Lækker konfirmationskage Styling og makeup til konfirmanden

Konfirmation

Skab en mindeværdig og festlig konfirmationsfest på en stor dag, som kun opleves en gang i livet

Konfirmationsfest Hotel

Bandholm Hotel er specialister i at planlægge og udføre konfirmationsfester til mindste detalje med lækker mad, flot udsmykkede lokaler og excellent service. Hotellet har smukt indrettede, klassiske festlokaler i alle størrelser op til 150 personer.

Fantastisk festmad

Hvad enten det skal være tre- eller fireretters menu, buffet eller noget helt tredje, er Bandholm Hotels dygtige kokke leveringsdygtige i fantastisk festmad, udsøgte vine og flotte, velsmagende festkager til konfirmationsfesten. 

Planlægning af konfirmationsfesten

Hotellets erfarne festkoordinator er til rådighed i forbederelsesfasen med samarbejde, tips og gode idéer omkring planlægningen, så alt bliver præcis efter familiens og konfirmandens ønsker.

Kontakt os

Kontakt Bandholm Hotels festkoordinator i dag for mere information om konfirmation på Bandholm Hotel. Benyt kontaktformularen eller ring på +45 5475 5476.

Læs mere om vores forskellige festpakker.

Se vores flotte festlokaler her.

Konfirmation Lolland-Falster

Bandholm Hotel ligger naturskønt på Lollands nordkyst, lige ud til vandet. Er vejret til det, er det oplagt at bevæge sig ud i hotellets have eller gå ned til vandet. Hotellets store, flotte terrasse med hvide pagodetelte er også oplagte til en udendørs reception el.lign. i sommerhalvåret.

Professionel hår og makeup til konfirmanden

Som et ekstra pift til en mindeværdig fest tilbyder hotellets wellnessafdeling professionel styling og makeup til konfirmanden, så han/hun får det helt rigtige look til lejligheden, som sikrer smukke billeder man kan glæde sig over i mange år fremover. Se mere her.

Kontakt

Ønsket dato