange mennesker

Terrassen

Den smukke overdækkede terrasse, med havudsigt og fuldt udstyret bar, er hotellets naturlige samlingspunkt i sommerhalvåret.

Stor morgenmadsbuffet på Bandholm Hotel

Morgenmads-restauranten

En bugnende luksus morgenbuffet i indbydende rammer med udsøgte råvarer og hjemmelavede specialiteter.

Bandholm Hotels Restaurant høster gode anmeldelser

Bandholm Hotel er blandt Danmarks mest populære restauranter ifølge gæsterne. På DinnerBooking.com er der over 1700 anmeldelser af restauranten med en gennemsnitlig score på næsten 6 ud af 6 mulige. I december 2015 blev hotellets restaurant kåret som den mest populære restaurant, ikke bare på Lolland-Falster, men i hele Østdanmark, dvs. både Sjælland og øerne inkl. København.

Eksklusive kulinariske oplevelser med lokale råvarer

Bandholm Hotels restaurant er solidt forankret i det lokale madunivers på Lolland-Falster. Her findes nogle af Danmarks bedste lokale råvarer, og Bandholm Hotel samarbejder med de bedste lokale producenter på Lolland og Falster. Med over 40.000 årlige restaurantgæster årligt er hotellets restaurant blandt de mest velbesøgte på hele Lolland-Falster og Sydsjælland. Restauranten tilbyder både eksklusive gourmet-retter i weekenden og et godt udvalg af a la carte retter samt tre- og fireretters menuer alle ugens syv dage.

Udeservering og ishus på Lolland

I sommerhalvåret er hotellets store overdækkede terrasse åben for servering til langt ud på de lyse sommeraftener. Her kan man nyde sin mad med en smuk udsigt over vandet, og man kan få et stort udvalg af drinks i den store udendørs bar, eller købe en lækker "kæmpe bandholmer" i hotellets populære ishus, som ligger ud til Havnegade.

Giv en god madoplevelse som gavekort

Et gavekort til Bandholm Hotel Restaurant er en dejlig måde at glæde en god ven, familiemedlem, kollega eller forretningsforbindelse. Gavekortet kan lyde på et valgfrit beløb eller en bestemt menu, som f.eks. en 7-retters gourmetmenu eller en af husets 3-retters menuer. Se mere under Gavekort.

Hotellet er meget hyggeligt. Morgenmaden er utrolig, der er alt hvad hjertet kan begære.
Anne
Rating:
5
/
5
via
Booking.com
Personalet er meget professionelt. Altid smilende og imødekommende. ikke en fra personalet er "bare på arbejde". Virkelig en god oplevelse.
Morten Hougaard
Rating:
10
/
10
via
Loopon
Vi spiste frokost udendørs. Virkelig dejligt måltid. Hhv. to stykker smørrebrød (kæmpe sildemad og kæmpe laksemad) og tapasbræt. Smørrebrød var lækkert, rigeligt og smagfuldt. Tapasbrættet også rigeligt og med gode råvarer (og ikke for meget salamitype pølse, som man ofte bliverr spist af med). Betjeningen var også betænksom og opmærksom. Et super sted gemt lidt af vejen på nordkysten af Lolland.
Mads W
via
TripAdvisor
Vi var to til frokost en søndag og fik henholdsvis en Bandholm Menu med en sildetallerken og laks med friskpillede rejer og nye kartofler samt Frokoststeak-menu. Til dessert fik vi begge den skønneste æblekage og en god kop kaffe. Maden var lavet af de friskeste råvarer og var uhyre velsmagende. Vi sad udenfor og kunne se, hvordan det ene læs nyhøstet korn efter det andet blev afleveret på havnen. Vi sad også i første parket, da damptoget fra Maribo ankom til stationen på Bandholm Havn. Der var hele tiden noget at kigge på. Betjeningen var meget venlig, opmærksom, professionel og effektiv. Prisniveauet forekom egentlig ganske rimeligt. Vi vil gerne anbefale restauranten, og kunne godt finde på at spise her en anden gang, vi kommer til Bandholm.

Arktistadt
via
TripAdvisor
Servicen er i top. Maden er udsøgt og enestående. De bedste anbefalinger herfra.
Maria Maria
via
Google
Super betjening, super mad, super omgivelser. Det er noget af det bedste vi har fået på en restauration. Kan varmt anbefales.
Lars Møller
Rating:
5
/
5
via
Google
Vi fik en rigtig god velkomst af en meget imødekommende receptionist. Fremragende mad, ud over hvad man kunne forvente. Tjeneren brugte god tid på at oplyse, hvad vi spiste og hvilke råvarer, der var brugt. Alt i alt en rigtig god oplevelse Mange tak, Tonni Nielsen.
tonnikn
Rating:
5
/
5
via
TripAdvisor
Det hele var perfekt – selv vejret.
Frank
Rating:
6
/
6
via
DinnerBooking